|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-03-2007, 15:41
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Ezt a topic totál szétoffolása, de elárulnád, hogy egy nagy elf hogy fedezzen?
|
LotR válaszolt helyettem.Egy nagy elf ne fedezzen hanem ha nagyon nemjó neki forduljon le és vigyen fel egy orkot vagy gnómt.Ha ez az elf 10% körüli akkor annyira nem nagy hogy egy másik orival ne lehetne újra feérni oda.
|

09-03-2007, 15:42
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Kb 20-30 emberről van szó de nagyon kitartóan akarnak módosítani.Igazából engem nem fog érinten a téma mert énis csak fordulni járok A-ba.Ez annak lesz gond aki már kezdi beérni a nagyokat.Kérdésedre válaszolva nem érint sok embert.
|
Mindenkit érint, aki valamikor a legjobb akar lenni, vagy a legjobbak közé akar tartozni. Nyilván nincs túl sok ilyen ember. 
|

09-03-2007, 15:49
|
Member
|
|
|
|
Ne haragugyatok de erre anyit irok hogy pl minket könyen kirakkhatnának mivel a felső szövim eléggé fent van az az Ovoda alatt.
kilép pár ne legyen 90% barakos legyen egy alap 76% barakos
lépjenek ki 3 an
1 elf 1 ork 1 gnom
de még 65% barakkal is átütnek az a 11% férőhej meg marad véddeni én ezért nem igen értek vele 1 et mert mig mi csak termelünk Gabona igaz nem sokat de legalább azt sem kell megvenni.
de azt sem akarom hogy 35% barak tornyos ijjal viszot bevéddeni magunkat
amugy a szövim szerintem fordulna ha meglenne a min.hekije de az meg 9500 hekin van.
Nem a Pannon rol van szó meg a Bigröl.
Öszintén megmondom tartok az ovodátol.
|

09-03-2007, 15:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem értem, hogy aki csak fordulni akar az miért tesz úgy, mintha rá vadászna minden nagy ori.. kicsit legyetek reálisabbak
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-03-2007, 16:23
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Én még csak most fogok A ban lépni, és kérdem én tényleg ilyen veszélyt jelentenek a nagyobb országok?
Nem úgy van, hogy az egymással hadakozó klánok területe közel azonos?
Alaposan átnyálaztam a Súgót, de annyi infó van itt, hogy azt hiszem, hogy kezdetben meg se lehet mindet érteni.
Ha jól látom a mostani rendszerben is ráállhat egy nagy ország(ok)ból lévő klán a kisebbekre, csak nem gazdaságos?
|

09-03-2007, 16:24
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Ha valaki fellép, mint én, és nem találja meg elsőre a neki szimpatikus klánt, csapatot annak is hasznos lenne ez az új javaslat nem?
Hiszen nem kellene sok földet leadnia a csapatkeresés miatt.
|

09-03-2007, 16:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Jancsi
Ha valaki fellép, mint én, és nem találja meg elsőre a neki szimpatikus klánt, csapatot annak is hasznos lenne ez az új javaslat nem?
|
Mondjuk igen. De épp ez a pláne, hogy hiába kerültem rossz helyre, akkor is érdemes kitartani mellette, próbálni javítani rajta.
Persze ha nagyon rossz, akkor az ember elveszít néimi földet, ami ilyenkor nem gond, max akkor ha később nagy klánba kerül, és az az 1-2% már sok száz, ezer hektárt jelent. Akkor már zavaró lehet a kezdeti bizonytalanság 
Persze ha valaki nem akar éveket játszani Aban hanem fordulni akar, akkor szinte mindegy.
|

09-03-2007, 16:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
nem értem, hogy aki csak fordulni akar az miért tesz úgy, mintha rá vadászna minden nagy ori.. kicsit legyetek reálisabbak
|
Deni, a másik oldal meg úgy tesz, mintha a csak fordulni szándékozóknak is jó lenne ez a javaslat...
Quote:
Originally Posted by Jancsi
|
Te meg röhögtetni akarsz gondolom. Nem tudom, ki vagy, de nem most léptél A-ba, és van egy sanda gyanúm, hogy azok közé tartozol, akiknek valóban származik haszna egy ilyenből, bár nem egészen úgy ahogy elővezeted magad.
Sose tetszett ebben a fórumban, hogy akárki akármilyen néven regelhet, sőt akár több néven is, és nem lehet tudni, hogy egyes hozzászólások mögött ki áll...
|

09-03-2007, 17:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Deni, a másik oldal meg úgy tesz, mintha a csak fordulni szándékozóknak is jó lenne ez a javaslat...
|
Mert jó a kicsiknek is, nmekik sem mindegy hogy ha kiugranak egyfősbe, vagy kisklánba, akkor mennyi földet adnak le. Jó a törpének, jó az elfnek, de a többi fajnak is.
Egyébként synk, minden személyeskedés nélkül, előfordult már hogy neked tetszett valamilyen ötlet? Mert én nem emlékszem hogy lett volna ilyen.
Az ellenzők részéröl kicsit azt érzem hogy nekik ugyan ez a módosítás nem fáj, de azért dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Gyulaword (#79796)
|

09-03-2007, 17:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Mert jó a kicsiknek is, nmekik sem mindegy hogy ha kiugranak egyfősbe, vagy kisklánba, akkor mennyi földet adnak le. Jó a törpének, jó az elfnek, de a többi fajnak is.
Egyébként synk, minden személyeskedés nélkül, előfordult már hogy neked tetszett valamilyen ötlet? Mert én nem emlékszem hogy lett volna ilyen.
|
Rengeteg ötlet tetszett, ha gondolod, bogarászok köztük.
Ez a javaslat viszont egypár nagyorin kívül senkinek nem jó.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|