Nem vagyok fuggo, mint mas...csak nekem a rovid fordulos jatekok jobban bejonnek, nekem az megy "jobban"...Normal jatekot nemisnagyon jatszom...
Fel-elffel nyerni nem lehet, masodikra pedig ugy tudsz felmenni, hogy fedezel a 4. helyig folyamatosan a mezonnyel, es a 2. helyezettet nem engeded el...Bar, fel-elfet is lehet szivatni
Csak nem torpevel...Viszont fel-elffel nem lehet nyerni, ez biztos...A lenyeg, hogy a torpe azert jo, mert termel mint az allat
Ami kesobbiekben nagyon kell! Foleg a fembanya es a fegyver miatt. Nekem 22-25k ponton vip hv-ba mindig fegyver problemaim vannak, illetve fem hiany, ami fegyver problemat okoz...Oriassal is nyertem mar hv-t, de azert az izzados...Bar, ott erdemes, hogy 1-2 kocsmaval, es nagyon megnyomni a sereget..Maskeppen sztem lehetetlen vele lenni...A lenyeg, szerintem, hogy elso ejszaka top1 helyre menni tobb utessel, es 7-8k nepesseggel termelni a katonat, es szombat reggeltol (amikor annyi lovad van, mint amennyi egysege a tobbieknek osszesen) utogetni 2 sereggel. En ebben latom a hetvegi nyereset
Orkkal pedig hasonlo problema all fent, mint oriassal...Erosebb a sereg termeszetesen, de le is tekizhetik az orkot. Szerintem, ha van egy jo jatekos a hetvegibe, aki tud jatszani jol, akkor teljesen mindegy, hogy oriassal vagy orkkal vagy fel-elffel mennek ellene, keptelenseg megelozni torpen kivuli fajjal, max. akadalyoztatni lehet :-)