|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit szólsz a felvetett javaslathoz?
|
Lenne értelme
|
|
10 |
50.00% |
Nincs értelme
|
|
5 |
25.00% |
Nem érdekel
|
|
5 |
25.00% |
09-04-2008, 11:02
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Csak azt nem tudom miért kellett ennek két témát is nyitni.
|
Hopsz! Törölhetnéd az egyiket Ati! Másfél perc alatt töltötte be az oldalt és szerintem rányomhattam még 1x!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
04-03-2009, 14:08
|
Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Az hiszem az alap felvetést nem kell tovább magyarázni, mert jó és szükséges. Igaz, hogy ez a javaslat is legfeljebb pár embert érintene, ugyanúgy ahogy a másik javaslat.
Mivel szövetségenként egy, vagy legfeljebb két ember feladata az ilyen varázslatok végzése. Magamból kiindulva gondolom a többiek sem egy szövetséget mérnek fel egy adott körön belül. Továbbá nem hiszem, hogy ezek a játékosok olyan gyakran varázsolgatnak országokra, de ha mégis akkor sem verik a fejüket a falba, ha azt írja ki a rendszer, hogy ilyet nem varázsolhatsz egy szövetségre. Már ha véletlenül az illető elfelejtené átállítani a pontlistát.
Mert az emberek vagy pont listából varázsolnak, vagy esemény listából tehát a tévesztés esélye ugyan akkora mint a lentebbi szinteken az országok esetén.
|
04-03-2009, 14:10
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi2
Az hiszem az alap felvetést nem kell tovább magyarázni, mert jó és szükséges. Igaz, hogy ez a javaslat is legfeljebb pár embert érintene, ugyanúgy ahogy a másik javaslat.
|
Pár embert?!
Szerintem irtó sok embert érintene, hogy rákattint egy szövetség sorszámára, majd nem tud varázsolni, mert nincs olyan ország...
|
04-03-2009, 14:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Pár embert?!
Szerintem irtó sok embert érintene, hogy rákattint egy szövetség sorszámára, majd nem tud varázsolni, mert nincs olyan ország...
|
De miért kattintana valaki egy szövetségi sorszámra? Azért csak, mert a főnök azt mondta, hogy mérd már fel ezt a klánt. Különben nem kattintana rá, mert nem akar egyéniben klánt támadni . Csak két oka lehet valakinek klánlistára egyáltalán átlépi (ha úgy van beállítva, hogy nem azt látja előre), ha fel akar mérni egyet, vagy távol után, megnézni, hogy rájuk álltak-e. Ebből mindössze csak egyszer kellene klánsorszámra kattintani, és azt pontosan akkor, amikor tényleg az a feladat.
Nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy mindenki csak a klánlistát figyeli, és ott akar mindent összekattingatni, hogy aztán ne tudjon varázsolni...
|
04-03-2009, 14:32
|
Member
|
|
|
|
Azt hiszem aki játszik 1/A-ban és szokott is klánokra varázsolni az teljesen egyetért az általunk elmondott indokokkal. Legfeljebb vagy nem tagja a külsőnek, vagy nincs írás joga a megbeszéléseknél.
Jelenlegi helyzetet nem lehet jobban leírni, mint ahogy azt mi tettük.
|
04-05-2009, 12:08
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Tökéletesen egyetértek a javaslattal.
Aki szövetségeket mér fel, annak sokkal kényelmesebbé válna ez, és kétlem, hogy bárki csak úgy össze-vissza kattintgatna szövetségi sorszámokra, majd kétségbe esne, ha nem tud rájuk kristálygömböt varázsolni.
|
04-28-2009, 22:47
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
felesleges
|
04-28-2009, 23:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
felesleges
|
Miért? Mert ennyi erővel én meg azt mondom, hogy: szükséges, és pont.
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
04-29-2009, 08:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
felesleges
|
Lehet, hogy neked van igazad, de akkor miért jegyzi meg a háborúhoz. Hiszen azt sem használják többen mint a szövetésg felmérést. Ha pedig háborúzni akarok ugyanúgy betudom másolni mintha varázsolni akarnék.
A jelenlegi megoldás félrevezető és felemás.
|
04-29-2009, 09:46
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi2
A jelenlegi megoldás félrevezető és felemás.
|
Én továbbra is amondó vagyok, hogy ha a szövetséget megjegyzi, akkor lesz igazán félrevezető...
Kell csinálni rá egy plusz beállítást, hogy azt meg akarod-e jegyeztetni.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|