|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
10-11-2010, 13:15
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by erosis
Mikor változik meg a kód azonnal áthelyezés után vagy van valamennyi átfutási idő mondjuk úgy 3 nap kb ?????
|
Azonnal más lesz az azonosító.
|
10-11-2010, 13:17
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Azonnal más lesz az azonosító.
|
Akkor az hogy lehet hogy csak most a beszélgetünk után tudtam üzit küldeni a supportnak ?????
|
10-11-2010, 13:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Csütörtök óta legalább 35-ször próbálkoztam , de nehogy azt mondd hogy minden esetben rosszúl másoltam ki a kodot, mert az hülyeség, ezt Te is tudod, 35-ször nem követed el ugyazt a hibát
|
Csütörtökön írtál supportra, rögtön aznap választ is kaptál. Ahogy nézem, szinte rekordidő alatt, 6 perccel a leveled után ott volt a válasz az e-mail fiókodban is, és a játékon belül is az országodban.
|
10-11-2010, 13:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Akkor az hogy lehet hogy csak most a beszélgetünk után tudtam üzit küldeni a supportnak ?????
|
Már csütörtökön is küldtél, és 6 percen belül választ is kaptál rá. Idéztem is a leveledből, sőt, a másik országod áthelyezését is az a leveled okozta.
|
10-11-2010, 13:40
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Már csütörtökön is küldtél, és 6 percen belül választ is kaptál rá. Idéztem is a leveledből, sőt, a másik országod áthelyezését is az a leveled okozta.
|
ez így is van és tényleg azt mondom hogy nagyon gyorsak voltatok , de az üzi után 4 napig semmi elérhetőségem nem volt a részemről a support felé ??
és ott le van írva hogy a 3napnál régebbi áthelyezékkel nem hajladók foglalkozni !!!
|
10-11-2010, 13:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
ez így is van és tényleg azt mondom hogy nagyon gyorsak voltatok , de az üzi után 4 napig semmi elérhetőségem nem volt a részemről a support felé ??
és ott le van írva hogy a 3napnál régebbi áthelyezékkel nem hajladók foglalkozni !!!
|
A kért felülvizsgálat válasza után egy ideig nem tudsz ismét azügyben írni, hiszen csak egy lehetőség van a felülvizsgálatra, ha akkor az áthelyezést ismét szükségszerűnek találtuk, akkor azzal tovább már nem foglalkozunk.
A 3 napot nem szoktuk percre pontosan venni, és a 73. órában azt mondani, hogy "sajnos elkéstél", de mivel nagymennyiségű adatról van szó, ezért egy idő után ezeket valóban töröljük, és akkor már nincs lehetőség felülvizsgálatot kérni.
3 napot írunk, mert addig biztosan megtartjuk az adatokat,. Sajnos volt már példa arra is, hogy valaki közel egy évvel az áthelyezése után érdeklődött, hogy miért lett áttéve, ilyenkor már tényleg nem tudunk segíteni.
|
10-11-2010, 13:59
|
Junior Member
|
|
|
|
most őszintén : Van arra valami remény hogy Steve Landot vissza helyezzék a rendes játék menetbe a 2-es szintre, egy ilyen eset miatt ???már mint hogy az először áthelyezett orim azonosítóját a rendszer nem fogadta el és ezért írtam Steve Land azonosítójával és ezért áthelyezni ????
|
10-11-2010, 14:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
most őszintén : Van arra valami remény hogy Steve Landot vissza helyezzék a rendes játék menetbe a 2-es szintre, egy ilyen eset miatt ???már mint hogy az először áthelyezett orim azonosítóját a rendszer nem fogadta el és ezért írtam Steve Land azonosítójával és ezért áthelyezni ????
|
Az eredeti azonosítót is el kellett, hogy fogadja.
Ha valóban csak ez volt az oka a második ország áthelyezésének, nem friss országról van szó, eddig nem volt probléma az országgal, nem voltak komolyabb problémák más országaiddal stb, stb, stb, akkor elvi lehetőség van az egyéni elbírálásra. Ez a körülmények függvénye, általánosságban erre nem tudok biztosat mondani.
Súlyosbító körülmény, hogy a szabályok nagyon durva megszegéséről van szó.
|
10-11-2010, 16:59
|
Junior Member
|
|
|
|
kösz a segítséget
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|