Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-28-2006, 21:45
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by godgod2
? Megveszem!
jó rendben A részletekért keress fel itt: szeghoz@freemail.hu
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-28-2006, 21:48
Északföld's Avatar
Member

Smile

Quote:
Originally Posted by Macal
Ez igaz, ha egy támadót veszel, és nem kettőt, vagy 3-at. Azok már egy lendületből kicsinálnak.
Ne mfognak kicsinálni, emrt 1 fős klánban egyedül vagy, így földért ne mtudnak menni, vagy ha mennek is szinte semmit se visznek még ha be is vernek, tehát ha akarod akár lehetsz tolis-varis elf is. Persze csak akkor ah a környékeden nincsen 1-4 fős hadi klán
Reply With Quote
Old 01-28-2006, 22:04
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Északföld
Szerintem ha SZK vagy de benne vagy a TOP-ban akkor maradnak a TOP körök.
Látom Zoli nem szoktál visszaolvasni... nekem jelenleg 0 top köröm van, pedig tényleg megérdemelnék néhányat.
Júliusban mentem SZK-ra, akkor cca 3500 top köröm volt... ha nem csökken, akkor valaki tolikkal bejött hozzám, és elvitte... mindet

Last edited by Xeper; 01-28-2006 at 22:09..
Reply With Quote
Old 01-28-2006, 22:06
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 18%
Longevity: 100%

Az SZK top30%-on kívülnek számít, hiszen nem vagy az aktáv játék top30%-ában.
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 01:14
Északföld's Avatar
Member

Lightbulb

[quote=Xeper]Látom Zoli nem szoktál visszaolvasni... nekem jelenleg 0 top köröm van, pedig tényleg megérdemelnék néhányat.
Júliusban mentem SZK-ra, akkor cca 3500 top köröm volt... ha nem csökken, akkor valaki tolikkal bejött hozzám, és elvitte... mindet

Xepi valóban nem szoktam visszaolvasni nagyon
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 01:48
Északföld's Avatar
Member

Lightbulb Okos ötleteket várok igazi és hatékony módosításokra 1/A terén :)

Hi all!

Miután ilyen jól sokerült elbeszélgetnünk, okos módosítási javaslatokat várok mindenkitől, olyanokat, amiknek vannak valóság alapjai, és gyakorlatban is lehetőséget adnak, a kicsiknek feljebb jönni. Eseténként a nagyok túl nagy előnyét próbálják kompenzálni.
Mielőtt jönne a sok okos ötlet, hogy lépjünk le vagy menjünk SZK-ra, ezt felesleges javasolni, mert ezzel nagyon sokat romlana a csoport, főleg ha csak azt nézem, hogy a haderő és az anyag ára cca a duplájára emelkedne.
Tehát ilyen és hasonlóan okos beszólásokat, javaslatokat nem várok.

Én elsődlegesen azt látnám jó ötletnek esetleg, ha a kis kék számok valójában értéket jelentenének az 1/a-ban. Tehát a személyiségek csak és kizárólag az 1/a-ban többet hoznának. Ezáltal még többen lépnének fel, nem csak mert kötelező. Lenne rájuk igény is, nem kellene kuncsorogni, hogy bevegyék őket. Én ilyesmikre gondoltam:

Csak 1/a-ban

Kereskedő:
A bank 15% aranyat hoz.
Gazdasági tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.
Ipari tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.

Tolvaj:
+3% a regenerálódáson felül.
Tolvajlási tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.

Varázsló:

Harcos:
Minden földfoglalásnál az Ő országa +5%-al több földet foglal, amennyibe Ő a klán vezér, akkor a klán csatában az egész klán +5%-al több földet foglal.

Tábornok:
Nincs ötletem. Esetleg, bár ez már bonyolultabb változtatás lenne, hogy a tábornok a kláncsatában is jelen legyen.

Vándor:
Nah ez izgis lenne. Amennyiben vándor személyiségű a klán vezére (kizárólag fix klán vezér esetén) a szövetségesi oldalon a neve mellett lenne egy kis mező, ahová a beírt szám, mely 9000-12000 pontig terjedhet, a klán pontszámát növelné.

Gazdálkodó:
Minden tanya 10%-al többet termel és minden bánya 20%-al többet termel.
A lakosság ételfogyasztása 10%-al kevesebb.

