Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-25-2006, 20:08
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
najó ez már megint kezd olyan lenni mint azok a mindenkit elverő profik akiket megaláztunk CSben és jöttek a hülye kifogásokkal.. persze, megvan mi miatt nem voltál toppon, de a nyertes se tuti hogy csúcsformát hoz
figyelj bárki megmondja én a toppon voltam kb 15napig(mivel levertema 15.nap goo landet akkor is ő volt az elsö)kb a 30.nap után beszöviztem kitámadt goo land hirtelen szerzett rengeteg lovat és lesöpörte az egész szövit én ott feladtam szidott is a szövim .Ugye dathomir?Az elözöben meg az uccso nap kb 2orával a vége elött kaptam 1ütést mást ott semmitBár ott a végén kb 10-en variztak(vicces volt amikor 20körröl jöttek a rengések).Dés szörnyen elrontottam mivel nem hagytam elég bányát nem tudtam építkezni
Figyelj ha nem hiszed ,hogy ott abbahagytam a játékot elmodnom kik voltak a tagok:Fuxli(bár vele utána nem igazán beszéltem)+dath+én+pasz nem tom
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-25-2006, 20:21
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Monjuk ezen én is jót derültem
Harcosok, szerintem ne firtasd ezt az aréna/párbaj témát. A hód nem erről szól egyelőre, és a jelek szerint egy jó darab ideig nem is fog. Tulajdonképpen még a szabályai sem egyeznek mindenben a normál játékkal, szal ne keverjük a kettőt.
Úgy emlékszem van itt valahol párbajtopic, ha ott kezded osztani az észt, ebből az itteni ellenzékből szerintem senki nem fog beszólni neked, mert keveseket érdekel a párbaj. Jó, mondjuk Szecsát igen Én bármikor elhiszem neked, hogy érted a párbajt, és röhögve leversz, főleg, hogy mindössze 3x játszottam, azt is szórakozásból, ismikkel. Te viszont azt hidd el nekünk, hogy a hód nem párbaj, és nem is úgy kell játszani. Osztogass tanácsokat kezdő párbajosoknak, de ne a normálos témákhoz szólj hozzá.

Csak a miheztartás végett, ezt régebben írtam. Nem szoktam elsiklani a hozzám intézett beszólások felett És ezt tartom mindmostanáig. Adj párbajtippeket, és még véletlen sem foglak lehülézni. Azért mert NEM ISMEREM A PÁRBAJT MEG AZ ARÉNÁT. De te normálos kezdőknek adsz tanácsokat, holott te meg azt nem ismered... Szoktam olvasgatni az anarchos témákat is, de nem szólok bele, mert nem ismerem. Ez ilyen egyszerű, és nagyjából ez veled a baja a többségnek szerintem.
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 20:23
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Cool

Quote:
Csak a miheztartás végett, ezt régebben írtam. Nem szoktam elsiklani a hozzám intézett beszólások felett És ezt tartom mindmostanáig. Adj párbajtippeket, és még véletlen sem foglak lehülézni. Azért mert NEM ISMEREM A PÁRBAJT MEG AZ ARÉNÁT. De te normálos kezdőknek adsz tanácsokat, holott te meg azt nem ismered... Szoktam olvasgatni az anarchos témákat is, de nem szólok bele, mert nem ismerem. Ez ilyen egyszerű, és nagyjából ez veled a baja a többségnek szerintem.
*nagy egyetértésben bólogat*
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 20:32
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

FIGHT

Nos ha jól értelmezem, itt az a cél, hogy bebízonyítsa a nagyközönség, hogy Harcosok nem jó játékos, ő pedig bizonyítsa, hogy az, és ennek fejében elmeséli, hány hv-t, arénát, párbajt nyert.

