|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

11-21-2006, 19:36
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Apa
csumpedli all!!
az utolso 2 oldalt néztem csak vissza.......
1 csomo oriás varit láttam, defektes morállal, mert nem fogják h az ij full, az karcsu.....szerintem...
én spec oriás vaRI VAGYOK, DE HA A KAT MORIM LEMENNE 92% ALÁ ELÁSNÁM MAGAM....(bocs, beragadt..)
de nem vagyok szagértő.....
üdv: Apa
|
Ezzel egyetertek...az orias legnagyobb hatranya: a moralja...vagyis az jatekosok 90% igen keves kocsmaval epiti fel az oriasat...szinte csak folyamatos utes mellett lehet fenn tartani a moralt. Egyebkent nagy hekin az orias is szepen gyullad....
jo az orias, de kozelsem a legjobb
|

11-21-2006, 21:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Neferneferuaten
Ezzel egyetertek...az orias legnagyobb hatranya: a moralja...vagyis az jatekosok 90% igen keves kocsmaval epiti fel az oriasat...szinte csak folyamatos utes mellett lehet fenn tartani a moralt. Egyebkent nagy hekin az orias is szepen gyullad....
jo az orias, de kozelsem a legjobb
|
Sztem vmit benéztél. Az óriás (szieszta alatt) pontosan 50%-al kevésbé gyullad mint más. Az egyéb tolvajakciók elleni védelem miatt fölös sok tolit tartania és pontosan ez az egyik nagy előnye. Sztem legyen csak hadivari és tartson némi elitet az íjjak mellett  ) Az a legjobb moráltartó. 

11-21-2006, 22:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Sztem vmit benéztél. Az óriás (szieszta alatt) pontosan 50%-al kevésbé gyullad mint más. Az egyéb tolvajakciók elleni védelem miatt fölös sok tolit tartania és pontosan ez az egyik nagy előnye. Sztem legyen csak hadivari és tartson némi elitet az íjjak mellett:)) Az a legjobb moráltartó.:D
|
Valamilyen megmagyarázhatatlan okból valószínűnek tartom, hgoy erről már Nefi is hallott:) (Nem értem amúgy, mit nézett be?)
Abban persze igazad van, hogy nem kell az óriásnak sok tolvaj, de ez egyben pont azt jelenti, hogy gyújtogatással nagyon jól meg lehet szivatni magasabb hekin..
Tehát mintha ugyanazt mondanátok, bár fene se tudja már ilyen későn eldönteni.. :D
|

11-21-2006, 22:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
Abban persze igazad van, hogy nem kell az óriásnak sok tolvaj, de ez egyben pont azt jelenti, hogy gyújtogatással nagyon jól meg lehet szivatni magasabb hekin..
|
Dehogy lehet.... ne legy olyan mint harcosok... kilopod az orias osszes nepet, meg felgyujtod az osszes hazat, mi? 

11-21-2006, 22:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Dehogy lehet.... ne legy olyan mint harcosok... kilopod az orias osszes nepet, meg felgyujtod az osszes hazat, mi? :)
|
Tehát nem lehet az óriást megszivatni? Akkor miért nem lesz mindenki óriás?:D
|

11-21-2006, 22:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Tehát nem lehet az óriást megszivatni? Akkor miért nem lesz mindenki óriás? 
|
Gyujtassal? nem igazan.....

11-21-2006, 22:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Tehát nem lehet az óriást megszivatni? Akkor miért nem lesz mindenki óriás? 
|
Mert nem nőhet mindenki olyan magasra 
|

11-21-2006, 22:25
|
Member
|
|
|
|
Végülis hogyha a max hekit vesszük ott nem kicsi károkat okoz még az óriásnál is a gyújtás szal Nefinek igaza van 
|

11-21-2006, 22:29
|
Member
|
|
|
|
Szerintem ilyen latolgatásoknál soha ne az extrém dolgokat vegyük. Persze, max hektáron az óriás is ég, de a nagy többség nem max. hektáron van. Ilyen erővel azt is beleszámolhatnánk, hogy az óriás béna, vagy szórakozott, vagy mittudomén, és nem teszi fel a sziesztát.
Szóval az alaphelyzet az, hogy az esetek többségében elég nehéz dolog az óriást gyújtogatással legyűrni.
|

11-21-2006, 22:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Maradjunk annyiban, hogy az óriás 50%-al kevésbé ég mint más  Pontosan
Nefi azt írta, hogy sok játékos hibája, hogy kevés kocsmával építik az óriásokat. Sztem sok kocsmával építeni hiba. 10 kocsmás óriás rulez....
Last edited by Batu; 11-21-2006 at 23:01..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|