Tudós:
A +5% vonatkozik a lakáshelyzeti tudománytekercsre is.

Túlélő
A házgyújtogatás és földrengés hatékonysága is 30%-al kisebb ellene.

Ezeken kívül minden személyiséget lehetne duplázni, azaz lehetne valaki pld tolvaj, tolvaj. Mivel ezen személyiségi opciók csak az 1/a-ban lennének érvényesek és csak a 2. személyiségtől.
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 02:13
Remedy Remedy is offline
Senior Member

[quote=Északföld]Hi all!

Én elsődlegesen azt látnám jó ötletnek esetleg, ha a kis kék számok valójában értéket jelentenének az 1/a-ban. Tehát a személyiségek csak és kizárólag az 1/a-ban többet hoznának. Ezáltal még többen lépnének fel, nem csak mert kötelező. Lenne rájuk igény is, nem kellene kuncsorogni, hogy bevegyék őket.

En ezt egyaltalan nem tartom jo otletnek....
Meg is mondom miert. Tfh van egy orid 1/aban a topban, meg egy meg forog szepen korbe. Namost, ha a tobb szemelyisegessel akarsz jatszani az a-ban, akkor azzal is mindig fordulnod kellene. Ugy ha nagy nehezen szerzel mondjuk 3k hekit, fordulnod kell. Igazabol amugy sem latom ertelmet miert eppen az 1/A szinten jelentene tobbet a szemelyiseg....

Last edited by Remedy; 01-29-2006 at 02:24..
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 02:43
Északföld's Avatar
Member

Smile

[quote=Remedy][quote=Északföld]Hi all!
Én elsődlegesen azt látnám jó ötletnek esetleg, ha a kis kék számok valójában értéket jelentenének az 1/a-ban. Tehát a személyiségek csak és kizárólag az 1/a-ban többet hoznának. Ezáltal még többen lépnének fel, nem csak mert kötelező. Lenne rájuk igény is, nem kellene kuncsorogni, hogy bevegyék őket.
En ezt egyaltalan nem tartom jo otletnek....
Meg is mondom miert. Tfh van egy orid 1/aban a topban, meg egy meg forog szepen korbe. Namost, ha a tobb szemelyisegessel akarsz jatszani az a-ban, akkor azzal is mindig fordulnod kellene. Ugy ha nagy nehezen szerzel mondjuk 3k hekit, fordulnod kell. Igazabol amugy sem latom ertelmet miert eppen az 1/A szinten jelentene tobbet a szemelyiseg...

Nos, nem írtam ,hogy kell vele fordulnod, ha te nem akarsz az 1/a-ban játszani, akkor nem kell fordulnod. Miért kellene. Én soha nem javaslok olyat és nem támogatok olyan változtatást sem, ami valakitől elvesz valakinek meg ad, ez mindíg olyan mintha az egyik zsebedből átraknád a pénzt a másikba, de több sose lesz.
A te esetedben az amelyikkel forogsz, ha megvan a több személyisége, simán léphetsz fölfelé, az 1/-ban lévőt meg lelépteted, de csak akkor ha mindezt akarod.
Azért csak az 1/a-ban, mert ott mindíg mindenki sír, hogy miért nem megy neki a játék, nincs pénze, óriásik az előnyök, stb.stb. Ezen felül az 1/a-ban vannak még mindíg a legkevesebben. Azonban ha több esélyt adunk, akkor elképzelehető, hogy nől a játék kedv. Ezek mellett meg persze nőlnek az esélyek. Amikor változásról beszélünk én soha nem az olyan játékosokra gondolok, akik igazából nem akarnak játszani. Ezek a javaslatok csak + lehetőséget adnak, és csak az 1a-ban. Mégpedig azért, hogy mondjuk egy 3 személyiséges ori, ne élje ki sérelmeit egy 5. csoprotban éppen kezdő játékoson, pusztán, mert megteheti. Sajnos ezek is nagyon gyakori dolgok, hogy a kis 200 hekis éppen védelem alól kijövő orit, csak hobbiból rengetik, öldösik, ártózzák és verik halomra. Ilyennel is bőven találkoztam. Ez egy most kezdő embernek olyan negatív élményt jelent, ami örökre elveszi a kedvét a játéktól, márpedig ez hosszú távon a játék végét jelenti, mert ha nincs vérfirssítés és léptem nyomon olyanba bukkansz akit ismersz, előbb utóbb kihal a játék.
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 04:45
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Északföld
Hi all!
Miután ilyen jól sokerült elbeszélgetnünk, okos módosítási javaslatokat várok mindenkitől, olyanokat, amiknek vannak valóság alapjai, és gyakorlatban is lehetőséget adnak, a kicsiknek feljebb jönni. Eseténként a nagyok túl nagy előnyét próbálják kompenzálni.
Mielőtt jönne a sok okos ötlet, hogy lépjünk le vagy menjünk SZK-ra, ezt felesleges javasolni, mert ezzel nagyon sokat romlana a csoport, főleg ha csak azt nézem, hogy a haderő és az anyag ára cca a duplájára emelkedne.
Tehát ilyen és hasonlóan okos beszólásokat, javaslatokat nem várok.
Én elsődlegesen azt látnám jó ötletnek esetleg, ha a kis kék számok valójában értéket jelentenének az 1/a-ban. Tehát a személyiségek csak és kizárólag az 1/a-ban többet hoznának. Ezáltal még többen lépnének fel, nem csak mert kötelező. Lenne rájuk igény is, nem kellene kuncsorogni, hogy bevegyék őket. Én ilyesmikre gondoltam:
Csak 1/a-ban
Kereskedő:
A bank 15% aranyat hoz.
Gazdasági tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.
Ipari tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.
Tolvaj:
Varázsló:
Harcos:
Minden földfoglalásnál az Ő országa +5%-al több földet foglal, amennyibe Ő a klán vezér, akkor a klán csatában az egész klán +5%-al több földet foglal.
Tábornok:
Nincs ötletem. Esetleg, bár ez már bonyolultabb változtatás lenne, hogy a tábornok a kláncsatában is jelen legyen.
Vándor:
Nah ez izgis lenne. Amennyiben vándor személyiségű a klán vezére (kizárólag fix klán vezér esetén) a szövetségesi oldalon a neve mellett lenne egy kis mező, ahová a beírt szám, mely 9000-12000 pontig terjedhet, a klán pontszámát növelné.
Gazdálkodó:
Minden tanya 10%-al többet termel és minden bánya 20%-al többet termel.
A lakosság ételfogyasztása 10%-al kevesebb.
Tudós:
A +5% vonatkozik a lakáshelyzeti tudománytekercsre is.
Túlélő
A házgyújtogatás és földrengés hatékonysága is 30%-al kisebb ellene.
Ezeken kívül minden személyiséget lehetne duplázni, azaz lehetne valaki pld tolvaj, tolvaj. Mivel ezen személyiségi opciók csak az 1/a-ban lennének érvényesek és csak a 2. személyiségtől.

a duplázást, hogy gondoltad? 10% kal többet foglal??
ez az 5% nem erős kicsit mert különben egy % szala személyiségek nincsenek arányban, mert azért 7% és 11% között nagy a különbésg. Meg ha lehetne duplázni akkor 16%-t hozna? 3szor beüt akkor eltünik az ország már kb.

Különben nagyon jó ötlet csaka részletke nem tetszenek.
Old 01-29-2006, 11:37
Északföld's Avatar
Member

Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Half
a duplázást, hogy gondoltad? 10% kal többet foglal??
ez az 5% nem erős kicsit mert különben egy % szala személyiségek nincsenek arányban, mert azért 7% és 11% között nagy a különbésg. Meg ha lehetne duplázni akkor 16%-t hozna? 3szor beüt akkor eltünik az ország már kb.
Különben nagyon jó ötlet csaka részletke nem tetszenek.
A duplázást valahogy úgy hogy pld van egy ori 1 személyiséggel, mondjuk tudós.
Felmegy 1/a-ba semmi sem történik. Majd körbe megy az ori és már két személyiséggel rendelkezhet. Fellépésnél megint választhat tudóst, és akkor a tudós már hat a fent leírtakkal. Persze lehet más személyiség is. Mondom a dolog még elég gyerekcipőben van és ötlet szintű csak
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules