|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
02-07-2008, 14:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Akkor jo
Mert a belepes utan irja, hogy a jelenlegi egyenlegem: 0.00 Font Szval akkor ide nem is kell feltenni, hanem fizetesnel a szamlamrol emeli le ezexerint?
|
Igen. Beírod a számlaszámod, de ha jól tudom akkor azt regnél bár beírtad egyszer. Ésha elküldöd a lóvét, akkor leveszi a számládról a pénzt. fel is lehet fogni a paypalt egy közvetítő-szerűségnek is. Nekem majdnem a küldés pillanatában jön az sms, hogy terhelték ennyivel, meg ennyivel a számlám. és a számlám meg OTP-s.
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
|
02-07-2008, 14:29
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Akkor jo
Mert a belepes utan irja, hogy a jelenlegi egyenlegem: 0.00 Font Szval akkor ide nem is kell feltenni, hanem fizetesnel a szamlamrol emeli le ezexerint?
|
A bankkártyádról, ha azt megadtad.
|
02-07-2008, 14:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Okes
Akkor minden oke es mehet a menet a licitalasban
Koszi a segitseget mindkettotoknek
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
02-07-2008, 14:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Akkor minden oke es mehet a menet a licitalasban
|
Sok sikert!
|
02-07-2008, 19:22
|
|
Member
|
|
|
|
Kipróbáltam és sikerült
Nem is nehéz használni
Még1szer köszi nektek
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
03-31-2008, 20:00
|
Member
|
|
|
|
lenne egy problémám... mit lehet csinálni, ha nem fogadja el az Expanded Use Numbert? megpróbáltam 2* beírni, de nem fogadta el, és kiírta, ha nem jó a 3. próbálkozás sem, akkor azt a bankkártyát nem fogom tudni használni a Paypal-en.
pontosabban az a kérdésem, hogy van-e más megoldás azon kívül, hogy mégegyszer lekérjem az Expanded Use Numbert?
amúgy azt a számot írtam, ami a folyószámla-kivonaton volt, 100-szor is leellenőriztem...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
03-31-2008, 20:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
lenne egy problémám... mit lehet csinálni, ha nem fogadja el az Expanded Use Numbert? megpróbáltam 2* beírni, de nem fogadta el, és kiírta, ha nem jó a 3. próbálkozás sem, akkor azt a bankkártyát nem fogom tudni használni a Paypal-en.
pontosabban az a kérdésem, hogy van-e más megoldás azon kívül, hogy mégegyszer lekérjem az Expanded Use Numbert?
amúgy azt a számot írtam, ami a folyószámla-kivonaton volt, 100-szor is leellenőriztem...
|
Nagyon-nagyon-nagyon pontosan nézd meg azt a számot, ugyanis mégegyszer nem fogod tudni lekérni az Expanded Use Number-t! Egy 4-jegyű számot keress. Ha egészen biztos vagy benne, hogy jót írsz be, akkor inkább kérj tőlük segítséget, esetleg egy képet is mellékelve a bankszámlakivonatodról, ahol látszik a szám, amit beírsz.
|
03-31-2008, 20:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nagyon-nagyon-nagyon pontosan nézd meg azt a számot, ugyanis mégegyszer nem fogod tudni lekérni az Expanded Use Number-t! Egy 4-jegyű számot keress. Ha egészen biztos vagy benne, hogy jót írsz be, akkor inkább kérj tőlük segítséget, esetleg egy képet is mellékelve a bankszámlakivonatodról, ahol látszik a szám, amit beírsz.
|
sztem jó számot írok be... a megjegyzésben csak egy 4 jegyű szám van, ami közvetlenül a PAYPAL szöveg előtt van (a többi számnak van tizedes része, vagy nem 4 jegyű). gondolom, nem lehet eltéveszteni.
and conscience
you fool."
|
03-31-2008, 20:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
sztem jó számot írok be... a megjegyzésben csak egy 4 jegyű szám van, ami közvetlenül a PAYPAL szöveg előtt van (a többi számnak van tizedes része, vagy nem 4 jegyű). gondolom, nem lehet eltéveszteni.
|
Én úgy emlékszem, hogy nekem egyértelmű volt, hogy melyik az, nem merült fel ilyen kérdés, hogy melyik lehet, úgyhogy ha más nincs, akkor annak kell lennie. Mielőtt ugyanazt beírod harmadszor is, szerintem vedd fel velük a kapcsolatot.
|
04-10-2008, 19:26
|
Member
|
|
|
|
8 munkanap után megérkezett a válasz tőlük.
"We believe we responded to your recent inquiry either through a call into our service center or through another e-mail from you."
cucc.
no mind1, 500 euro valószínűleg elég egy évre, ha csak vipelésre kell...
and conscience
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|