|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
12-09-2006, 14:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
bár nem a téma indítójához kapcsolódik, de a témához igen.
szóval van 4 ori. A, B, C, D. A meglátja, hogy ez a 3 ori tök üres. kimegy mindháromra egy-egy sereggel. A alattuk van. ekkor marad az, hogy csak az egyik üti alulról a másik kettő sereg felülről? és melyik kapja az alulról ütést?
Last edited by Grabi; 12-09-2006 at 14:21..
|
12-09-2006, 15:51
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
bár nem a téma indítójához kapcsolódik, de a témához igen.
szóval van 4 ori. A, B, C, D. A meglátja, hogy ez a 3 ori tök üres. kimegy mindháromra egy-egy sereggel. A alattuk van. ekkor marad az, hogy csak az egyik üti alulról a másik kettő sereg felülről? és melyik kapja az alulról ütést?
|
hát ha földre mész akkor valószínűleg az első csata után megelőzöd a másik kettőt!
valamelyik topicban azt nyilatkozta Ati,hogy a seregek kiküldési sorrendben csapódnak.tehát akire küldted először az kapja alulról.
|
12-12-2006, 11:09
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
dexter és Smooth Scroller: olvassatok figyelmesebben és akkor megtalálhatjátok postonban "A kérdésre" a választ, amit hiányoltatok első olvasatra...
Quote:
de a kerdes sztem nem erre vonatkozott. sztem arra gondolt, hogyha pl. befer 1000 elittel vhova mondjuk pusztitani, akkor 2000 elittel nagyobb lesz-e a pusztitas. vagy ha 1000 tolival tud lopni nyersit/tekit akkor 2000-rel tobbet tud-e elhozni. erre mondtam, hogy nem.
|
Azt, hogy beférsz-e vagy sem, azt egyetlen egység is eldöntheti = nem számít mennyivel vagy több, már 1 fő is elég
az utána lévő % nem függ a támadó és védő csoport nagyságától = nem változik a mészár akkor sem ha 5x akkora sereggel mész, ugyan akkora lesz, mintha csak 1 fővel lettél volna több
|
12-12-2006, 12:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Massza Rex
dexter és Smooth Scroller: olvassatok figyelmesebben és akkor megtalálhatjátok postonban "A kérdésre" a választ, amit hiányoltatok első olvasatra...
Azt, hogy beférsz-e vagy sem, azt egyetlen egység is eldöntheti = nem számít mennyivel vagy több, már 1 fő is elég
az utána lévő % nem függ a támadó és védő csoport nagyságától = nem változik a mészár akkor sem ha 5x akkora sereggel mész, ugyan akkora lesz, mintha csak 1 fővel lettél volna több
|
Persze igazad van, de minél nagyobb sereggel mész, annál több katonai egység veszik oda neki védő oldalon... És neked annál kevesebb (persze csak egy bizonyos mértékig)
|
12-12-2006, 12:21
|
Member
|
|
|
|
hhhh...mintha ezt is írtam volna...
Na megyek elölöm magam
|
12-13-2006, 10:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
hhhh...mintha ezt is írtam volna...
Na megyek elölöm magam
|
"DE a csatában való hullás mértéke már függ a csoportok számától. Így lehet, ha valaki nagyságrendekkel kisebb támadóval belédszál, akkor neked lehet 0 veszteséged lesz, míg neki meg hatalmas..."
Ezt írtad...
Ez számomra nem ugyanaz... Mi az, hogy függ a csoportok számától?!
Nah, mind1 Megyek dolgozom egy kicsit
|
12-13-2006, 16:59
|
Member
|
|
|
|
Csoport = az akcióban ált konkrét érdekkel részvevők száma, alap esetben van egy támadó csoport és egy védő csoport
Na jó, lehet, kicsit fogalmazhattam volna szebben is, de le van írva a súgóba, szal ne tépjen má a szám feleslegesen
|
12-13-2006, 17:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Csoport = az akcióban ált konkrét érdekkel részvevők száma, alap esetben van egy támadó csoport és egy védő csoport
Na jó, lehet, kicsit fogalmazhattam volna szebben is, de le van írva a súgóba, szal ne tépjen má a szám feleslegesen
|
Jaje
Amúgy nem emlékeztem a beírásodra én sem... De ha már izéltél, én is izéltem
Szóval sorry, valóban írtad már korábban...
|
12-13-2006, 17:59
|
Member
|
|
|
|
egy kis "körbenyalás és kardcsörgetés" sose árt, főleg ha jót nevetünk a végén
|
12-14-2006, 17:51
|
Member
|
|
|
|
ez igaz massza
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|