|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-25-2006, 19:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Itt most megadtam az esélyt,hogy játékban legyözzetek aki ezek után fogja itt irni nekem,hogy ő 100x jobb kicsit se érdekel  Az nekem ne írjon ilyet ezek után 
|
Ha olyan nagy a szád, akkor miért nem vállalod, h fizeted az Arénát?
Netán beindult a 1/2sz?

10-25-2006, 19:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Netán beindult a 1/2sz?
|
Mert tanulo vagyok és miért fizessek 1200ft-ot neked passziból??el tom én bezsélgetni azt mással:Pja és te miért nem fizeted az én arénám az olyna kérdés pontosan?  ja meg ne várjuk már el,hogy én fizessem másnak a vippet
|

10-25-2006, 19:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
harcos koma... itt alapvetően azért flameolnak téged, mert hülyeségeket írsz be/hülyén viselkedsza fórumon és hencegsz. lehet lenyomsz a játékon belül, pláne amennyire aktív vagyok mostanság, hidd el nem ez a baj veled, hogy ezt elhisszük-e vagy sem... remélem legalábbis, hogy a többieknek is ez a baja... midnenesetre nem vagy menthetetlen, ha ilyen jól elröhögünk ebben a topikban egymáson meg a bukózásainkon ahelyett, hogy ki lennénk hajítva 
|

10-25-2006, 19:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Netán beindult a 1/2sz?
|
Pls aki azt igérte kifizeti valakinek a vippet az arénára ha engem lesöpör croissanttal vegye fel a kapcsolatot mivel már kiváncsi vagyok mit tud.
Én megmondom az igazat nem szivesen küldök vippet cska ugy ismeretlennek...De aki olyan,hogy munkahelyröl van az oldja már meg neki mert már nagyon de nagyon kiváncsi vagyok csak száj van vagy tudás is 
|

10-25-2006, 19:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
harcos koma... itt alapvetően azért flameolnak téged, mert hülyeségeket írsz be/hülyén viselkedsza fórumon és hencegsz. lehet lenyomsz a játékon belül, pláne amennyire aktív vagyok mostanság, hidd el nem ez a baj veled, hogy ezt elhisszük-e vagy sem... remélem legalábbis, hogy a többieknek is ez a baja... midnenesetre nem vagy menthetetlen, ha ilyen jól elröhögünk ebben a topikban egymáson meg a bukózásainkon ahelyett, hogy ki lennénk hajítva 
|
Figyelj enegm az zavar,hogy elsiklottok olyan kérdések felett ahol már amásiknak lenen igaza(rengeteg ilyen volt ebben a témában is )és csak ijrák,hogy én rossz vaok stb akkor ez az jelenti ök jobbak 
Mégis a csak,hogy a legokosabbakat említsem:
Cyby+Steve ellettek verve mint a fene román hod 4körre jöttek rám támadni  (bármennyire nem érdekel a dolog nem 4körre támadok és nem bontom 2részre a seregét ha 1x se férek be.Ja és persze nem maxos orival járok ott ahol nem érdekel a dolog...Ha nem érdekel a csopi szabira megyek vagy valami:P.)
Synkel:ha azt mondom jöjjön pl a arénára akkor a fölött elsiklik
de én vállalom azt is,hogy egy olyan csopiba menjünk ahol no katonapiac nem akarom,hogy a pénz harcoljon.Én pontosan ezért egy ilyen csopiba indultam el ahol kb 40nap alatt semmi egységet nem láttam a piacon 
Last edited by Harcosok; 10-25-2006 at 19:53..
|

10-25-2006, 19:53
|
Member
|
|
|
|
Ati: van arra mód, h a korábbi Aréna-eredményeket meg lehessen nézni? Vagy csak a legutolsót lehet látni?

10-25-2006, 19:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ati: van arra mód, h a korábbi Aréna-eredményeket meg lehessen nézni? Vagy csak a legutolsót lehet látni?
|
nem tom mit akarsz én az elmult 2-t tom ki nyerte az enyém elöttit az Goo land(azt félbe is hagytam ott vagy 30.lettem de csak 1 hónapot játszottam és más arénán nem is voltam)
A Goo land elöttit meg Pool (azon még nem voltam ott)
Ezt meg nem tom ki fogja nyerni mert nem vagyok ott....
|

10-25-2006, 19:55
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Hacsak valaki le nem mentette az eredményeket külön, itt csak a legutolsó van meg.
|

10-25-2006, 20:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hacsak valaki le nem mentette az eredményeket külön, itt csak a legutolsó van meg.
|
Most sajnálom igazán, h nem mentettem le a korábbiakat 

10-25-2006, 20:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
nem tom mit akarsz én az elmult 2-t tom ki nyerte az enyém elöttit az Goo land(azt félbe is hagytam ott vagy 30.lettem de csak 1 hónapot játszottam és más arénán nem is voltam)
A Goo land elöttit meg Pool (azon még nem voltam ott)
Ezt meg nem tom ki fogja nyerni mert nem vagyok ott....
|
najó ez már megint kezd olyan lenni mint azok a mindenkit elverő profik akiket megaláztunk CSben és jöttek a hülye kifogásokkal.. persze, megvan mi miatt nem voltál toppon, de a nyertes se tuti hogy csúcsformát hoz 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|