|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |
05-11-2009, 18:18
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Észrevétel (nem gondolnám, hogy hiba)
Ugyanarról a gépről, ugyanarról a netről, ugyanazzal a böngészővel 3 lapon van nyitva a MUD, 2 karakternél semmi gond, a 3. karinál sűrűn írkálja, hogy probléma van a netkapcsolattal.
8 Mb-es neten, elég bika gépen semmi nem megy csak az FF, meg zenét hallgatok WMP-rel. Egyáltalán nem szabadna problémának lenni, de ha már van, nem lenne logikus, hogy a 3 karakternél egyszerre jelentkezzék? Hiszen ugyanaz a böngésző, csak 3 külön lap.
(Vagy a lapoknak más-más lehet a csomagküldési sebessége???)
---
Csapatos csaták továbbra is kifogástalanok.
csata közben kihalt egy karakter a 3-ból, és rögtön emelkedett a másik kettő karakternél a kapott TP mennyisége, a sebzések is jól lettek utána elosztva, tehát csata közben is jókor, és jól vette észre, hogy már csak 2 karakter harcol, stb.
Szerintem ezzel nincs gond.
Nem jött elő a "látom más akcióit" hiba sem.
Nem dobál le huzamosabb csapatharc után sem. Stabil.
Last edited by [HTPA]GeeForce; 05-11-2009 at 18:26..
Reason: Edison for Reasing? XD
|
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|
05-11-2009, 18:24
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Észrevétel (nem gondolnám, hogy hiba)
Ugyanarról a gépről, ugyanarról a netről, ugyanazzal a böngészővel 3 lapon van nyitva a MUD, 2 karakternél semmi gond, a 3. karinál sűrűn írkálja, hogy probléma van a netkapcsolattal.
8 Mb-es neten, elég bika gépen semmi nem megy csak az FF, meg zenét hallgatok WMP-rel. Egyáltalán nem szabadna problémának lenni, de ha már van, nem lenne logikus, hogy a 3 karakternél egyszerre jelentkezzék? Hiszen ugyanaz a böngésző, csak 3 külön lap.
(Vagy a lapoknak más-más lehet a csomagküldési sebessége???)
|
Technikailag mindegyik egy külön példányt futtat a flash lejátszóból, tehát lehetnek óriási eltérések. Nekem FF például rendszeresen "akadozik", míg a Google Chrome meg se nyikkan, egész napot képes úgy fentlenni, hogy egyszer sem írja, hogy baja lenne. Ebből következik, hogy a Chrome flash-kezelése gyorsabb. Ugyanakkor ha a kezelőfelületet frissíteni kell, akkor az egy rémálom... Megmondom őszintén, hogy nem sikerült normál, mezei felhasználói beavatkozásokkal (újratöltés, shift+újratöltés, ctrl+újratöltés stb.) rávenni, hogy töltse már végre tényleg újra az oldalt. Még egy becsukás és visszanyitás se segített rajta. Úgyhogy valamit valamiért... kicsit kényelmetlen emiatt a használata, de nyilván azért működik így, hogy gyorsabb legyen.
|
05-11-2009, 18:37
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Köszi az infót
|
05-11-2009, 18:54
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Az egyidejű cselekmények is hibátlanok.
Egy időben toboroztam munkást, kovácsoltam fegyverzetet, és harcoltam.
Semmi hiba!
|
05-11-2009, 19:04
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Szomorú és meghökkentő eset, de teszt értékű: Kovácsolgatás közben rámrontott 4 bandita. Majdnem kinyírtak. pedig jó munkás ember vótam.
Annyit hozzátennék, hogy 3-askát támadták meg 4-en.
Majd 2-eskét.
Majd 1-eskével besegítettem.
1-eskénél nem álltak csapatba a banditák. Egyesével kellett külön-külön megtámadgatni őket.
Se 4-en nem álltak össze, se hárman, se ketten.
2-eskénél meg 3-askánál egyszerre támadtak mind a 4-en.
ui.: Ha kilépek a karakterrel, akkor is befejeződik a kovácsolás. Ez normális? Hiszen így védett állapotban tudok vagyont gyarapítani effektív tevékenységgel. (Nincs éhezés, szomjazás, banditatámadás, stb...)
ui2.: 3400. hsz
Last edited by [HTPA]GeeForce; 05-11-2009 at 19:34..
Reason: ^^ ---- POSTS: 3,400 ---- :)
|
05-11-2009, 20:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
ui.: Ha kilépek a karakterrel, akkor is befejeződik a kovácsolás. Ez normális? Hiszen így védett állapotban tudok vagyont gyarapítani effektív tevékenységgel. (Nincs éhezés, szomjazás, banditatámadás, stb...)
|
Az adott utolsó folyamatot mindig befejezi. Éhezés, szomjazás, sztem az is belépve számít. Ha ennyire félsz a banditáktól, hogy minden kovácsolás elindítása után kilépsz, majd vissza, akkor nem lenne értelmesebb fallal körbevenni a kovácsot?
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
05-11-2009, 20:29
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Az éhezés / szomjazás tuti nem számít akkor ha ki vagy lépve
Jó az, hogyha befejeződik. Most nem hiszem hogy ez nagy probléma lenne, hogy védetten kovácsolhatsz...
Sőt, ha jól emlékszem még a legelső teszt melletti tapasztalatok topicban (de nagyon a teszt elején) írta Ati, hogy az is elképzelhető, hogy egy folyamatot elindítassz és addig fog tartani amíg le nem állítod, így automatikusan újra- és újra elkezdi a fegyver és páncél gyártást, a képzést, stb.
Szerintem még ez is belefér...Viszont ezeket tényleg már csak akkor kezdje el újra, ha a kari játékban van...
Last edited by Dus; 05-12-2009 at 09:41..
|
05-12-2009, 09:40
|
Member
|
|
|
|
Épp nézegetem
Konkrétan, Phoenix, Swiss és az én klánom városai nincsenek porrá rombolva, az összes többi 0-ig pucolták a banditák
Szerintem jól sikerült beállítani őket...És nem is kell, hogy élesben átlagosan ennél kevesebben legyenek
(Jah, még Ati városában is van néhány épület...)
|
05-12-2009, 10:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Off: Ezekben a klánokban az a közös, hogy én mind a háromban benne vagyok
|
|
05-12-2009, 12:38
|
Member
|
|
|
|
Ati, azt nézem, hogy a csata események kiírása soha nem foglal széltében annyi helyet, hogy ne lehessen a varázslatokat tartalmazó dobozt függőlegesen felnagyítani
Lehet róla szó??
Mert sok varázslat van, és mindig görgetek, és keresgélem, és ha leérne sokkal tovább a doboz, legalább görgetni nem kéne...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|