|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Jó ötlet e vagy sem???
|
Igen, legalább ennyit kaphatnak a törpik.
|
|
10 |
58.82% |
Nem, fölösleges.
|
|
7 |
41.18% |
03-26-2007, 22:14
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
a Törpe egy iszonyú jó faj, rövid játékokon, meg arénában szinte mindenki az. azért választják kevesen tudatosan mert sok odafigyelést igényel... ha megnézed alsobb szinteken annyi ork sincs.
|
ahh sztem aállits fel 1 táblázatot, lent kb ugyanolzan kevés törpi mint ork van, de fentebb orkok szaporodnak, mivel nincs már annyi tolis, és ütőerejük egyre több szerepet nyer, még a törpének is nőhetne a szerepe odafenn, mivel nyersi az drága, de senki se hüe azért termelni h akármennyit is elvigyenek belőle..
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|
03-26-2007, 22:25
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
ahh sztem aállits fel 1 táblázatot, lent kb ugyanolzan kevés törpi mint ork van, de fentebb orkok szaporodnak, mivel nincs már annyi tolis, és ütőerejük egyre több szerepet nyer, még a törpének is nőhetne a szerepe odafenn, mivel nyersi az drága, de senki se hüe azért termelni h akármennyit is elvigyenek belőle..
|
ezért irtam hogy alsobb szinteken
03-27-2007, 03:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Mivel a torpek (en szeretem oket) apro nepseg ezert van nekik 40 % bonusz az ipari kepzesre, mert konnyu oket kikepezni
a +10 % ra ott a gazdalkodo szemelyiseg. Valaszd azt es maris jobban termelsz. Mondjuk 2. szemelyisegnek kifejezetten torpnek valo...
Masik a torphoz kell egy szovi aki megvedi az ellentol es akkor igencsak gazdag egy ori.
Szoval az egesz otlet egy legbolkapott nem atgondolt javaslat.
|
03-27-2007, 09:55
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ati, es magahoz ahhoz a kerdeshez hogy allsz, hogy a torpe ne az ipari tekire kapja a +10% bonuszt, hanem esetleg masik tekercs fajtara? A kerdes nyilvan az, hogy melyikhez.
|
03-27-2007, 10:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Engem az is érdekelne anno mi indokolta, hogy az ipari tekercshez kapjon 10%-ot a törp?
03-27-2007, 13:47
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nem lenne elég az ipari tekit megváltoztatni? Arra már megvan egy kész javaslat, amit eléggé elfogadott.
|
03-27-2007, 14:58
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nem lenne elég az ipari tekit megváltoztatni? Arra már megvan egy kész javaslat, amit eléggé elfogadott.
|
De elég lenne azon változtatni.De mivel csak a kész javaslat van meg ami ÁLTALUNK eléggé elfogadott eddig. vmilyen módon változtatni kell, ha más nem akkor másból irhasson a törpe 40%ot.
Én is jobban örülnék az ipari módositásának, de ha megnézed eddig Ati semmit se reagált a dologra. ugyhogy a ténylegesen elfogadott majd akkor lesz, ha ati is érdemben hozzászól.
Viszont ami érdekelne, Ati várható változtatás ezen a téren?
03-27-2007, 18:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Én is ezt támogatnám leginkább úgyis mint az A egyik legkisebb törpéje
|
03-28-2007, 00:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Akkor talán nem kéne itt ötletelni, míg Ati nem mond semmit. Mert utána majd lehet hadakozni, hogy a törpi kapja vissza a 40% ipari tekit.
|
03-28-2007, 10:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem sajna egyelore nem aktualis
Ati, az itt 1-2 felmerult kerdesre, tudsz valaszolni?
pl. #15-s komment
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|