Quote:
Originally Posted by Half
azért nem köszöntem oda mert olyan barátságtalanul néztek abból a feléből rám az asztaltól. És nem szeretek 40 embernek bemutatkozni amikor összevissza ülnek meg berontani.
Ha vannak csomóan egy kocsmába beszélgetünk bemutatkozok.
Te nem mutatkozhattál volna be???
Bocsi ha bunkó voltam ebben elismerem. De ez inkább a miatt, volt, hogy nem tudtam hogy kezeljek egy sok fős net találkozott. Mert ilyenen més SOSEM voltam.!
A barátom meg Xeper volt. ÉS nem tom miért nem mutatakozott be. egy 20fős talin is már furcsa mindenkinek bemutatkozni azért.
De veled szivesen beszéltem volna. Érdekel milyen vagy életben. Olyan szituban az emberek mások azért erősen.
|
"Te nem mutatkozhattál volna be???"
Csak erre szeretnek reagalni... a masik forumon meg kaptam azt tolled hogy nem vagyok tekintettel masokra!
Akkor en ugy ereztem nem nekem kell bemutatkoznom egy erkezo tarsasagnak, es nekem is ugy szoltak hogy "ott a Half, meg a novere, es azert jottek hogy velem beszeljenek..." Egy kisebb mennyisegu alkohollal a fejemben jobbnak lattam nem belemenni egy vitaba... tekintettel voltam a tarsasagra!!!

Epp elegen vannak mar rossz velemennyel rolam a provokalasodbol kifolyo vitak miatt, nem hianyzott hogy alkoholos alapotban elszabaduljon a hangulat!
Amint mondtam a masik forumon is, lehetoseget fogok adni neked a beszelgetesre, de csak abban az esetben, ha nem keresgetnek meg azzal itt-ott hogy spontan en vagyok a tema nalad!