1. fejezet, mottó: "Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik."
Én nem tudom, Harcosok milyen jó vagy adott esetben rossz játékos, nálam valószínűleg jobban játssza a rövid fordulós játékokat. De az csak jelent valamit, hogy rövid 2-3 hónap(nem tudom mióta van ezen a fórumon) alatt sikerült egy-két embertől eltekintve az aktív fórumozó közösség jó részét magára haragítania. Az utóbbi napok, hetek történései körülötte csak a jéghegy csúcsát képezik, mint ahogyan ez a topic is. Az igazi problémát a commentjeiből sugárzó lenéző magatartás és nagyképűség jelenti, továbbá a saját elképzeléseihez már-már nevetségesen való ragaszkodás, a másik véleményének teljes kizárása. Így aztán valóban nem nehéz nem elbújni a másik fél kérdései elől, hogy még csak át sem gondolja azokat. A saját érdekében remélem, hogy ez csak ezen a fórumon van így, mert a való életben komoly gondjai akadhatnak még a stílusából.

2. fejezet, mottó:"Vagy megszoksz, vagy megszöksz."
Így Harcosok azt javaslom, hogy próbálj meg alkalmazkodni az itteni "szabályokhoz", különben ez lesz a vége, hogy külön topicok nyílnak személyed ellen. Ez nem a chat.hu, nem a honfoglaló chat, nem a topfoci fórum: itt nagyrészben kultúrált, és értelmes hsz-k olvashatóak(az esetek elenyésző kisebbségével ellentétben). Nem kőművesek és nem határmenti taxisok írnak ide: értelmes emberek. Így azt hiszem itt nem fér el a hencegésed, és nem az a megoldás, hogy párbajra hívsz mindenkit. Most persze mint egy óvodás kisgyerek visszamutatsz majd várhatóan rám: oké, rendben, én sem tudtam teljesen alkalmazkodni talán az itteni viselkedési normákhoz, de próbálokozok.

3. fejezet, mottó:"A buta embert képtelenség észérvekkel meggyőzni."
Azt viszont vallom, hogy ezt a topicot egyrészről kár volt megnyitni: csak újabb harcteret biztosítunk emberünknek, hogy folytassa eddigi munkáját, míg megváltoztatni itt nem tudjuk. Ugyanakkor addig se más témákat boldogít bátorságával, átlagfeletti inteligenciájával és mindenki felett álló hozzáértésével.

STOP
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 20:47
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
figyelj bárki megmondja én a toppon voltam kb 15napig(mivel levertema 15.nap goo landet akkor is ő volt az elsö)kb a 30.nap után beszöviztem kitámadt goo land hirtelen szerzett rengeteg lovat és lesöpörte az egész szövit én ott feladtam szidott is a szövim .Ugye dathomir?Az elözöben meg az uccso nap kb 2orával a vége elött kaptam 1ütést mást ott semmitBár ott a végén kb 10-en variztak(vicces volt amikor 20körröl jöttek a rengések).Dés szörnyen elrontottam mivel nem hagytam elég bányát nem tudtam építkezni
Figyelj ha nem hiszed ,hogy ott abbahagytam a játékot elmodnom kik voltak a tagok:Fuxli(bár vele utána nem igazán beszéltem)+dath+én+pasz nem tom
Szal azt állítod, h a legutolsó Arénát te nyerted meg?
Old 10-25-2006, 21:14
lll
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Synkel Papa jómegaszonta a dolgot egyetértek vele
ő félig a tanítóm volt! igaz én elöbb kezdtem elvileg a hódot mint ő, de viszont én lassabban mindig egyedül vagy rossz szöviben voltam, így nem tanultam sokat
de egyszer L-ben találtam egy jó szövit, ők normálos játékra megtanítottak, aztán X-ben találkoztam Synk papával, és eddigi legjobb szövim volt vele
köszke azt a jó szövit remélem egyszer még vissza jönnek azok a régi szép idők, meg a fórum is lesz olyan amilyen volt akkor...
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 00:52
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
500.párbaj fölött nézdd meg az a eredményeket pls 600ig:P(nem hinném,hogy mindig az ellenfelek lettek volna rosszak:P)
Vagy egy aréna eredményt
1-8óriág ami fajta párbaj volt mind közül nyertem már(nem minden párbajom nyerem de sokat:P)
Mivel csokibácsi tudom ugyse merne kiállni akkor holnap te gyere 3-8ig rendezd meg!!(délután természetesen)
Ja és nem saját orival megyek mivel a párbaj ezt megengedi
Ja gondolom akkor te se akarsz tétet vagy ha igen irj
mint mondtam, én most miniimum egy évig nem hódozok, tehát ez nem nyert.
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 07:45
Mephisto Mephisto is offline
Member

