|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
02-01-2006, 22:14
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nekem valamennyi szövim ellenségem volt egyszer . A jelenlegi felállásban kb. 2 éve működünk együtt, de van olyan köztük, akivel kb. 4 éve Ennek ellenére szerintem diplomácia menün keresztül is lehet jó szövetségest találni, persze ahhoz normális(abb) hirdetéseket kellene sokszor feladni
|
02-01-2006, 23:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Képzeljétek, sikerült megoldani a lopós problémát diplomáciai úton!
Azért egyébként megérte ez a kis átépítés. Most jöttem rá, hogy 5. szinten 5k varival egész király vagyok még törpeként is. Csak aztán nehogy korai legyen az öröm...
|
02-02-2006, 00:12
|
Guest
|
|
|
|
|
02-02-2006, 09:53
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Makariosz
Képzeljétek, sikerült megoldani a lopós problémát diplomáciai úton!
Azért egyébként megérte ez a kis átépítés. Most jöttem rá, hogy 5. szinten 5k varival egész király vagyok még törpeként is. Csak aztán nehogy korai legyen az öröm...
|
Nem akarlak elkeseriteni, de en 12k varival vagyok törpeként az 5. szint topjában es állandoan varázsolgatnak
|
02-02-2006, 09:59
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Isty
Nem akarlak elkeseriteni, de en 12k varival vagyok törpeként az 5. szint topjában es állandoan varázsolgatnak
|
Na jó, ez is azt bizonyítja, hogy nagyon nem kell felfelé törni, jó lesz itt megülni a top alján. Azt hiszem, ha végre sikerül kibővítenünk a szövinket egy rendes varisra, akkor ezzel talán megoldódik a probléma.
Az viszont nagyon kiakaszt, hogy a topban az országok fele szabadságon van, aki meg éppen nincs, az bődületes erős szövetséget alkot.
|
02-02-2006, 10:22
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Makariosz
Az viszont nagyon kiakaszt, hogy a topban az országok fele szabadságon van, aki meg éppen nincs, az bődületes erős szövetséget alkot.
|
Ez igy igaz! Tenyleg bosszanto, hogy az 5. szint top 100 kb. fele (vagy meg tobb) szabin van, a top 20 pedig ugye 50-100ezres érték mellett nem is akar szintet lepni
|
02-02-2006, 11:33
|
Member
|
|
|
|
Mi is az egyik 5. szint topjában vagyunk. Bár nem törpe vagyok nekem is van némi varim, kb a négyszerese a tiédnek.
A topba mindenhol rengeteg a szabis. Van pár alvó ország is... amiknek néha megtalálhatod a gazdáját abban a csopiban.
Fel lehet jutni. Csak egyszerre kell lépni, és cselekedni.
Ha a topban vagy, akkor ott azért van pár ország amit meg lehet fogni. S még földet is adnak rendesen
Last edited by Mephisto; 02-02-2006 at 11:36..
|
02-02-2006, 13:05
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Mi is az egyik 5. szint topjában vagyunk. Bár nem törpe vagyok nekem is van némi varim, kb a négyszerese a tiédnek.
A topba mindenhol rengeteg a szabis. Van pár alvó ország is... amiknek néha megtalálhatod a gazdáját abban a csopiban.
Fel lehet jutni. Csak egyszerre kell lépni, és cselekedni.
Ha a topban vagy, akkor ott azért van pár ország amit meg lehet fogni. S még földet is adnak rendesen
|
Nem tudom, hogy ti milyen létszámú csopiban játszotok, de körbegömböztem a környéket, és 80%-ban én vagyok a király. Persze, néhol belefutottam, valami nagykutyába, de végülis alig két hete játszom.
|
02-02-2006, 19:27
|
Member
|
|
|
|
Makariosz.....ez mind nagyon szép, csak kevésbé hihető, hogy mindezt 2 hét alatt teljesen kezdőként nulláról érted el.......
|
02-02-2006, 22:20
|
Guest
|
|
|
|
2 hét alatt fel topba??nananana...ez erősen költői túlzás..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|