|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
01-28-2008, 10:19
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Én az űrkorszakot íveltem át megmagyarázhatatlan okokból, és váltottam a kalózra. Van egy hatalmas kalózhajóm, a vicc, ogy rendes tőkesúly is volt hozzá a dobozban, amit ha rápattintasz az aljára, tökéletesen kiegyensúlyozott a víz tetején... (Fürdőkád-kalóztömegmészárlás rulez! ) A kád szélén a sárkányölő páncélos lovagok, a "habok" között meg ágyús kalózhajó, amely kifelé lövöldöz... Nagyon ottvan! (Persze fürdés után az ágyúlövedékeket összeszedegetni nem volt már olyan jó, főleg hogy a legtöbb a mosógép mögött landolt......
|
01-28-2008, 10:34
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Nekem nem volt legóm, de ha uncsitesóim valamelyikénél hozzájutottam, szívesen játszottam vele
Nah, most más szemszögből látom az apró darabkákat.... a gyerekszoba padlóján kész élvezet rálépni....
|
01-28-2008, 10:36
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Naná, hogy volt
És jelentem tőkesúlyos hajók már akkor is voltak Csak akkor nem volt még kalóz mizéria, szal rendőr meg tűzoltó hajónk volt.
Meg egy jó nagy rakás építő elem. Vhová jól el vannak téve, rengeteget játszottunk velük.
|
01-28-2008, 11:58
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
bátyámmal együtt volt ŐSstarwars legom, óriási repülőterem, sárga nagy kastélyom, technics kamionom, technics helikopáterem, családi házam, vmi pékségem is, amiben ilyen állatfejű legoemberkék voltak.. a rendőr pl kutyus volt, de volt róka, nyuszi meg minden ilyesmi.. aztán mostanában a kolleganőm kisfiával előszeretettel kalózkodok nagy kastéllyal hajóval csontvázharcosokkal mindennel
lego rulez
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
01-28-2008, 12:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
... vmi pékségem is, amiben ilyen állatfejű legoemberkék voltak.. a rendőr pl kutyus volt, de volt róka, nyuszi meg minden ilyesmi..
|
Valami rémlik. Nem Lego Duplo volt? Eleve nagyobb elemekkel, kisebb gyerekeknek.
01-28-2008, 12:18
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Valami rémlik. Nem Lego Duplo volt? Eleve nagyobb elemekkel, kisebb gyerekeknek.
|
De, valami olyasmi. Nekem is volt.
|
01-28-2008, 12:33
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
|
nemnem.. nem Duplo volt.. vagy legalábbis a Duplonál nagyobb "puklik" vannak a legon, ehhez meg olyan építőelemek vannak, amiken kicsi "puklik" vannak.. nem tudom mennyire vagyok érthető..
mert amúgy még megvan, majdnem hiánytalanul és drága unokahugicám előszeretettel játszik vele..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
01-28-2008, 12:39
|
Member
|
|
|
|
LEGO a legjobb
Hogy én mennyit játszottam vele.... meg a technic-kel... kb ennek köszönhetem hogy a Műegyetemre jöttem (nem, nem a felvételi pontszámba számított bele )
01-28-2008, 12:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
nemnem.. nem Duplo volt.. vagy legalábbis a Duplonál nagyobb "puklik" vannak a legon, ehhez meg olyan építőelemek vannak, amiken kicsi "puklik" vannak.. nem tudom mennyire vagyok érthető..
mert amúgy még megvan, majdnem hiánytalanul és drága unokahugicám előszeretettel játszik vele..
|
Tényleg, most hogy mondod, kompatibilis volt a normál Lego-val.
Viszont bizonyos dolgok elnagyoltak voltak, kevesebb alkatrészből állt egy készlet (tesómnak volt ilyenje, valami utánfutós autó, benne kutya - a kocsik alja egy darabból volt, fixen benne a kerekekkel).
De rohadtul nem jut eszembe a neve
01-28-2008, 12:45
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
LEGO a legjobb
Hogy én mennyit játszottam vele.... meg a technic-kel... kb ennek köszönhetem hogy a Műegyetemre jöttem (nem, nem a felvételi pontszámba számított bele )
|
mondjuk mi is amit bátyámmal összeépítettünk a kamion meg a helikopter darabjaiból...
így lett pl távirányítós kapuhídja a kastélynak és társai..
bár én a Műegyetemtől asszem elég messze vagyok még így is...
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|