|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
02-05-2006, 06:48
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
never..nem beszíva kéne fórumozni.. meg egyébként is hülyeséget mondtál..elég sok kül. kell h lehessen valakit rengetni..lepi
|
02-05-2006, 14:20
|
Guest
|
|
|
|
a témához kapcsolódóan sztem a törpe csak termelésre jó.. felsőbb szinteken sok pénze lesz, de se varázsolni, se tolvajkodni, se hadizni nem tud.. (mindegyikre van jobb faj) szóval ha szerez egy jó szövit akkor jó neki, de amúgy könnyen kikészíthető
|
02-05-2006, 15:10
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by ckow
a témához kapcsolódóan sztem a törpe csak termelésre jó.. felsőbb szinteken sok pénze lesz, de se varázsolni, se tolvajkodni, se hadizni nem tud.. (mindegyikre van jobb faj) szóval ha szerez egy jó szövit akkor jó neki, de amúgy könnyen kikészíthető
|
hát ez nem kerek teljessen mert 14 K tolival 3/g be igen csak jo tolinak számit szerintem fölleg hogy nem pénzért kell lopni..
jobb faj van ez tény , ha 1 spec orit akarsz..
hadinak a törpi is kiélezhetö igencsak..
|
02-05-2006, 15:41
|
Guest
|
|
|
|
Nekem van torpem, ami termel..eleg dinamikusan lehet fejlodni, penze mindig van, mf-kent pedig a serege is eleg utos tud lenni...Persze, surun letekiznek, de azt visszatermelem nyersanyagban, es megveszem..Olyan szinteken, ahol dragabb 1 egyseg nyers, mint 1 db tekercs (sooot...lehet 2-3 szorosa), ott a tekilopas igencsak minimalis kart tud okozni...Mindemellett, 3 hadis zombi melle egy torpe hadis, aki termel (es akkor a szovibe nem kell a zombiknak bankkal vagy banyaval foglalkozniuk) szerintem nagyon jo kis szovi tud lenni...
|
02-05-2006, 20:18
|
Guest
|
|
|
|
csak kell egy jksz szövi aki szedi infót..
|
02-06-2006, 15:25
|
|
Junior Member
|
|
|
|
egy tuti szovibol a torpe nem hianyozhat. termeszetesen hadiskent. beszelek persze a 4,3,2-es csoportokrol.
de a varazsloi tenyleg nagyon benak )
|
02-06-2006, 17:11
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lepidus
csak kell egy jksz szövi aki szedi infót..
|
Lep, nem tudom, mirol beszelsz Vakon tamadni? vagy az mar nem meno?:-(
|
02-06-2006, 20:03
|
|
Junior Member
|
|
|
|
na meg a faji bónusz a +20% férőhely max lakiteki és máris nemcsak a gnóm 50% lakitekis egyedül szal hadisnak is nagyon jó a törpe meg termelőnek is
02-06-2006, 20:18
|
Guest
|
|
|
|
S korbemenni vele a szinteken Onellato orinak szerintem tokeletes MF bonusszal meg utni is tudsz...
|
02-06-2006, 22:23
|
Guest
|
|
|
|
télleg szecs hol tartotok?emléxel még ksi jóhangultaú warunkra? ..vicces volt..figy extrém esteeket (hulla vari) mindenből lehet jót kihozni..megadjam a törpe vari msn címét?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|