|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
02-20-2008, 08:59
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A legjobb megoldás szerintem ha olyan orit támadsz akinek nincs üres hekije.Akkor tuti nem kap senki üreset
Egyébként én is tapasztaltam az általad leírt jelenséget,hogy aki támad az kapja a sallangot.
De előtte foszti,hogy legyen pénz építeni,és akkor már nem gond ha jön üres
|
02-20-2008, 09:03
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hornet
A legjobb megoldás szerintem ha olyan orit támadsz akinek nincs üres hekije.Akkor tuti nem kap senki üreset
|
Én úgy tom akkor is kap.
|
02-20-2008, 09:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Én úgy tom akkor is kap.
|
így is van, a csata során is dőlnek épületek, és azt üresként kapod
|
02-20-2008, 09:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Én úgy tom akkor is kap.
|
Igen, ha teljesen fel van épitve minden az ellennél, akkor is olyan 30% lesz üres, ha jól tudom.
02-20-2008, 10:04
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Igen, ha teljesen fel van épitve minden az ellennél, akkor is olyan 30% lesz üres, ha jól tudom.
|
Kivéve hol?:-)
Hangszórós kérdés:-)
|
02-20-2008, 10:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
ez teljesen így van! Bele is kéne írni a súgóba, mert valtak olyan szövetségeseim a b-ben akik értetlenül álltak az előtt, hogy miért jött üres, mikor nem volt az ellennek!
|
02-20-2008, 12:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Mivel senki sem reagált a furcsaságokban írt hz-omra, így ide is felteszem a kérdést:
|
Sztm sem furcsa ez.. csak simán rossz. Ha már a hadis a foglalt területet megosztja a szövitársaival, legalább rosszabbul ne járjon mint ők, akik csak kisebb sereggel járulnak a győzelemhez. A kapott épületek általában felhasználhatók, hiszen házra, barakkra mkinek szüksége van. Ahol magas a nyersi ára, ott ez egy érzékelhető hátrányt jelent.
Természetesen lehet ellensúlyozni karavánnal, vagy pl úgy, hogy nem 25%-ra van állítva a kért földterület, hanem kevesebbre. De sztem nem nekünk kéne korrigálni, ha a progi igazságtalanul osztja szét a földet. Itt nem a foglalt terület osztási maradékáról (1-2-3 heki) van szó, amit elvileg se lehet jól elosztani. (bár vmi véletlenszerűséget abba se ártana bevezetni, mert kis hekin számít)
Hogy állítani, meg választani lehessen a kapott földterületet - ezt azért én sem támogatom. Nem kéne egy újabb rakás kitöltendő meg beállítandó mező és gomb a vmelyik oldalra. Egyszerűen csak annyit sztnék, hogy jobb legyen az elosztás, és például az üres területek ne döntően a hadvezérnek jussanak.
És akkor itt van néhány adat, hiszen evvel, mint látom, nem mindenki szembesült.
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 97 hektár földet, ebből a következő 25 hektárt kaptad: 8 barakk, 17 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 1 ház, 3 tanya, 2 barakk, 2 őrtorony, 2 könyvtár, 2 templom, 1 kovácsműhely, 3 kocsma, 3 fatelep, 2 kőbánya, 1 fémbánya, 2 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 4 ház, 9 barakk, 11 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 5 ház, 5 tanya, 3 barakk, 2 őrtorony, 5 templom, 2 kocsma, 2 üres terület, és más semmi.
(32 üresből 17, tehát az üres területek több mint fele a kitámadóé)
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 96 hektár földet, ebből a következő 24 hektárt kaptad: 3 ház, 7 barakk, 2 templom, 12 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 3 ház, 2 tanya, 2 barakk, 7 őrtorony, 3 templom, 1 bank, 6 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 7 ház, 7 barakk, 10 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 2 ház, 6 tanya, 6 barakk, 6 templom, 4 üres terület, és más semmi.
(32 üresből 12, ami 38%)
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 96 hektár földet, ebből a következő 24 hektárt kaptad: 2 ház, 1 raktár, 21 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 4 ház, 3 tanya, 5 barakk, 1 őrtorony, 1 templom, 2 kovácsműhely, 1 kocsma, 2 bank, 1 kőbánya, 1 fémbánya, 2 agyagbánya, 1 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 9 ház, 2 tanya, 1 barakk, 4 őrtorony, 8 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 3 ház, 1 tanya, 5 barakk, 4 őrtorony, 4 templom, 2 bank, 1 agyagbánya, 1 agyaglelőhely, 4 üres terület, és más semmi.
(35 üresből 21, az 60%)
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 88 hektár földet, ebből a következő 22 hektárt kaptad: 3 ház, 5 barakk, 1 raktár, 13 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 3 ház, 4 tanya, 1 barakk, 3 őrtorony, 2 könyvtár, 3 templom, 1 bank, 1 kőbánya, 4 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 5 ház, 4 barakk, 3 templom, 4 kocsma, 6 üres terület, és más semmi.
Részed a foglalásból: 1 ház, 1 tanya, 2 barakk, 5 őrtorony, 1 könyvtár, 3 templom, 3 kocsma, 6 üres terület, és más semmi.
(29 üresből 13, 45%)
stb.
|
02-20-2008, 15:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Sztm sem furcsa ez.. csak simán rossz. Ha már a hadis a foglalt területet megosztja a szövitársaival, legalább rosszabbul ne járjon mint ők,
|
Ez azt jelenti, hogy a saját szövetségeseidtől sajnálod az épületeket? Akkor kérd meg őket, hogy bontsanak le találomra párat a kapott zsákmányból és megoldódott a problémád. Ez nem igényel változtatást.
|
02-20-2008, 16:45
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
Ez azt jelenti, hogy a saját szövetségeseidtől sajnálod az épületeket? Akkor kérd meg őket, hogy bontsanak le találomra párat a kapott zsákmányból és megoldódott a problémád. Ez nem igényel változtatást.
|
Hm. Elgondolkoztattál. Hol említettem, hogy ezt sajnálom én a szövetségeseimtől? Nem látok ilyet, ami valszeg azért van, mert az idézett támadásokat nem én vezettem. Úgyhogy gratulálok a szívből jövő rosszindulatú feltételezésedért, de a te zseniális problémamegoldóképességed miatt legfeljebb nekem kell épületet bontanom. Abszurd az észjárásod.
|
02-20-2008, 16:47
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Hát igen, nem mindenkinek a saját érdekei a legeslők
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|