|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-29-2006, 04:49
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
|
Akkor kedves Pepa lépj fel úgy A-ba,hogy nulla a katmorálod
Meglátjuk mit kezdesz magaddal 
Vagy legyen csak 60%-on..már akkor is hahótázni fogsz 
|

11-29-2006, 05:59
|
Guest
|
|
|
|
aki eljut 1/A-ig, az szerintem megtanulja a kat.moral fontossagat  illetve remelhetoleg 
|

11-29-2006, 07:52
|
Guest
|
|
|
|
Így van!Remélhetőleg megtanulja...
|

11-29-2006, 10:52
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Első országom ami eljutott az A-ba, egy MF sereges óriás volt, és szinte fix 75% volt a katmorálom (ha ütöttem, akkor csak földre, és anno nem voltak ekkora országok, 1300 heki volt a lépőmax, úgyhogy Bben elég volt 3-t ütni a max terület eléréséhez  ) -mégis jó ország volt, és nem érdekelt hogy csak 75% a morál 

11-29-2006, 18:07
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nah ez a nem semmi
xy (#xy) serege tart feléd, kb 26 kör múlva érkezik.
azt se tudom hogy merre szaladjak 
|

11-29-2006, 21:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mackosajt
Nah ez a nem semmi
xy (#xy) serege tart feléd, kb 26 kör múlva érkezik.
azt se tudom hogy merre szaladjak 
|
Javaslom vedd célba az ajtót, mert különben nagyon fog fájni az a futás. Másrészt hol is van ez a 26 körös támadás? Mert mintha lenne olyan hely, ahol ez nem meglepő 
|

11-30-2006, 17:35
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nah én is írok már ide valamit 
Tegnap kaptam egy levelet egy emberkétől akit 5. csoportban 210 hekin beütöttem 2szer. Azt írta h ezzel megírtam a végrendeletemet     
mivel még este bementem máshoz 5-ször földért felmentem tőle 6 körre.
Reggel ártózik keményen a 12 variával -10 próbából egyszer se jött össze neki valamiért- utána lopni akar.... 9 tolival
na mindegy most értem gép elé távolba nézek és lám mit látok 6 körből megtámad íjásszal lovassal elittel meg támadóval ja és katonával. ja és elf volt. még egy okosság mivel mindennel kitámadott természetesen a faji vari nincs fent 
KOMMENTEKET 
Last edited by dreaman68; 11-30-2006 at 17:38..
|

11-30-2006, 19:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
nah én is írok már ide valamit 
Tegnap kaptam egy levelet egy emberkétől akit 5. csoportban 210 hekin beütöttem 2szer. Azt írta h ezzel megírtam a végrendeletemet     
mivel még este bementem máshoz 5-ször földért felmentem tőle 6 körre.
Reggel ártózik keményen a 12 variával -10 próbából egyszer se jött össze neki valamiért- utána lopni akar.... 9 tolival
na mindegy most értem gép elé távolba nézek és lám mit látok 6 körből megtámad íjásszal lovassal elittel meg támadóval ja és katonával. ja és elf volt. még egy okosság mivel mindennel kitámadott természetesen a faji vari nincs fent 
KOMMENTEKET 
|
Az ilyeneket én általában megpróbálom kiokosítani 
Elmondom neki, hogy ne tartson védőt/támadót, 100 egység akármiből nézzük is nagyon kevés stb... jah és megírok egy normális országfelépítést, amire törekedhet -most éppen az 5. szinten játszogatok, sok ilyen témájú levelet küldtem már, és még senki nem anyázott nekem  (sőt: a többség meg is köszöni, és örül hogy valaki végre nem piszkálja, hanem segíti esélytelenségében) -hiszen mi értelme van egy 20 védővel felálló kezdő országra kimenni 5-8 sereggel MFként, elvéve a játékkedvét, mikor mástól is elveheted a földet, akinek már valami kis rálátása is van a játékra.

11-30-2006, 19:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Az ilyeneket én általában megpróbálom kiokosítani 
Elmondom neki, hogy ne tartson védőt/támadót, 100 egység akármiből nézzük is nagyon kevés stb... jah és megírok egy normális országfelépítést, amire törekedhet -most éppen az 5. szinten játszogatok, sok ilyen témájú levelet küldtem már, és még senki nem anyázott nekem  (sőt: a többség meg is köszöni, és örül hogy valaki végre nem piszkálja, hanem segíti esélytelenségében) -hiszen mi értelme van egy 20 védővel felálló kezdő országra kimenni 5-8 sereggel MFként, elvéve a játékkedvét, mikor mástól is elveheted a földet, akinek már valami kis rálátása is van a játékra.
|
Csak sajnos amikor arra a bizonyos rálátásúra mész akkor te vagy a szemétláda meg a mocsadék mert miért bántod mikor "-Ott vannak a gyengébbek miért engem bántassz." üziket megírják  és 1 mészárlástól lemenekülnek 6-7 körre vagy lejjebb vagy leszabiznak!
|

11-30-2006, 20:33
|
Guest
|
|
|
|
Dragon, ezt 1-2 uzivaltas utan eltudod donteni, hogy vajon igenyli e a segitseget 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|