Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
Igen 28 35.44%
Nem, maradjon. 26 32.91%
Nekem mindegy. 9 11.39%
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel. 16 20.25%
Voters: 79. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2007, 20:13
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Lezúziusz View Post
Akkor ennyi erővel bárhol kilehet venni a piacot, mert emlékeim szerint mindenütt visszaélnek vele...
Viszont a normál játékon belüli visszaélések nem befolyásolják oly mértékben a játék végkifejletét, merthogy nincs végkifejlet; mondhatni sosincs vége. Idő is mint tenger. Csak van aki ennek vagy másnak köszönhetően kicsit gyorsabban fejlődik. De annyira sztem ez nem számit.
Ha viszont a hétvégi játokot nézzük, ami véges és időhöz kötött, nos ott már merőben más a helyzet szerintem. Mivel ott minden az időn múlik... de bizonyára ezt te is tudod, ha játszottál/játszol.
Csupán vázoltam a külömbséget
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-26-2007, 20:40
Lezúziusz Lezúziusz is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Iagazad van, bár a szenvedő alanynak édes mind1....Arról nem beszélve, hogy hv az csak hv, kövi héten kezdődik 1 másik... De mint mondtam én is a megszüntetésésre szavazok, nem annyira a csalások miatt, csak mert nem nagyon látom értelmét...katona nem nagyon van a piacon, tárolni katit nem lehet ott, könnyű vele vissza élni... és előzőkben láttam, hogy van aki ott tárolja a piacon mert éheztet, én viszont nem vok éhes, szal nem kell etetni...Magyarul sztem szükségtelen, és talán érdekesebb is lecc a játék...
Reply With Quote
Old 01-26-2007, 21:06
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Lezúziusz View Post
Iagazad van, bár a szenvedő alanynak édes mind1....Arról nem beszélve, hogy hv az csak hv, kövi héten kezdődik 1 másik... De mint mondtam én is a megszüntetésésre szavazok, nem annyira a csalások miatt, csak mert nem nagyon látom értelmét...katona nem nagyon van a piacon, tárolni katit nem lehet ott, könnyű vele vissza élni... és előzőkben láttam, hogy van aki ott tárolja a piacon mert éheztet, én viszont nem vok éhes, szal nem kell etetni...Magyarul sztem szükségtelen, és talán érdekesebb is lecc a játék...
Jah, a szenvedő alany...
Mondom én hogyan látom a normál is a hétvégi játék "szenvedő alanyainak" közt a külömbséget.
A normál játékban a piaci utalás több módon történhet. Van ugye amikor valaki "kezdi a játékot", fodul, új orit indít stb. Nos egy gazdag ismi a csopiban mindig jól jön a kezdeti nehézségek átvészelésében. Piacra az árú ő + beveszi és kész. Ez mondjuk senkinek sem fáj.
Akkor van olyan, hogy szöviháborúban egy vagy több külső személy a piacon utalgat ezt, azt az egyik szövinek, aminek következtében a másik megszívja. Nem feltétlen ez okból kell, hogy veszítsenek, de közrejátszhat.
De ez sem katasztrofális, hiszen a vesztes fél nem tudhatja milyen anyagi háttérrel rendelkezett az ellen ezért ez sem fáj annyira, mert legtöbb esetben meg sem tudják, hogy volt utalás.
Kisezer példavan még, de nem sorolom, mert regényt lehetne írni.
Ezek mind csak pár embernek + "kicsit" fájnak, és csak akkor zavaró, ha elcsípjük és elkezdünk fantazálni, hogy talán már mi is megszívtunk párszor az utalgatás miatt... de legtöbben erre nem is gondolnak.

A hétvégiben más a helyzet. Ott játszik X számú játékos, akinek a nagyrésze valóban szereti és bele éli magát. Nem eszik, iszi, alszik... csak a zászló + a pizza a cél. Vasárnap reggelre már akkorák a szemei mint 2 CD lemez és úgy érzi lovon van, mert tényleg mindent megtett.
De téved, mert ekkor lép be a képbe Valaki a Haverjaival és a Haverok szépen átutaláják az egységeiket Valakinek, aki szépen hazavágja CD szemű barátunk 3napi kemény munkáját és rajta kívül még egy csomó becsületes játékosét.
Nah én valahogy így látom az egészet.

Szal remélem érezhető a külömbség. Nem fair az, hogy van aki jól játsza a 7végit + kitartó meg minden, de mégis egy csaló aratja le a babérokat, aki lehet, hogy közel sem annyira jó játékos ésa közel áldoz annyit , csupán jó haverjai vannak
Nah én csak ezért szeretném, ha nem lenne az a bizonyos kattincspiac
Reply With Quote
Old 01-26-2007, 21:20
laci laci is offline
Member

Ööööö... off leszek, de mi értelme a szavazás 4. pontjának? Aki nem játszik a hétvégiben, az nem nagyon tud beleszólni a vitába. Vagy mégis?
Reply With Quote
Old 01-26-2007, 21:25
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Ööööö... off leszek, de mi értelme a szavazás 4. pontjának? Aki nem játszik a hétvégiben, az nem nagyon tud beleszólni a vitába. Vagy mégis?
Miért ne tudna? A nagyanyám is bele tud szólni, csak regelnie kell a fórumra.
Reply With Quote
Old 01-26-2007, 21:26
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Miért ne tudna? A nagyanyám is bele tud szólni, csak regelnie kell a fórumra.
Nem fizikailag nem tud beleszólni, teeeee! Hanem ha nem játszom valamit, akkor hogyan okoskodjak bele? Milyen alapon?
Reply With Quote
Old 01-26-2007, 21:44
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Nem fizikailag nem tud beleszólni, teeeee! Hanem ha nem játszom valamit, akkor hogyan okoskodjak bele? Milyen alapon?
Ja hogy milyen alapon... (nem ezt írtad, de mindegy )
Ezt talán tőlük kéne megkérdezni.
Én sem játszottam már hónapok óta, mert elég gyorsan rejöttem a dolgokra és elegem lett.
Mégis itt jártatom a számat aminek következményeként talán történik valami számomra kedvező és ismét visszatérek a 7végi gémbe

Nah részemről egyenlőre ennyit az érvelésekről.
Reply With Quote
Old 01-26-2007, 21:45
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 21%
Longevity: 100%

Quote:
Pont ezért. Ha nem érinti, ne szavazzon random valamire.
Old 01-26-2007, 21:47
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Pont ezért. Ha nem érinti, ne szavazzon random valamire.
Hát nálam evidens, hogy ha nem értek valamihez, nem szólok bele (legalábbis írásban, mert úgyis kiderül hogy gőzöm sincs róla, ésutólag le sem tagadhatom )
Emiatt érzem fölöslegesnek a 4. pontot, de mivel ott volt, rákattintottam,hátha valakinek fontosaz is
Na mindegy,ez tényleg off, hagyjuk.
Reply With Quote
Old 01-27-2007, 06:46
dath dath is offline
Junior Member

Longevity: 97%

üdv
négy hónap elteltével, még mindig nem jött elfogadható érv amellett, hogy megmaradjon, a "de mer' az tök jó" volt a legközelebb hozzá.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules