|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
08-26-2010, 11:43
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
a félelfeket a piac ölte meg.
|
Ezt most úgy mondod, mintha valami hatalmas újítás lenne a piac, és előtte milyen jó volt.
|
08-26-2010, 11:43
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Az A-ban a fold a lenyeg. Oszinten, mit lopkodnal? A felelf nem hadis faj, es remelem, sosem lesz az. (Ennnyi erovel az embert is erosithetnenk...).
A 10ks limithez hozzanyulni meg nagyon nem jo otlet szerintem, plane a tobbi csoportokban. Igy is macera a hadisoknak ha alulrol 6 korrol de 3e pontrol lopkodjak oket, mert sokmindent nem tudnak tenni, ne tegyuk ezt a hatart meg nagyobba...
|
az elf se hadis faj
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
08-26-2010, 11:51
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
a félelfeket a piac ölte meg. a teki semmit nem ér, holott pár éve még 1800-2000 körül ment mindenhol. a nyersanyagok ára általában röhejes minden szinten.
|
Ne haragudj, Te tuti jatszol a lenti szinteken? Mert ebbol egyaltalan nem ugy tunik... A tekercs epp most ment felfele, nehol megharomszorozodott az erteke a tibukaek ujrazgatasa altal okozott hatalmas inflacio utan, a nyers meg neha horror aron megy. (Bar nemtom a nyersnek pl mi koze a felelfhez...)
|
|
08-26-2010, 11:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
az elf se hadis faj
|
Ezzel akartal mondani barmit is, Gergo? (plane, hogy igazad sincs, A tekinteteben)
Orulnek, ha nem az en beirasom idezned be, amikor vmi semmitmondo mondatot akarsz odavetni.
|
|
08-26-2010, 11:52
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt most úgy mondod, mintha valami hatalmas újítás lenne a piac, és előtte milyen jó volt.
|
nem úgy mondom csak úgy hallod
|
08-26-2010, 11:53
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ezzel akartal mondani barmit is, Gergo? (plane, hogy igazad sincs, A tekinteteben)
Orulnek, ha nem az en beirasom idezned be, amikor vmi semmitmondo mondatot akarsz odavetni.
|
hangosan gondolkodtam de am semmi...
LOL
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
08-26-2010, 12:00
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Ne haragudj, Te tuti jatszol a lenti szinteken? Mert ebbol egyaltalan nem ugy tunik... A tekercs epp most ment felfele, nehol megharomszorozodott az erteke a tibukaek ujrazgatasa altal okozott hatalmas inflacio utan, a nyers meg neha horror aron megy. (Bar nemtom a nyersnek pl mi koze a felelfhez...)
|
a terkercs ára 800-nál is gyenge ahhoz, hogy eltartsa a tolvajt mint régen. a nyersnek meg annyi köze van a félelfhez, hogy lopható és mint ilyen, tényező abban, hogy megéri-e lopni. a nyers meg úgy drága, hogy az alacsony általános aktivitás miatt olcsó és mikor megjeleni egy aktív szövi aki üti felfelé magát vagy háborúzik egyet az képes megmozdítani a piacot és az egekbe vinni az árakat. pl 1-2 hete a G-ben láthattál ilyet.
|
The Following User Says Thank You to Rob For This Useful Post:
|
|
08-26-2010, 12:54
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
a terkercs ára 800-nál is gyenge ahhoz, hogy eltartsa a tolvajt mint régen. a nyersnek meg annyi köze van a félelfhez, hogy lopható és mint ilyen, tényező abban, hogy megéri-e lopni. a nyers meg úgy drága, hogy az alacsony általános aktivitás miatt olcsó és mikor megjeleni egy aktív szövi aki üti felfelé magát vagy háborúzik egyet az képes megmozdítani a piacot és az egekbe vinni az árakat. pl 1-2 hete a G-ben láthattál ilyet.
|
ahol én vagyok most, 5000 a tekercs, van, amiből meg nincs is
|
08-26-2010, 13:01
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
És akkor a csoport aljáról lopkodná a topos 0 kocsmás országokat.
|
ne a végleteket nézd.
Quote:
Az A-ban a fold a lenyeg. Oszinten, mit lopkodnal? A felelf nem hadis faj, es remelem, sosem lesz az. (Ennnyi erovel az embert is erosithetnenk...).
A 10ks limithez hozzanyulni meg nagyon nem jo otlet szerintem, plane a tobbi csoportokban. Igy is macera a hadisoknak ha alulrol 6 korrol de 3e pontrol lopkodjak oket, mert sokmindent nem tudnak tenni, ne tegyuk ezt a hatart meg nagyobba...
|
ezzel egyetértek! (csak arra a problémára volt ez a megoldás, ami RRRrrrnek jött elő. még nem akarok igazán állást foglalni, előbb elgondolkodom mélyebben a dolgokon.)
|
08-26-2010, 13:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
ahol én vagyok most, 5000 a tekercs, van, amiből meg nincs is
|
Merre jársz Te, amerre még a madár se száll?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|