|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
07-20-2006, 22:12
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Valamint a helytartoval kapcsolatban is gyakran kerdezik, hogy miert nem adja el az egysegeket, pedig jol be van allitva - es kicsit nehezkes megtalalni a sugo/faq/helytartoval kapcsolatos kerdesek kozott, vhogy ki kellene emelni azt a reszt szerintem Esetleg a vip sugoba beletenni vagy ilyesmi....
|
Illetve belerakni konrkétan, hogy a bejövő képzést NEM adja el, ha nincs neki hely a megfelelő épületben, mert ezt szokták a legtöbben hiányolni és nem érteni, hogy miért nem adja el...
És születnek emberek.
|
07-20-2006, 22:54
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Illetve belerakni konrkétan, hogy a bejövő képzést NEM adja el, ha nincs neki hely a megfelelő épületben, mert ezt szokták a legtöbben hiányolni és nem érteni, hogy miért nem adja el...
|
ez benne van konkretan
07-21-2006, 12:05
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
ez benne van konkretan
|
Idézd be... Ugyanis ez konkrétan nincs benne, ezért is sírnak miatta a fórumokon annyiszor...
Sőt, a súgó alapján még azt is lehet gondolni, hogy a helytartónak el kéne adnia....
"A helytartó a következõ körben beérkezõ friss képzések, és a szintén következõ körben beérõ barakkok, templomok és kocsmák alapján számol, figyelembe véve a tekercseidet is."
És születnek emberek.
|
07-21-2006, 12:08
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Idézd be... Ugyanis ez konkrétan nincs benne, ezért is sírnak miatta a fórumokon annyiszor...
Sőt, a súgó alapján még azt is lehet gondolni, hogy a helytartónak el kéne adnia....
"A helytartó a következő körben beérkező friss képzések, és a szintén következő körben beérő barakkok, templomok és kocsmák alapján számol, figyelembe véve a tekercseidet is."
|
"Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is."
|
07-21-2006, 14:44
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
"Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is."
|
Nah látod Atis, ez legyen benne a helytartó súgó ide vágó részében, mert ott most nincs benne... Automatikus seregeladás címszó alatt és ne csak az FAQ-ban (erre próbáltam célozni)...
És születnek emberek.
|
07-21-2006, 15:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Nah látod Atis, ez legyen benne a helytartó súgó ide vágó részében, mert ott most nincs benne... Automatikus seregeladás címszó alatt és ne csak az FAQ-ban (erre próbáltam célozni)...
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
_ÉPP_ ezt mondtam en is. Vagy keruljon oda, vagy legyen kiemelve. Vmit felreolvashattal.... Faradt vagy igy nyaron?
07-21-2006, 17:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
akkor a legegyszerűbb ha leírod, hogy az ellenfél földjéből azeredeti 7% (felfele táamdás esetén) és a 3% (lefele táamdás esetén) helyett 8%, ill 4% földet szerez.
|
Én azt hittem, hogy 6 és 3 százalék az eredeti, tévednék?
Ismét szeretném felvetni, hogy jó lenne ha a súgóban megjelennének az általam a 2. hozzászólásban említett adatok.
Esetleg kiegészítve azzal a képlettel, hogy mennyi földet foglalhatunk A-ban a klánméret és az országok méretének függvényében.
Ill. arra is kíváncsi lennék, hogy a varázslók ereje milyen képlet szerint csökken felfelé haladva.
Last edited by János; 07-21-2006 at 17:24..
|
07-21-2006, 18:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by János
Én azt hittem, hogy 6 és 3 százalék az eredeti, tévednék?
Ismét szeretném felvetni, hogy jó lenne ha a súgóban megjelennének az általam a 2. hozzászólásban említett adatok.
Esetleg kiegészítve azzal a képlettel, hogy mennyi földet foglalhatunk A-ban a klánméret és az országok méretének függvényében.
Ill. arra is kíváncsi lennék, hogy a varázslók ereje milyen képlet szerint csökken felfelé haladva.
|
7% és 3%
más
1/A ban a szövetség felmérése varinál ha rossza szám, akkor azt írja ki hogy nincs ilyen ország. ezen jó lenne változtatni sztem.
|
07-21-2006, 18:11
|
Junior Member
|
|
|
|
A súgóban azt hiszem nem szerepel, hogy a körváltás során az egyes dolgok milyen sorrendben történnek. (csak a háborúval kapcsolatosak vannak leírva, meg hogy a piacról a végén jön)
|
07-21-2006, 18:22
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by János
A súgóban azt hiszem nem szerepel, hogy a körváltás során az egyes dolgok milyen sorrendben történnek. (csak a háborúval kapcsolatosak vannak leírva, meg hogy a piacról a végén jön)
|
Apró dolgoktól eltekintve ez igazából lényegtelen is. Pláne most, hogy a körváltás egy különálló egységet képez, és nem tudsz semmilyen módon trükközgetni vele időbelileg.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|