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
FIGHT

1. fejezet, mottó: "Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik."
Én nem tudom, Harcosok milyen jó vagy adott esetben rossz játékos, nálam valószínűleg jobban játssza a rövid fordulós játékokat. De az csak jelent valamit, hogy rövid 2-3 hónap(nem tudom mióta van ezen a fórumon) alatt sikerült egy-két embertől eltekintve az aktív fórumozó közösség jó részét magára haragítania. Az utóbbi napok, hetek történései körülötte csak a jéghegy csúcsát képezik, mint ahogyan ez a topic is. Az igazi problémát a commentjeiből sugárzó lenéző magatartás és nagyképűség jelenti, továbbá a saját elképzeléseihez már-már nevetségesen való ragaszkodás, a másik véleményének teljes kizárása. Így aztán valóban nem nehéz nem elbújni a másik fél kérdései elől, hogy még csak át sem gondolja azokat. A saját érdekében remélem, hogy ez csak ezen a fórumon van így, mert a való életben komoly gondjai akadhatnak még a stílusából...
STOP
Hm-hm. Bár tegnap megfogadtam, hogy nem írok ebbe a topicba, még sem bírtam megállni, hogy pár dolgot leírjak ide. Bár tisztán látszik, hogy felesleges próbálkozás lesz...

A kezdőknek nyújtott segítség topicban pl hatalmasat alkot Harcosok barátunk. A hatalmas itt abban nyilvánul meg, hogy nagyméretű betükkel ír, hogy kihangsúlyozza vélt igazát. Persze szegényem nem tudja, hogy ez ordításnak számít. Gondolom életében nem olvasott még fórum szabályzatokat, hiszen egy szabályzat nem hívható ki versenyre.

Aztán büszkén elmeséli ama topicban, hogy leverték Synkel-t négyen, úgy, hogy tudták rengetni mind a négyen... Ez ám a hőstett... gondolom nehéz lehetett a rengetésre rátalálni a varázslatok menüben... lehet az a tény, hogy el tudta olvasni a "Földrengés" szót, benne ekkora fene nagy büszkeséget váltott ki. Tudod ha adtatok volna neki egy hetet vagy pár napot, hogy átépüljön, és úgy veritek le akkor még azt mondom, hogy győztetek, bár én még 4v1-re sosem voltam büszke... s több éves pályafutásom alatt egyszer sem vertem a mellem, hogy nyertem bárki ellen is.

Arról meg már nem is nyilatkozom, hogy hol divat az a stílus, hogy "gyere játsszuk le az ovi mögötti udvaron"...
Tudod, ha lenne benned valami, akkor azon játékosok közt tartanának számon, aki tud valamit. De így csak az utálatot és/vagy szánalmat váltasz ki magaddal szemben.
További kellemes játékot...
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 08:02
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Cool

spec szerintem Csokibá elég csúnyán elkalapálna bármilyen normál csoportban, a párbajozási szokásairól viszont semmit nem tudok. És nem nem mer kiállni, hanem egy darab aktív országa nincs a hódítóban egy ideje, max néha benéz fórumra írni, így pont te nem fogod tudni rávenni hogy még pénzt is áldozzon rád.

remélem nem baj Csokibá, hogy kicsit elkotyogtam rólad
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 08:43
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Amikor először láttam ezt a topicot, azt hittem, hogy ez egy vicc..
Aztán elolvastam az egész topicot és rájöttem, hogy ez tényleg egy vicc..
Amikor először beleolvastam a topicba azt mondtam, hogy ennyire kegyetlenek nem lehettek Harcossal..
Aztán amikor végigolvastam a topicot már nem csodálkoztam annyira a dolgokon..

Egyedül egy dolgot nem értek.. Ez a topic azért jött létre, hogy minél többet olvashassuk Harcosok hőstetteiről szóló meséket? Vagy, hogy mindenki minél többet mozizhasson a monitor előtt ülve, néha le-ledőlve a székről a nagy nevetéstől ?

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)

Posting Rules