|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Használnád-e a hadisarcot, ha a játék szabályai lehetővé tennék?
|
Igen használnám.
|
|
38 |
62.30% |
Nem, nem használnám.
|
|
23 |
37.70% |
07-10-2007, 13:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
egyszerüsiteném ) amennyi a veszteség annyi lenne a hadisarc ) innentől ki lehetne küszöbölni az ugymond álsarcokat )
Szerintem.
Amugy én is támogatnám. Mert ugye nagyon ütni se lehet az ellent ) mert még jelent a végén
|
07-10-2007, 13:13
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Ez nekem is megfordult már a fejembe,és sztem egy nagyon jó ötlet!!támogatom
|
07-10-2007, 13:16
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
egyszerüsiteném ) amennyi a veszteség annyi lenne a hadisarc ) innentől ki lehetne küszöbölni az ugymond álsarcokat )
Szerintem.
|
és a veszteséget hogy számolja? figyeli a piaci átlagárat? az útközbeni veszteséget? az átépülési és visszaépitési költségeket? a seregelengedést??? a fokozást? stb... ez nem olyan egyszerü mint gondolod...
Ráadásul a hadisarc, nem csak kárpótlás, hanem egyfajta profit is a háborúkban, így általában több mint a veszteségek!!!
Quote:
Originally Posted by richardka
Amugy én is támogatnám. Mert ugye nagyon ütni se lehet az ellent ) mert még jelent a végén
|
és ha jelent mi van? azért mert nem csak 2x ütöd meg egy háborúban, nem fox anarchba kerülni...
07-10-2007, 13:21
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ráadásul a hadisarc, nem csak kárpótlás, hanem egyfajta profit is a háborúkban, így általában több mint a veszteségek!!!
|
Hát szerintem egy háborúban a srac nem téríti meg az okozott kárt, csak enyhíti.
Persze van olyan is, amit te mondasz, de sokkal ritkább.
|
07-10-2007, 14:49
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
őőőőő Már bocs de ki az aki ezelőtt használta a sarcoltatást ???? mert pl. akiket le lehet győzni annyira hogy meglehessen sarcoltatni azoknak általában nincs pénzük
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
07-10-2007, 15:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
őőőőő Már bocs de ki az aki ezelőtt használta a sarcoltatást ???? mert pl. akiket le lehet győzni annyira hogy meglehessen sarcoltatni azoknak általában nincs pénzük
|
Ugyanezt gondolom én is. Ha lenne több száz milliód a háború végére akkor melyiket választanád: folytatod a háborút a tartalékod felhasználásávan, vagy csak úgy átadod hadisarcként a pénzedet?
|
07-10-2007, 16:39
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Háborúk lezárásakor a vesztes fél a való életben is fizet jóvátételt, még ha megalázó is.
Ez normális dolog.
|
Ez azért nem teljesen igaz, és nem "normális dolog". A legtöbb háborúban nem volt semmilyen jóvátétel.
|
07-10-2007, 16:51
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by sema034
Ugyanezt gondolom én is. Ha lenne több száz milliód a háború végére akkor melyiket választanád: folytatod a háborút a tartalékod felhasználásávan, vagy csak úgy átadod hadisarcként a pénzedet?
|
Még jó hogy felhasználnám nem estem fejre
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
07-10-2007, 17:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
Ez azért nem teljesen igaz, és nem "normális dolog". A legtöbb háborúban nem volt semmilyen jóvátétel.
|
Ebben biztos vagy?
|
07-10-2007, 17:10
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
|
Vagy csak esetleg nem tudsz/tudunk róla...
Quote:
Originally Posted by sema034
|
Közel se biztos hogy folytatnám, olyan helyzetben, ahol szinte biztos a vereségem. hiába élem fel a tartalékaim, csak a háború végét halogatom. viszont egy kedvező megállapodással, jobban járhat az ember.
Amúgy sztem kéne olyan megszoritás is, hogy lekorlátozni a mértékét, hogy ne lehessen teljesen kisemmizni egy orit a sarcal...
|
|
Posting Rules
|