|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-31-2009, 08:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ha nem hallgatod meg a tanácsot, akkor miért kérsz véleményt? 
|
Teljesen egyetértek vityual! 
|

03-31-2009, 09:23
|
Member
|
|
|
|
Nem tudom mennyivel termel túl a tanyád de ha sokkal akkor és igyekeznék leszorítani amennyire lehet. Bányák le, kocsmából 1.
Megnyugtattlak ha lenne tolvajlási tekercsed akkor is lopnának. Már ha egy óriást megéri lopni. Az a 6 kocsma nem oszt nem szorozz, a 30%-os tekercs se. A semminek a 30%-a semmi  .
Last edited by Khazad-Dum; 03-31-2009 at 13:44..
|

03-31-2009, 16:15
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
úgy értettem a toli tekit hogy azom kívül a 6 kocsmán kívül az sincs ( ez csak egy plussz megjegyzés)
az egy dolog hogy nem bontom le mert én már ilyen makacs vagyok de nem csak kocsma van ott
ha lebontok a 6-ból 5-öt az nem oszt nem szoroz a barakkon
ja igen a tanyák azok 1450-et termelnek körönként mert így egy nap 2-3-szor tudok üríteni ha kitámadok, de a napi kettő az mindig
de én is lecsípek majd belőle
|

04-01-2009, 08:23
|
Member
|
|
|
|
Osztom Xeper véleményét ha már óriás hadis akkor minimum 50% feletti barakk legyen. Erről a témáról ennyit. A többit meg találd ki.
|

04-01-2009, 13:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum
Osztom Xeper véleményét ha már óriás hadis akkor minimum 50% feletti barakk legyen. Erről a témáról ennyit. A többit meg találd ki.
|
rajtad kívül vannak még akik hozzászólnának, meg akkor te 50% barakkot tartasz megnézzük milyen sikerrel
|

04-01-2009, 13:08
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by szoviet t56
rajtad kívül vannak még akik hozzászólnának, meg akkor te 50% barakkot tartasz megnézzük milyen sikerrel
|
Mások segíteni próbálnak, nem kell lehurrogni azonnal mindenkit. 
|

04-01-2009, 13:36
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
50% barakk / 8% torony / 8% templom / 1 db kocsma
én erre esküszöm óriásként. (tudós szemmel. vagy tudós/harcos. vagy tudós/harcos/tábornok - már ha van több szem lehetőséged, én ezt a 3-at választanám, ilyen sorrendben.)
még éheznie sem kell a fenti %-okkal... önellátóként is ütőképes, és a védelme sem kevés, ha íj/elit felállásban vagy. íj/ló felállásban mégtöbb helyre befér. lopni így is úgy is fogják. 8% templommal meg egész sokáig el tud lenni egy óriás tudós, hogy feltegye a fajit, a védelmet, esetleg mágikus pajzsot, regenerálódást, ha éppen szükség van rá.
az ártókat is képes levakarni magáról.
nemek így tetszik az óriás.
|

04-01-2009, 13:41
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
50% barakk / 8% torony / 8% templom / 1 db kocsma
én erre esküszöm óriásként. (tudós szemmel. vagy tudós/harcos. vagy tudós/harcos/tábornok - már ha van több szem lehetőséged, én ezt a 3-at választanám, ilyen sorrendben.)
még éheznie sem kell a fenti %-okkal... önellátóként is ütőképes, és a védelme sem kevés, ha íj/elit felállásban vagy. íj/ló felállásban mégtöbb helyre befér. lopni így is úgy is fogják. 8% templommal meg egész sokáig el tud lenni egy óriás tudós, hogy feltegye a fajit, a védelmet, esetleg mágikus pajzsot, regenerálódást, ha éppen szükség van rá.
az ártókat is képes levakarni magáról.
nemek így tetszik az óriás.
|
Ebben csak ket dolog nem tetszik. A 8% torony (nalam 10 a minimum)
Valamint a szemelyisegek. Tabornoook? A vandor hol marad?  Sot, a gazdalkodot is hamarabb bevalasztanam, ha draga a kaja, mint a tabornokot oriasnak...
Khazad beirasat pedig, hogy az orias csak 50% feletti barakkal mukodik, es errol ennyit, kicsit fellengzosnek erzem... 
|
|

04-01-2009, 13:46
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ebben csak ket dolog nem tetszik. A 8% torony (nalam 10 a minimum)
Valamint a szemelyisegek. Tabornoook? A vandor hol marad?  Sot, a gazdalkodot is hamarabb bevalasztanam, ha draga a kaja, mint a tabornokot oriasnak...
Khazad beirasat pedig, hogy az orias csak 50% feletti barakkal mukodik, es errol ennyit, kicsit fellengzosnek erzem... 
|
csoport/hektár függő... ha már tudós vagy, és sok a kitámadó, vagy az üres ori, a tábornók jó, hogy 6x üthess 5 helyett.
ahol vagyok, olcsó a kaja nagyon, sőt, hullákból lopni is lehet (nem értem miért tartanak...), szóval én maradok az általam favorizált szemeknél.
az ilyen topicokkal az a baj, hogy ezek a kérdések olyan szinten (mint írtam is) csoport föggők, hogy "tökéletes" segítséget képtelenség nyújtani, hiszen a körülményei szinte minden fórumozónak mások. Ha ő olyan csoportban játszik, ahol rengeteg a vérszomjas hadis, és drága a gabona, nyilván be lehet vállalni akár egy 15% tornyot is, vagy több kocsmát, hogy az 1-2 kocsmásokból tudjon kaját szerezni, szóval totál képlékeny az egész.
|

04-01-2009, 15:20
|
Member
|
|
|
|
Khazad beirasat pedig, hogy az orias csak 50% feletti barakkal mukodik, es errol ennyit, kicsit fellengzosnek erzem...  [/quote]
én is elég flegmának éreztem ezért hurrogtam le
de akkor bocsánatot kérek
a másik hogy az 50% barakk csak úgy jön ki hogy a templomot és a tornyot kell megnyírbálni másképp én nem hiszem hogy meglehet oldani
(direkt nem vettem bele az éheztetést mert az alap lenne)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|