|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

07-21-2006, 16:05
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Massza Rex
Szerintem azért elég kevés hulla van az A-ban, akik 5. szintől indulva hullaként meneteltek oda. 3 és 2 szint elég rázos ezzel a fajjal.
|
Attól h aban hulla nem biztos h 2ben is az volt! Lehet h ott tekiíró óriás volt és arra gyűjtött h az A-ban hullaként játszhasson 
|

07-22-2006, 11:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Egy büntető támadásért(támadásokért) ahol nincs semmi haszon a támadónak, kap még egy betegséget is, így építhet 40-50 korházat. (40 korház 24 kör alatt számolja fel a pestist 1000hekin)
|
Egy kórház 3 ponttal csökkenti a pestist körönként, aminek az értéke amúgy megegyezik a hekid számával... tehát ha még a matek tudásom nem hagyott el, akkor 40*3=120 és alapban 1-el csökken, tehát körönként 121-el csökken rajtad a pesis... tehát 1000/121=8,26... tehát maradjunk annyiban, hogy az a 24 kör, az 9 kör és nem olyan őrdöngősség kibírni, vagy felhúzni a megfelelő kórház mennyiséget (tapasztalat)...
És születnek emberek.
|

07-22-2006, 13:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Egy kórház 3 ponttal csökkenti a pestist körönként, aminek az értéke amúgy megegyezik a hekid számával... tehát ha még a matek tudásom nem hagyott el, akkor 40*3=120 és alapban 1-el csökken, tehát körönként 121-el csökken rajtad a pesis... tehát 1000/121=8,26... tehát maradjunk annyiban, hogy az a 24 kör, az 9 kör és nem olyan őrdöngősség kibírni, vagy felhúzni a megfelelő kórház mennyiséget (tapasztalat)...
|
Nem jól számoltál 
Mármint jó ha már fent van az a 40 kórház!
De ha nincs aminek megkell hagyni nagyobb a valószínűsége akkor hozzájön még az építési idő! Ami 9karika, vagyis 7karika ha a foglalt földből építed kapásból.
Így az már 9kör + 7kör + 1kör(amikor már nincs betegség)= azaz 17kör múlva támadhatsz újra
|

07-22-2006, 13:32
|
Member
|
|
|
|
az a kérdés, milyen épületeket bontassz le ahhoz, hogy felhúzd a kórházakat...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

07-22-2006, 13:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
az a kérdés, milyen épületeket bontassz le ahhoz, hogy felhúzd a kórházakat...
|
Valószínűleg barakkot 
Mivel azt hozol a hullától az ütés után...
|

07-22-2006, 13:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csocsó
Nem jól számoltál 
Mármint jó ha már fent van az a 40 kórház!
De ha nincs aminek megkell hagyni nagyobb a valószínűsége akkor hozzájön még az építési idő! Ami 9karika, vagyis 7karika ha a foglalt földből építed kapásból.
Így az már 9kör + 7kör + 1kör(amikor már nincs betegség)= azaz 17kör múlva támadhatsz újra
|
De számolni jól számoltam, csak én nem azt az esetet írtam le, hogy miként szoktam ütni zombit... mert azt már leírta Csúnyabogár... és az tökéletesen jól működik...  Ráadásul még óriással is lehet embert lopni a zombitól, tehát még azt a 7 kört se gond kibekkelni... 
És születnek emberek.
|

07-24-2006, 10:41
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
számoljunk. 
beütöd a hullát, aki feltehetően 2 körre van. 2 kör, amíg hazaér a sereg. te azonnal megkapod a földet, és építhetsz azonnal 40 kórházat túlórában. legrosszabb esetben 9 kör. hazaér a sereg, és elkezdődik a betegség (számoljunk a legrosszabb esettel: 1070 hekivel, mivel 70 hekit foglaltál a hullától 1 sereggel  ). amíg bejönnek a kórházak, 7 körig csökken a betegség. ezután 40*3 egységgel fog csökkenni körönként. akárhogy is számolok, 7+9 kör alatt vége a betegségnek. én amúgy 1000 hekin még 25-30 kórházat építenék. másfél napot ki lehet bírni, nem nagy dolog.
|
arrol nem is beszelve, hogy ha eltervezed a hullautest, elore felhuzhatsz egy 10-20 korhazat 

07-24-2006, 13:43
|
Member
|
|
|
|
Remedy:
Eredeti kérdésem arra irányult, hogy egy 0 korházas orinak megéri-e megütni a holtat magas hekin.
Nyilván egy olyan ori aki 4-5% korházat tart ez a kérdés piramidális.
Tehát, hogy még érthetőbb legyen egy toli vagy vari orinak megéri e kimozdulni egy hullára, ha a nyersi árak drágák. (hisz ott a foglalás opció, és neki a nyert 10-20 barakk sem biztos, hogy főnyeremény)
|

07-24-2006, 22:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Remedy:
Eredeti kérdésem arra irányult, hogy egy 0 korházas orinak megéri-e megütni a holtat magas hekin.
Tehát, hogy még érthetőbb legyen egy toli vagy vari orinak megéri e kimozdulni egy hullára, ha a nyersi árak drágák. (hisz ott a foglalás opció, és neki a nyert 10-20 barakk sem biztos, hogy főnyeremény)
|
Szerintem kevés ori tart álalndó jelleggel 4-5% kórházat, mert annyi hulla azért nincs magasabb hekin. Mondhatnám, eddig egyetlen ilyen orival se találkoztam 
És igen, megéri, főleg olyanoknak akik amúgy nem nagyon tudnak ütni, azaz tolisnak, varisnak. De másnak is  Nem a 10-20 barakkért, hanem mert 1k hekin kb 70-et foglalsz. Ha a hulla kitámad, és a varis pl befér 3-4 sereggel, az azért nem rossz eredmény, megér némi építést, és még mindig lényegesen olcsóbb mint felfedezni.
|

07-25-2006, 09:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Remedy:
|
Igen megéri... 
Főleg, egy tolisnak és egy varisnak, akik amúgy nem tudnának ekkorát ütni... de egy seregesnek is... az pedig, hogy 0 kórházad van, hidd el, hogy nem annyira gáz, mikor még volt random pestis, akkor sűrűn volt, hogy magas hekin is arra ébredtél, hogy hullik a néped és lehetett kórházat felhúzni és mégis túl lehetett élni (bár egy idő után már 5-10 kórházat eleve tartott mindenki, hogy könnyebb legyen átvészelni)... 
Ráadásul tényleg kevés a zombi magasabb hekin (1500-1700 körül pld én nem nagyon láttam még), szóval a kérdés erősen teoretikus... és pestis ide, vagy oda, a zombi nem lesz tőle ütőképesebb és akik olyan magasra eljutottak, azok ellen biza a betegség a lélektani előnyét is elveszti, hisz valószínű, hogy ezek a játékosok nem ijednek meg ettől...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|