|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szeretnéd-e vissza lefoknál a fegyvrt, v hogy a rendsz azt bárm formban számontartsa?
|
igen
|
|
5 |
18.52% |
nem
|
|
3 |
11.11% |
lekvároskenyér
|
|
19 |
70.37% |
05-22-2007, 13:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Brown
Íme egy új, lehurrogni vagy támogatni való téma a lefokozással kapcsolatban.
|
Sem lehurrogni, sem támogatni nem szeretném, ezért választottam a lekvároskenyeret! Szerintem is jó, ahogy van, nem kell túlbonyolítani a játékot. Neked túl laza?
05-22-2007, 13:12
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Ilyenekre olyan szívesen reagálnék, de azt mondd már el hogy ez mennyiben tarozik a fejlesztéshez??? Persze én is offolok ha olyan a helyzet, de az eleve offos topiknak nem itt van a helye
|
Fejlesztés? Javaslom növeljük a törperaktárak méretét, hogy több lekvároskenyér férjen el benne. Én most tök komoly akarok lenni, de ezt a lekvároskenyeret lehet, hogy nem kellet volna beleírnom a szaviba. Ti meg jól ráharaptatok. A lekvároskenyérre. Szó szerint. Megyek is eszek egy lekvároskenyeret, úgy megkívántam.
|
05-22-2007, 13:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Fejlesztés? Javaslom növeljük a törperaktárak méretét, hogy több lekvároskenyér férjen el benne. Én most tök komoly akarok lenni, de ezt a lekvároskenyeret lehet, hogy nem kellet volna beleírnom a szaviba. Ti meg jól ráharaptatok. A lekvároskenyérre. Szó szerint. Megyek is eszek egy lekvároskenyeret, úgy megkívántam.
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lőjjetek le! Könyörgöm!
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
05-22-2007, 13:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
Saját megbeszélések topicot offolni folyamatosan??? (sztem ezt Ati is "honorálni" fogja)
na ezért támogatom a megbeszélések szigoritását!!! Ez nem egy olyan rész ahova komolytalanságokat kell nyitni/irni...
amúgy én még mindig tartom magam ahoz, hogy fölösleges lenne, így szoktuk meg ahogy van
Last edited by Kutyuleee; 05-22-2007 at 13:20..
|
05-22-2007, 13:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Sem lehurrogni, sem támogatni nem szeretném, ezért választottam a lekvároskenyeret! Szerintem is jó, ahogy van, nem kell túlbonyolítani a játékot. Neked túl laza?
|
Laza bizony. Mert hogy tudnék ennyi lekvároskenyeret enni ha nem lazítanám meg előtte a nadrágszíjat?
Komolyra fordítva a szót, nem laza. Tetszik az egyszerűsége, és sok fullos játéknál is jobban élvezem a hódítót. Elfogadom, hogy bizonyos dolgok nem férnek bele a koncepcióba. Nagyon jól kiforott játéknak gondolom. 8 év az 8 év.
|
05-22-2007, 13:24
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Érzem, itt valaki (nem tudom még ki) ki fog majd fakadni...
Nem pont ez az egy topik miatt, de
akkor meg majd csak vörösödik a fejed.
05-22-2007, 13:46
|
Member
|
|
|
|
Ok!
Nincs több off. Bocs, de én egy olyan ember vagyok akit könnyű letérríteni az ösvényről. Időnként önmagamat is letérítem. Javaslom folytassuk a hittanórát ahol abbahagytuk. Szóval maradjunk a témánál, a kenyérüzemek meg zárjanak be és nagymama se főzzőn több lekvárt.
Leírom mégegyszer a kérdésem:
Szeretnéd-e visszakapni a fegyverigényt a különböző egységek lefokozásakor, vagy hogy a rendszer azt bármilyen formában számon tartsa?
1. igen
2. nem
|
05-22-2007, 13:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
NEM: Ez kb olyan lenne, mint a lebontott épületek után maradó törmeléket újra építéshez használni...
És, ha valaki csak azért fokoz le, hogy 2körről beüthessen, az a minimum, hogy ha nem is a katikat, de a fegyvereket újra megveszi. Ráadásul így a kovács, mint olyan szinte teljesen feleslegessé válna, illetve iszonyat mértékban csökkene a számuk...
Egyébként ha egy témát komolyan gondolsz - bár szerintem ezis a "világmegváltó" ötletek egyike - akkor legalább a szavazásba ne írjál marhaságot.
Bocs az offért.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
05-22-2007, 14:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
NEM: Ez kb olyan lenne, mint a lebontott épületek után maradó törmeléket újra építéshez használni...
És, ha valaki csak azért fokoz le, hogy 2körről beüthessen, az a minimum, hogy ha nem is a katikat, de a fegyvereket újra megveszi. Ráadásul így a kovács, mint olyan szinte teljesen feleslegessé válna, illetve iszonyat mértékban csökkene a számuk...
Egyébként ha egy témát komolyan gondolsz - bár szerintem ezis a "világmegváltó" ötletek egyike - akkor legalább a szavazásba ne írjál marhaságot.
Bocs az offért.
|
Azért azt ugy érzed, hogy az utolsó 3 sorod az felesleges volt...
u.i.: Aposom úgy húzta fel a házát ahogy Te írtad az első sorodban. Tehát a dolognak van realitás alapja.
|
05-22-2007, 14:12
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Jó ugy ahogy van....
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|