|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
03-26-2010, 21:42
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Én jól jártam, volt egy kis alaptőke.
De építész szemmel is azért 700-900 milla volt átépíteni. És ugye még képzés is...
Én is úgy vagyok vele, hogyha akarnak, üssenek le. Most nem fog izgatni a dolog. Még örülök is, hogy kevesebbet kell képeznem. A területet úgyis visszaütöm.
|
Persze így van hosszútávon mi járunk jobban.A jegyzetekbe meg szépen bemásolom azoknak az oriknak a neveit akik a félkész orimat kifosztották vagy leföldelték és majd megy pár hét után a hálálkodás hadjárat
Jelenleg 300 millát költöttem rá és lehet hogy mégegyszer ennyi kell majd rá de nem sietek...
|
03-26-2010, 22:05
|
Junior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 83%
|
|
Egy baj van a hullával hogy nem tudom kibe botlok bele szövibe,magányos farkasba de így legalább izgalmas a játék
|
03-26-2010, 23:09
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by jani
Egy baj van a hullával hogy nem tudom kibe botlok bele szövibe,magányos farkasba de így legalább izgalmas a játék
|
Egy kis figyeléssel azért ki lehet találni
|
03-27-2010, 08:45
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csakegygnóm
Persze így van hosszútávon mi járunk jobban.A jegyzetekbe meg szépen bemásolom azoknak az oriknak a neveit akik a félkész orimat kifosztották vagy leföldelték és majd megy pár hét után a hálálkodás hadjárat
Jelenleg 300 millát költöttem rá és lehet hogy mégegyszer ennyi kell majd rá de nem sietek...
|
majd kitámadsz rá és betolnak vagy 10* visszahálából eccerre
|
03-27-2010, 09:26
|
Member
|
|
|
|
Jelenleg én is azért nem írtam semmi konkrétumot, mert teljes gőzerővel folynak az átépítések és a képzések.
Természetesen ezeket a folyamatokat egy tőkeerős klán, vagy szövetség gyorsan és könnyen áthidalja.
|
03-27-2010, 10:00
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
majd kitámadsz rá és betolnak vagy 10* visszahálából eccerre
|
Majd meglátjuk kinek éri meg a betegség Ha előre felhúz 2-5% nyi kórházat akkor meg 70% barakkos hullánál nem fog a szövetségeseivel 10 sereggel beférni
Mert én se fogok full kitámadni és szerencsére a modosított hullával nem is kell úgyis átütöm bermelyik szövetségest.Ja és a csiki csuki játékra meg a hulla a legalkalmasabb.
Hú de várom már hogy kész legyen végre az országom
Last edited by csakegygnóm; 03-27-2010 at 10:06..
|
03-27-2010, 10:47
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by csakegygnóm
Majd meglátjuk kinek éri meg a betegség Ha előre felhúz 2-5% nyi kórházat akkor meg 70% barakkos hullánál nem fog a szövetségeseivel 10 sereggel beférni
Mert én se fogok full kitámadni és szerencsére a modosított hullával nem is kell úgyis átütöm bermelyik szövetségest.Ja és a csiki csuki játékra meg a hulla a legalkalmasabb.
Hú de várom már hogy kész legyen végre az országom
|
Ha vesz be íjakat, akkor bizony nagyot pattansz, hogyha nem full sereggel mész ki... Még így is érdekes lesz ezzel a hullával szerintem... Főleg, hogy még sereget sem tud elengedni (vagy csak én nem tudom hogyan kéne).
|
03-27-2010, 11:08
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ha vesz be íjakat, akkor bizony nagyot pattansz, hogyha nem full sereggel mész ki... Még így is érdekes lesz ezzel a hullával szerintem... Főleg, hogy még sereget sem tud elengedni (vagy csak én nem tudom hogyan kéne).
|
Tud elengedni
Egyébként még lehetett volna kicsit erősíteni rajta, de majd meglátjuk így mit fog érni.
|
03-27-2010, 11:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Tud elengedni
Egyébként még lehetett volna kicsit erősíteni rajta, de majd meglátjuk így mit fog érni.
|
Jó, persze, ha emberhiányos, és úgy pakolja a barakkot. De az úgy meg nagyon necces, hogy alapból legyen emberhiányos, és utána még rá is gyújtsanak egy csomót.
Bár úgy is lehet, hogy úgy mész ki, hogy pont beérjenek a házak. De ez így már nagyon nagyon macera. Főleg, hogyha valaki kiszúr szerintem mostantól egy helyhiányos hullát, akkor mennek is a tolik.
|
03-27-2010, 11:29
|
Junior Member
|
|
Activity: 3%
|
|
5 topban vagyok egy hullával itt még nem találkoztam szövivel
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|