|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
08-16-2011, 18:17
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Sikerült vele ilyet is csinálnom:
About 177252552938 quadragintillion years
Asszem ennél feljebb már nem viszi a betűvel való kiírást.
|
08-16-2011, 18:21
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nyilván nem a valós jelszavadat írod be, csak valami hasonlót, hogy az milyen erős. Ha az a jelszavad, hogy alma, akkor beírod, hogy körte, és máris jót szórakoztál.
|
Értem én, hogy mi az ábra, de ettől független 10ből lehet 5 ember is beírja a valós jelszavát, az épp elég. Nem hiszem, hogy az átlagos felhasználó nem dőlne be ilyennek.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
08-16-2011, 18:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Értem én, hogy mi az ábra, de ettől független 10ből lehet 5 ember is beírja a valós jelszavát, az épp elég. Nem hiszem, hogy az átlagos felhasználó nem dőlne be ilyennek.
|
Nem hiszem, hogy ez bármivel rosszabb lenne, mint BÁRMILYEN oldal, ahova regisztrálsz, akár egy hírlevélre, akár bárhova máshova. Az emberek kb fele mindenhova ugyanazt a jelszót használja. Egy hírlevél feliratkozásnál még e-mail címet is kapsz hozzá, így nemcsak jelszavad, de felhasználói neved is van hozzá.
|
08-16-2011, 18:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem hiszem, hogy ez bármivel rosszabb lenne, mint BÁRMILYEN oldal, ahova regisztrálsz, akár egy hírlevélre, akár bárhova máshova. Az emberek kb fele mindenhova ugyanazt a jelszót használja. Egy hírlevél feliratkozásnál még e-mail címet is kapsz hozzá, így nemcsak jelszavad, de felhasználói neved is van hozzá.
|
Ez konkrétan azt állítja, hogy megmondja milyen erős a jelszavad, csak persze először meg kell adnod. Ez a tipikus módja a klasszikus átveréseknek. Először csinálj ezt meg azt, amivel persze kisebbet-nagyobbat kockáztatsz, aztán a nagy semmit kapod cserébe. Szerintem egyik általad említett példa sem a nagy semmit kínálja cserébe, ráadásul beírhatsz olyan jelszót is, amit máshol nem használsz. De itt ha bedőlsz, tuti az igazit írod be.
Kiszámítja neked, hogy 120millió év alatt lehet föltörni a jelszavad, csak az marad le, hogy "köszönöm, hogy megspóroltál nekünk 120 millió évet", ha tényleg bedől neki valaki.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
08-16-2011, 18:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Ez konkrétan azt állítja, hogy megmondja milyen erős a jelszavad, csak persze először meg kell adnod. Ez a tipikus módja a klasszikus átveréseknek. Először csinálj ezt meg azt, amivel persze kisebbet-nagyobbat kockáztatsz, aztán a nagy semmit kapod cserébe. Szerintem egyik általad említett példa sem a nagy semmit kínálja cserébe, ráadásul beírhatsz olyan jelszót is, amit máshol nem használsz. De itt ha bedőlsz, tuti az igazit írod be.
Kiszámítja neked, hogy 120millió év alatt lehet föltörni a jelszavad, csak az marad le, hogy "köszönöm, hogy megspóroltál nekünk 120 millió évet", ha tényleg bedől neki valaki.
|
Én beírtam egy jó bonyolult jelszót, és szinte biztos, hogy valakinek valahol pont ez a jelszava. Most kiszúrtam az illetővel? Nem hiszem, mert nem tudni, hogy ez kinek és hol a jelszava.
Pontosan tudod, hogy a magyar emberek jelentős részének az a jelszava, hogy "jelszó", vagy "12345", de ezzel most mire mész? Nem tudod, hogy kinek és nem tudod, hogy hol.
|
08-16-2011, 20:05
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Húúú mit találtam
Tesztelheted, hogy milyen gyorsan gépelsz Egészen sok nyelven
Ki lehet próbálni, hogy milyen nyelven milyen gyorsan gépelsz - érdekesség, hogy magyarul majdnem kétszer olyan gyorsan gépelek, mint angolul.
A magyar átlagosan 380 karakter/perc sebességgel megy, kár, hogy nem tudom, hogy ezt mit jelent
Az angol meg 260/perc körül... szóval másfélszer gyorsabb a magyar.
|
You reached 330 points, so you achieved position 416 of 4410 on the ranking list
You type 433 characters per minute
You have 76 correct words and
you have 1 wrong words
76 words
lehetne ez jobb is, ha nem lenne gond a bal kezemmel :S
Last edited by Hex; 08-16-2011 at 20:09..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|