Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-10-2007, 13:36
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Szerintem tapasztalaton, gyakorlaton és a gép mellett ülésen szükség van még valamilyen szintű adottságra és fanatizmusra is. Ismerek jópár játékost akik évek óta játszanak, de a javáról el sem tudom képzelni, hogy valaha is legjobbak közé fognak tartozni, mert hiányzik belőlük valami. Vagy nem tudnak ráérezni magára a játékra, hogy mi miért történik benne és minek mi a következménye, vagy egyszerűen csak nem tudnak előre gondolkodni, esetleg a kitartás hiányzik, vagy én magam sem tudom, hogy miért is gondolom ezt így

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-10-2007, 14:09
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Szerintem tapasztalaton, gyakorlaton és a gép mellett ülésen szükség van még valamilyen szintű adottságra és fanatizmusra is.
Nekem van tapasztalatom, gyakorlatom, hibáimból igyekszek tanulni, elég sokat vagyok a gép mellett is, de igazán nagy játékos sohasem lehetek.

Azt hiszem azért, mert nem nagyon merek sokat kockáztatni. A másik hibám, hogy egy kicsit lassú vagyok. Nem szeretek 1-2 másodperc alatt dönteni. De sebaj, játszani azért szeretek.
Reply With Quote
Old 02-10-2007, 15:02
Napóleon Napóleon is offline
Member

Longevity: 98%

Fortes fortuna adiuvat! - Aki mer az nyer!
Reply With Quote
Old 02-10-2007, 15:32
Everlasting Everlasting is offline
Member

legfontosabbnak a játékidőt tartom.-és értem itt a napi ráfordított órát és azt is milyen régóta játszik az illető.
idővel akinek van valami adottsága az elég jól megtanul játszani(kommunista doktrina volt mennyiségből lesz a minőség )
ha régóta játszik szerez olyan ismiket akik egyrészt azt is elmondják amire magától nem jött rá illetve későbbiekben segíteni tudnak.
És emmelett ha napi szinten is sokat tud gépnél lenni akkor kamatoztatni is tudja a megszerzett ismereteket.
Reply With Quote
Old 02-10-2007, 15:59
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

A taktikai érzék, a játék átlátása, és a jó döntéshozatal szerintem fontosabbak, mint a ráfordított idő, bár idővel és tapasztalattal ezeket is lehet fejleszteni.
Reply With Quote
Old 02-10-2007, 19:28
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
A taktikai érzék, a játék átlátása, és a jó döntéshozatal szerintem fontosabbak, mint a ráfordított idő, bár idővel és tapasztalattal ezeket is lehet fejleszteni.
ha nem igazán forditasz rá időt, akkor hiába van taktikai érzéked nem fogod kamatoztatni az idő mindenkép kell méghozzá jó sok, természetesen jókora adottságokkal(tapasztalat, logika, átláthatóság, meg kis pszichologia is, hogy érezd mit lép ellened a másik esetleg)

Reply With Quote
Old 02-10-2007, 23:49
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Monronal a pont+a gephez kerules mobilitasa szerintem.

Fegya, ne becsuld ala magad.
Reply With Quote
Old 02-11-2007, 02:02
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Véleményem szerint a gépnél lét csak egy bizonyos mértékig számít.
Az viszont nagyon fontos hogy bármikor géphez tudj menni ha kell, ez belefér=)
Ezen kívül a kapcsolatok, a tapsztalat, és trükkök ismerete. Meg persze előre gondolkodás, hogy mit fog lépni a másik
No meg amit monro mondott, az teljesen helytálló
Reply With Quote
Old 02-11-2007, 02:24
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
legfontosabbnak a játékidőt tartom.-és értem itt a napi ráfordított órát és azt is milyen régóta játszik az illető.
idővel akinek van valami adottsága az elég jól megtanul játszani(kommunista doktrina volt mennyiségből lesz a minőség )
ha régóta játszik szerez olyan ismiket akik egyrészt azt is elmondják amire magától nem jött rá illetve későbbiekben segíteni tudnak.
És emmelett ha napi szinten is sokat tud gépnél lenni akkor kamatoztatni is tudja a megszerzett ismereteket.
Hát én régóta játszom és bár mostanában nem sikerül sok időt tölteni a játékkal de ifj koromban előfordult hogy úgy töltöttem el 8 órát a gép és a hód előtt hogy fel sem áltam székböl, ennek ellenére még sem tudok játsznia :P

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 02-11-2007, 10:01
Steve Steve is offline
Member

Gyula ne becsüld alá magad... jó tényleg nem tudsz, énse, de azért jókat bohóckodunk

Az én véleményem nagyjjából egyezik az itt leírtakkal. Szerintem a jó játékosok érzik azt hogy mi fog következni és erre megfelelően tudnak reagálni. Ehhez persze nagy kitartás, mondhatni fanatizmus kell, jó érzék, képességek, át kell tudni látni az egészet Nomeg a tapasztalat ugye. Erre sztem az a válasz hogy nem kizárólag idő függvénye, hanem hogy mennyire játszol, mert sokat kell aktívan játszani ahhoz hogy felszedd magadra a kis apró trükkök tudását. Ezért gondolom (tán páran majd megköveznek érte...) hogy a jó anarhos játékosok hódos tudása meghaladja az 1A tán 90%áét.

Másrészt amióta van ez a fórum rengeteget lehet tanulni innen is, egy csomó dolgot elhintettek már a nagyok amit másképp csak ismerettségek árán lehet megtudni
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules