Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-23-2007, 20:48
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A zárojelesben ott van a kár enyhítés
Sponsored Links
Old 01-23-2007, 20:49
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
A zárojelesben ott van a kár enyhítés
A kárenyhítés meg szabálytalan, benne van az állásfoglalás első részében. Azzal nincs is baj, mert egyértelmű. Csak ez a második rész gázos.
csukja csukja is offline
Member

Longevity: 94%
Question

nekem is lenne kérdésem! Mi van ha az 5/u-ban azért mészárolok hogy megtoroljak valamit?pl. tegyük fel van 50 millám ebből elvesz valaki 49 millát, és vissza tudok fejlődni, de megint jön csak most a szövitársát is rámakasztotta na innen már nem naon tudok felállni, és ha most lecc olyan alkalmam hogy megtoroljam ezt a közeljövőben, többszörösen, akkor kinek jár az anarch-ba az áthelyezés, nekem, vagy annak aki kezdte!?
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit )
Ez mindenképp egy olyan határ, ahol az ő idegrendszere kezde feladni. Ez lehet intő jel.
Old 01-23-2007, 20:50
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
A kárenyhítés meg szabálytalan, benne van az állásfoglalás első részében. Azzal nincs is baj, mert egyértelmű. Csak ez a második rész gázos.
Nem gondoltam olyanra hogy előre megbeszélt.
Old 01-23-2007, 20:53
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Megjegyzem rendkívül érdekes hogy az itt író sok ember küzöl egy se arra panszkodott hogy szét kaptaák v kinjában törölte az orit, hanem mindneki 5-10-20-200 sereggel mészárolja másikat és most azon aggódik h mikor fog anarhba kerülni.

Valahogy nem akarom elhinni h mindenki ekkora nagy spiler aki ide ír iylen szépeket h ennya annyi mészár aztán meg még kárenyhítés céljábol lopás meg fosztás
Kicsit oylan a csapat mint sporthorgász, tudjátok, mindegyiknek csal a szeme mikor a halat méri

Nekem már kicsit nevetséges ez az egész
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.

Gyulaword (#79796)
Old 01-23-2007, 20:56
TDK TDK is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
TDK, milyen faj az, ami 60-65% barakkal bármilyen védelmet átüt?
visszakérdezek, melyik az a faj, amelyiket nem üti be egy ilyen?
persze egy szintén tanyamentes hadiori megfogja, de én a termelö orik védelmében alkalmazott megelözö csapásrol beszéltem, és azok nem üthetetlenek
Old 01-23-2007, 21:05
TDK TDK is offline
Member

gondolom a legtöbb szöviforumon is most ez az aktuális téma, idéznék egy véleményt, ami azért eléggé kifejezö:

ez a 2 kinyilatkoztatás tök baromság sztem

1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt

2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered
Old 01-23-2007, 21:06
TDK TDK is offline
Member

a vissza a pénz apának rész, persze mostmár teljesen szabálytalan ez egyértelmü, de a többi az ugyanugy a szürke zónában mozog, mint a kinyilatkoztatás elött
Old 01-23-2007, 21:07
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt
Sorry, a szabályszegésre buzdítás nem fér bele.

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered
Ez pedig egyáltalán nem az, amiről szó van. Ezt, amit itt ír az illető, minden további nélkül lehet csinálni.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules