|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-20-2006, 11:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
(csettintek a nyelvemmel) -Szokatlan az íze, de nagyon kellemes. Bár így első kostolásra a nehéz fűszerek közé sorolnám, azaz mindenapos használatra nem alkalmaznám. Én ahogy öregszem úgy eszek egyre több sót, az sem túl egészséges állítólag, de ki akar örökké élni, nemde?
Meríín-ék összenéznek:
-Örökké élni? Lnni mindíg? Azt akar mindenki nem? Csak van különbség ki tesz érte, ki nm és ki elfogad ha éri végzet és életbn tudja megtett mindent.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-20-2006 at 21:51..
|

10-20-2006, 12:31
|
Member
|
|
|
|
Ahogy Berran ténykedik felettem egy kicsit elbizonytalanodok, főleg, amikor azt említi meg, hogy harcost így csak harc után látott, de túl teszem magam. Bár mivel nem tudom mi fog történni velem, mit fog csinálni, mit fogok érezni így egy kicsit feszélyezve érzem magam.
Amikor besukom a szemem és elkezdődik a metódus, szinte ordítanék, mintha szétakarnák verni a fejem, de kik, hisz senkit sem látok!
Aztán amikor a képek előtódulnak, oly lázasan próbálom magamnál tartani és élvezni akarom minden percét. Amikor kellemeses érzések kelnek bennem, egy kicsit ellazulok, majd az olyan képeknél, mikor szídást, vagy épp a kellő fejmosást kapom és gyermeki haszontalan daccal alíg türöm, ekkor megfeszülnek az izmaim, szinte görcsként hatnak a hasonló képek.
Mikor mindennek vége lesz és kinyitom a szemem, egy kicsit megtörlöm a pár könnycseptől, ami lelkem egy részének hazavágyódását képzi.
Felpattanok és meghallgatom, amit Berran mond! Megköszönöm neki a segítséget, az óvaintéseket és tanácsokat.
Kérdezek is tőle:
- Mégis mennyibe kerül egy ilyen procedúra és mennyi ideig hat?
-Neked semmi, de ha a jelenlegi árfolyamokat nézzük úgy jó 20 aranyában benne lesz Feran-nak. Hogy meddig hat? Amíg valaki le nm tudja rombolni. Az pedig remélem minél később lesz, ha egyáltalán. Nem szoktam félmunkát végezni. Ha meg valaki képes feltörni a "páncélt" akkor már úgyis véged. Hacsak közen nem égzel vele.
Majd elköszönök és visszaindulok a fogadóba.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-20-2006 at 21:55..
|

10-24-2006, 09:37
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A fogadóban az Atya épp Íshar-ral és Meríín-nel beszélget az asztalnál mikor Dhar belép. Feran is a teremben van, a jelek szerint épp rendelt valamit és az Atyáék felé tart, hogy mellettük üljjön le. Ryel nincs jelen.
Mikor Feran az Atya asztalához lép megkérdezi:
-Leülhetek mellétek egy ebéd ideéig?
|

10-24-2006, 09:50
|
Member
|
|
|
|
Amikor belépek a fogadóba odabagtatok az Atyáékhoz.
- Bocsássatok meg, hogy megzavarom ebédetek. Ha rérne Atya vagy Feran Úr, akkor kipróbálhatnánk a páncélokat. - bökök a fejem felé.
- Felmegyek a szobámba, ott várom meg, hogy kipróbáljuk új szerzeményem. Ja igen, elvileg ez nem volt olcsó... - majd lesütött szemmel nézek Feran felé - bár próbáltam kifizetni, de azt mondták, hogy majd Feran Úrnak számláznak.
Feran-t láthatólag nem érdekli amikor a költségeket említed.
-Ha nem volt olcsó akkor remélem hogy megfelel. Mingyárt felmegyek, vagy az Atyával együtt, de előtte szólok nektek, ha már így összejöttünk. Csatlakozott hozzánk az Elfek népének egy harcosa. A mostani akcióban valószínüleg még nem vesz részt, ha mégis, akkor időben tudni fogtok róla. Most a szobályában van. Nekünk pedig hamarosan el kellene indulnunk, hogy az ékszerésszel beszéljünk. Meríín itt marad Ryel-lel a fogadóban Mi pedig együtt megyünk meghallgatni az újab híreket.
Várok egy picit, majd elindulok felfelé a szobámba és várok
Mikor már felmentél egy törpe esik be a fogadó ajtaján (szinte szószerint) és Feranhoz rohan.
-Megérkezett! Itt van! Nagyúr! Köszönet és hála néked. Papjaink most helyezik el a méltó helyén!
-Nem kellett volna íj rohanva jönnöd. Megígértem, tudtam, hogy hamarosan megérkezik. - mondja a törpének halvány mosollyal Feran - Ezt átadnád Bofkar mesternek?
Egy kis tekercset nyújt át a törpének. Az átveszi és már indul is.
-Átadom mindenáron! Ha bármikor segítségre szorulsz vagy hasznodra lehetek csak hívj!
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-24-2006 at 10:12..
|

10-24-2006, 10:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Körülbelül akkor mikor Dhar felfelé igyekszik a lépcsőn, én épp lefelé igyekszem. Egy biccentéssel köszönök neki, majd sietek tovább. Az Atyáék asztalához érve megkérdezem:
- Megengedik, hogy csatlakozzam?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

10-24-2006, 10:50
|
Member
|
|
|
|
Chris: Még látod-hallod a törpe mondandójának végét és a kiszáguldását.
Feran-ék helyet csinálnak neked.
A fogadóban tartózkodó törpék egyre izgatottabbnak tünnek, többen ki mások berobognak. Kis csoportokat láttok, akik körbeállva beszélgetnek és sokszor néznek Feran felé. Arcukon a döbbenet és a boldogság keveredik.
Tömzsipöröly is boldogan szökdécselve pattog elő a pult mögül és kérés nélkül a legfinomabb falatokat kezdi az asztalotokra hordani. Ryel és az Atya elé kortól tompa fényű palackot állít. A palackok nyakán lógó ólompecsét tanúsága szerint több mint ötvenéves predoci ötfürtös. Íshar-ék elé fényes rézkorsók kerülnek bennük tompa borostyánszínnel csillan meg a tarini habnélküli fénye. Az erős sör édes-kesernyés illata összekeveredik a predoci óboréval és a Feran elé kerülő metszett üvegpalackból kitöltött pyarroni párlat illatával.
|

10-24-2006, 10:55
|
Member
|
|
|
|
Felfelé menet biccentek én is Ryel felé és a szobámba várakozok.
|

10-24-2006, 11:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Érdeklődve nézem, ahogy a törpék sürögnek-forognak. Miután Tömzsipöröly kihozta az ételeket, italokat, Feranhoz fordulok:
- Ezt Ennar úr küldi neked - mondom azzal egy kis zacskót helyezek az asztalra, és felé csúsztatom - nem tudom beszéltél-e vele mostanában, de azt üzente, hogy napszállta előtt egy órával értesítsd a ma esti dolgokkal kapcsolatban.
Feran átveszi a zsacskót és elteszi.
-Ezt mondtam az előbb én is a többieknek, de köszönöm, hogy szóltál. Úgy terveztem, hogy Te és Meríín a fogadóban maradtok míg odaleszünk, vagy menjünk mind eggyütt? - néz rád kérdőn. - Egy percre ha megbocsátotok - iszik pár kortyor a poharából - de felmegyek megnézem mit sikerült Dhar-nak szerezni.
Mielőtt elmenne válaszolok a kérdésére:
- Szívesen veletek tartanék, de úgy gondolom, csak felesleges feltűnést okoznánk, ha túl sokan mennénk oda.
Feran bólint:
-Kissebbfajta tömeget alkotnánk ami azért elég feltűnő lenne. Kérlek addig míg odavagyunk Meríín-nel a térképeken próbáljátok meg összegezni amit eddig sikerült megtudnunk.
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-24-2006 at 11:40..
|

10-24-2006, 11:46
|
 |
Member
|
|
|
|
- Rendben, úgy lesz - válaszolom, majd hagyom, hogy menjen.
/ókyr töredék/
|

10-24-2006, 11:49
|
Member
|
|
|
|
Feran felmegy Dhar szobályába, majd kopog és belép.
-Na lássuk csak - szól Dhar-hoz.
Láthatóan semmit nem csinál.
Pettyes: Halk kondulást hallasz a fejedben.
-Hmm.. képeket kizárták tőled. Na nézzük a szellembeszédet.
Újabb ezuttal erősebb kondulás, majd mintha visszhangozna egy darabig
Feran bólogat.
-Szép, akkor lássuk a mantikort.
Láthatólag elkezd koncentrálni valamire. A fejedben hirtelen mintha ezer kovácskalapács püfölne tízezer harangot. Kissé megszédülsz és kezdesz ideges lenni,, hogy nem tudsz mit kezdeni a zajjal. mikor már azthiszed szétrobban a fejed, a zaj elhalgat.
Feran láthatólag kissé kimerült, ugyanakkor nagyon elégedett.
-Jó munka! Azt hiszem sok hasznodra lesz még. Most gyere majd. Lassan indulnunk kell.
Előremegy lefelé és az ivóban odalép az Atyáékhoz:
-Dhar elmevédelme szilárd. Nem bánnám Ryel, ha majd magad is ellenőriznéd, de szerintem megfelelő.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|