Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-29-2007, 13:18
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
Az alsóbb szinteken 1500 heki felett 225 katonában állandósul a fedezési katonaigénye 2948 hekiig. Azon néhány ország kivételével, akik az első 4 helyen vannak és nem tudnak fedezni, szerinted ki használná ezt a lehetőséget 500 katonával? Pláne, ha mondjuk bejön a fedezés módosítása a terület 10%-ának megfelelő katonaigénnyel.
remélem nem jön be

valóban 1000 hektáron nem jelent problémát egy törpének bányát találni.
ezért minen bizonnyal csak akkor használná, ha nyugis helyre ért és termelgetne picit mielőtt feljebb megy, így már megérné ott is.

sokezer hektáron viszont hidd el sok-sok törpe használná, pláne, hogy bátran bonthatja a bányáit, és csatázhat, annak tudatában, hogy később vissza tudja keresni.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-29-2007, 13:57
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
sokezer hektáron viszont hidd el sok-sok törpe használná, pláne, hogy bátran bonthatja a bányáit, és csatázhat, annak tudatában, hogy később vissza tudja keresni.
Ebben egyetértünk, de pont ez a bajom ezzel, hogy sokezer hektáron használható ez az opció. Kevésezer hektáron meg nem. Miért zárjunk ki egy ilyen lehetőségből mondjuk a 4. szinten 1000 heki körül termelni akaró törpét, aki már nem tud/nem akar esetleg további területet fedezni?
Reply With Quote
Old 11-29-2007, 14:18
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Én speciel használnám lejjebb is sztem. egész ésszerü haladási mód lenne hadis törpével: ütni egy sorozatot, felhúzni pár bányát ahelyett hogy tovább fedeznél felfele, beépiteni, ezalatt beképezni, vagy a fölöslegből venni a katikat. utána tovább ütni megint.

Reply With Quote
Old 11-29-2007, 14:44
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Miért zárjunk ki egy ilyen lehetőségből mondjuk a 4. szinten 1000 heki körül termelni akaró törpét, aki már nem tud/nem akar esetleg további területet fedezni?
Mar miert zarnad ki? Nem ertem. A lehetoseg ugyanugy adott lesz neki...

Nem ertem se a Te, se a Synkel erveleset, az a baj, ahogy mindig is mondtam, nem globalisan probaljatok a dolgot nezni, hanem a sajat onos erdekeiteket. Ez sose vezet jora... Nem tunt fel, hogy a tapasztaltabb jatekosok (Reaktor, wand, Xeper) mind ellenetek ervelnek? Talan mert utalnak titeket? Talan mert nagy torpe orszaguk van, amibe tudnanak banyat talalni? Nem, es nem. Hanem mert jobban atlatjak a dolgot, azert.
Old 11-29-2007, 15:03
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Azért zárnád ki, mert egy 1000 hekis ori kb. 150 katonáért fedez, és a javaslat alapján meg 500-ért találhatna bányát. Szerintem ez irreális. Az általam támogatott javaslat szerint meg kb. 38-ért. Mellesleg pont nem a saját érdekemet nézem, mert ha fix 500 katona lenne a bányatalálás, én is jól járnék vele A-ban.
Reply With Quote
Old 11-29-2007, 15:32
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:

Nem ertem se a Te, se a Synkel erveleset, az a baj, ahogy mindig is mondtam, nem globalisan probaljatok a dolgot nezni, hanem a sajat onos erdekeiteket. Ez sose vezet jora... Nem tunt fel, hogy a tapasztaltabb jatekosok (Reaktor, wand, Xeper) mind ellenetek ervelnek? Talan mert utalnak titeket? Talan mert nagy torpe orszaguk van, amibe tudnanak banyat talalni? Nem, es nem. Hanem mert jobban atlatjak a dolgot, azert.
Remy ők legalább érvelnek, mert én még 1 érvet (!) nem halottam elhangzani amelett hogy miért nem jó ha lejjebb is használható lenne... az 1/4-es dolog mindenkinek jó lenne sztem, így a nagytörp is negyedannyiért juthatna bányához, mintha fedezne, ráadásul a fedezési arányt sem befolyásolja.
Nem értem, hogy miért lenne baj ha lenne egy faj, ami könnyedén tudna a piactol függetlenül alkalmazkodni helyzetekhez. hogy átépüléshez nem kell 10 meg 100milliókat költenie...

Amúgy amit mindenkép változtatnék, hogy a fedezési aránytól független legyen, ha már faji tulajdonság, egyforma hekin, egyforma költségeik legyenek, ha egy fajjal vannak.

Reply With Quote
Old 11-29-2007, 15:33
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Azért zárnád ki, mert egy 1000 hekis ori kb. 150 katonáért fedez, és a javaslat alapján meg 500-ért találhatna bányát. Szerintem ez irreális. Az általam támogatott javaslat szerint meg kb. 38-ért. Mellesleg pont nem a saját érdekemet nézem, mert ha fix 500 katona lenne a bányatalálás, én is jól járnék vele A-ban.
Nem irrealis. Csak jobban megeri fedezni. Ennyi.
Old 11-29-2007, 15:34
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Nem irrealis. Csak jobban megeri fedezni. Ennyi.
Akkor magas hekin is legyen 2x akkora mint a fedezés és megbeszéltük

jóval több ország van 3k heki alatt mint felett az összes csopiban, és törpök is jó számmal vannak itt. Miért kell, hogy egy faji tulajdonság, csak egy szűk rétegnek legyen kedvező???

Reply With Quote
Old 11-29-2007, 15:37
Member

Quote:
Lehet, hogy igazad van de akkor tedd már meg légy szíves, és világítsd meg nekem, hogy globálisan a fix 500 katona bányatalálás, miért jobb, mint a fedezési igény/4? Ígérem beadom a derekam, ha ezt megteszed
Reply With Quote
Old 11-29-2007, 15:38
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Nem értem, hogy miért lenne baj ha lenne egy faj, ami könnyedén tudna a piactol függetlenül alkalmazkodni helyzetekhez. hogy átépüléshez nem kell 10 meg 100milliókat költenie...
Mondok egyet, ha szeretned. Azert, mert a torpe mar ugyis ubertapos, es nagyon jol tud alkalmazkodni Legalabbis szerintem. Igy mar tul durvanak tartanam...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules