|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
01-08-2010, 12:03
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én ellenzem a javaslatot mert
-nekem jobban tetszik az Új személyiség: szövetségi harcos javaslatom és a két javaslat kizárja egymást
-szerintem jót tenne az 1A-nak, ha a több személyiségre hajtó orik az 1A-ból fordulnának.
Egér a sajton... (#3744)
|
01-08-2010, 18:03
|
Member
|
|
Activity: 6%
|
|
Nem támogatom semmilyen formában: aki több szemes orit szeretne az A ban az forduljon le és hozzon fel többszemes országot.
Nem is értem ilyesmi hogy vetődhet fel valakiben:a második harmadik sokadik személyiség annak jár aki körbefordul,ha nem megy körbe akkor nem jár.
|
01-08-2010, 18:34
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ha van A-n kívül 2 országod, akkor is meg van 5k kör alatt. Ettől kevesebb semmiképpen sem legyen.
|
Többértelmű a dolog, egyrészt ha A-n kívül van 2 ori (nem nekem és nem is neked, hanem valakinek), az a fentebbi példában 3-nak felelne meg.
Másrészt idő alatt sztm azt érdemes nézni, amennyi alatt effektíve megszerezhető lenne így az A-s ori kiskék száma, az pedig alap esetben (új ember, 2 ori) nem annyi amíg 1x fordul, mert először a lentinek kéne szereznie s csak aztán jutna a föntinek, ez pedig nem 5k kör, hanem 10k ahogy a kék számok tartanak a végtelen felé.
ez persze szőrszálhasogatás.
01-08-2010, 18:56
|
Junior Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Nekem nem tetszik az ötlet, és ugyanaz a legfőbb ellenindokom, mint sokaknak előttem: Aki fenntart orit A-ban (legyen az vagy azért, hogy fent játszhasson, vagy azért, hogy könnyebben forogjon lent), az igenis forduljon le, ha szeretne rá több személyiséget. Az igaz, hogy nem könnyű dolog, de ha közben forog a B-s orival és arra szerez kék számot, az már így is könnyítés. Ezek után nehogy már megkapja az A-s orijára is a plusz szemet. Ennyire ne legyen könnyű.
|
01-08-2010, 19:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szinkoly
Nekem nem tetszik az ötlet, és ugyanaz a legfőbb ellenindokom, mint sokaknak előttem: Aki fenntart orit A-ban (legyen az vagy azért, hogy fent játszhasson, vagy azért, hogy könnyebben forogjon lent), az igenis forduljon le, ha szeretne rá több személyiséget. Az igaz, hogy nem könnyű dolog, de ha közben forog a B-s orival és arra szerez kék számot, az már így is könnyítés. Ezek után nehogy már megkapja az A-s orijára is a plusz szemet. Ennyire ne legyen könnyű.
|
Csak egy felreertest tisztaznek: nincs is. Vagy ez kapja, vagy az.
01-08-2010, 19:22
|
Junior Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Csak egy felreertest tisztaznek: nincs is. Vagy ez kapja, vagy az.
|
Igaz-igaz, mea culpa, elnézést.
Viszont:
Ez is könnyebb... Mégpedig azért, mert: Sokaknak van A-ban jól kidolgozott, gigás országai, amiket nem szeretnének lefordítani, ha már olyan magasra jutottak nagy nehézségek árán. Ez érthető. De attól még a forgó ország, amitől úgymond megkapná az új szemet, az azt magának teljesíti és szerzi meg, az A-s ori "semmit se tesz érte". Könnyítésnek érzem ezt e lehetőséget, hiszen mivel A-s ori mellett könnyebb egy lenti forgónak több személyiséget szerezni, ezért ha ezt még át is adhatná a fentinek, akkor ezzel könnyítenénk az A-s ország helyzetét.
|
01-08-2010, 20:27
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
alapvetően én sem támogatnám ezt a dolgot...
ha viszont netalántán bevezetésre kerülne, akkor ez egy nagyon okos gondolat:
Quote:
Originally Posted by Princ
...az 1A ori kék száma nem lehet magasabb ilyen módon a 2B-ből forduló országénál....
|
|
01-09-2010, 19:21
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Sziasztok!
Volt valakinek az az otlete, hogy mivel, ha valaki huzamosabb ideig szeretne A-ban maradni, nem tudja ott novelni a szemelyisegei szamat, ezert a B-bol forgo orszag atadhassa a lefordulaskor kapott szemelyiseget az A-s orszagnak.
Rogton jott erre egy olyan korlatozas otlet, hogy ezt maximum 5000 koronkent lehessen megtenni. (Felolem lehet nagyobb is ez a hatar).
Ugy emlekszem, tobbeknek tetszett akkor ez az otlet, gondoltam, nyitok egy temat neki, ne sikkadjon el.
|
nem tetszik..:P nem támogatom tessék forogni a fő orival :P
|
02-03-2010, 19:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Én úgy gondolom aki A ban akar játszani játszon azzal az orival amivel feljutott , ez az ötlet csak elősegítené azt a folyamatot , hogy a top egyre feljebb kerüljön , én inkább olyasmit támogatnék , hogy a második szintről az első orival 2000 kör után a másodikkal 3000 kör után és így tovább... lehessen lefordulni , az újonan A ba feljutó országoknak egyre nehezebb megyszerezni az új személyiséget miközben a régen ott játszók így is vidáman pörögnek a második szintről, arra kellene kitalálni inkább valamit , hogy a sok fent üldögélő orit lefordulásra késztessük , akik később kezdtek játszani így is óriási hátrányban vannak már.
|
02-03-2010, 20:40
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
nem támogatom ezt, mert nagyon feltolná a top határt, igy is elszabadul
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|