|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-24-2007, 13:56
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Még csak 18 oldal
|
Egy filmről se illik véleményt mondani az alapján, hogy láttad a végén a stáblistát, és az alapján az egész olyan sötétnek tűnt... 
|

05-24-2007, 13:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy filmről se illik véleményt mondani az alapján, hogy láttad a végén a stáblistát, és az alapján az egész olyan sötétnek tűnt... 
|
Báááár a stáblisátból ha más nem a szereplők kiderülnek, és abból lehet következtetni 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-24-2007, 14:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
szerintem ezért nem kellett volna kitiltani.
sokan beszélnek össze-vissza, pláne neten.
a hódban vannak ennél súlyosabb esetek is 
max egy írásjog megvonás, az hagy jáccon ha akar.
végülis a regisztrációs szabályokban nincs benne, hogy csak 120-as iq felettieknek + 300%-ban jogtisztelőknek.. 
|

05-24-2007, 14:09
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
elolvastam amit tudtam. Már bocsika ha tévedek,de semmi köze nincs Batu és az általa(állítólag)nem nyújtott segítségnek az eredeti hszhez. Megértem langelikát nehéz szülők nélkül, az élet nem egyenlően ad és vesz el. Annyi és annyi üzit kaptam h így kisk**va úgy nagyri****nc( elnézést a szóhasználatért) de sosem vettem magamra, elvégre 10-12 embernél többen nem ismernek itt személyesen, ők pedig úgy is tudják h milyenis vagyok. elkeseredettségemben én is írtam csúnyát(szerencsére ritkán maradok alul -koppkopp-), de csillagozva, vagy körbeírva, de magamra venni egy (egyébként kitünő, nagyszerű idötöltést adó) játék miatt,megakadni egy üzeneten? Mellesleg ahogy azt hiszem Ati írta ironikusan h azért lett a téma nyitva h ne dobáljunk sárral, erre langelika a sárgyáros?
Honlapján megjelenő hódítóval kapcsolatos ürülékdobálás ügyében rágalmazásért mehetne ügyvéd, a tartalomért meg fogyasztóvédelem.
Sajnálom Őt, mert ilyen ember vált belőle, sajnálom mert sokan rúgnak bele akaratlanul is, de tényleg nem nézhető el minden egy (??) fiatal (??) lánykának.

05-24-2007, 14:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Hát ez elég rossz hasonlat, ha látom az első 10percet és az utolsó 10-et, akkor már tudok véleményt mondani, persze csak nagy körültekintéssel. 
|

05-24-2007, 14:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gilberta
Mellesleg ahogy azt hiszem Ati írta ironikusan h azért lett a téma nyitva h ne dobáljunk sárral, erre langelika a sárgyáros?
|
Valójában azt nem ironikusan írtam, akkor még próbáltam békés mederbe terelni a beszélgetést, ami már nagyon kezdett onnan kifolyni.
Azt írta, hogy sose dobálózik, hanem ember módjára mindent megbeszél azzal, akivel problémája van.
Azt hittem, hogy komolyan írta.
Erre ma felhívják a figyelmem, hogy azért, mert itt összeveszett valakivel, mára már szerinte az egész Hódító a korrupció melegágya.
Látok némi ellentmondást.
Ha így gondolja, szíve joga ezt tenni persze.
(Megjegyzem, hogy erre a fórumra még mindig írhat, ehelyett a saját fórumában vagdalkozik. Tegye, csakhát ő indította itt ezt a témát, nem én, és nem más, akivel azóta összeveszett.)
|

05-24-2007, 14:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Valójában azt nem ironikusan írtam, akkor még próbáltam békés mederbe terelni a beszélgetést, ami már nagyon kezdett onnan kifolyni.
Azt írta, hogy sose dobálózik, hanem ember módjára mindent megbeszél azzal, akivel problémája van.
Azt hittem, hogy komolyan írta.
Erre ma felhívják a figyelmem, hogy azért, mert itt összeveszett valakivel, mára már szerinte az egész Hódító a korrupció melegágya.
Látok némi ellentmondást.
Ha így gondolja, szíve joga ezt tenni persze.
(Megjegyzem, hogy erre a fórumra még mindig írhat, ehelyett a saját fórumában vagdalkozik. Tegye, csakhát ő indította itt ezt a témát, nem én, és nem más, akivel azóta összeveszett.)
|
Hát persze hogy korrupt hisz nem vetetted az oroszlánok elé akit feljelentett, de legalábbis nem tetted anarchba... :P
|

05-24-2007, 14:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Hát persze hogy korrupt hisz nem vetetted az oroszlánok elé akit feljelentett, de legalábbis nem tetted anarchba... :P
|
Az utóbbi években, amióta az anarchista csoportban is követelmény a kultúrált viselkedés, azóta azért, mert valaki üzenetben csúnyán beszél, senki nem került anarchista csoportba. Minek? Hiszen ott se szabad úgy beszélni.
Éppen ezért nem is értem mi alapján várta, hogy anarchba kerüljön, már ha valóban ezt várta.
És bár nem ide tartozik, csak a teljesség igényével megjegyzem, hogy az általa jelentett üzenet tartalma meg lett vizsgálva, sőt, a feladó még az érte járó büntetést is megkapta.
Valószínüleg ez elkerülte a figyelmét a sárdobálás közepette. Van ilyen. 
|

05-24-2007, 14:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Anélkül, hogy bárkinek is igazat adnék, jelentkezzen az, aki még soha nem töltött le filmet, zenét stb.. Nyílván pénzért kínálni más, de belegondolva simán letölteni se sokkal tulajdontisztelőbb.
|
Jelenleg filmet, zenet letolteni szabad. Megengedni, hogy toled letoltsek buncselekmeny. (azaz akitol toltod, buncselekmenyt kovet el) Kulonbozo programokat, jatekokat letolteni _sem_ szabad.
(Magyarorszagon)

05-24-2007, 14:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Megengedni, hogy toled letoltsek buncselekmeny. (azaz akitol toltod, buncselekmenyt kovet el)
|
Kivéve, ha erre engedélye van. Ne felejtsük azért el, hogy sok letöltő oldal teljesen legálisan működik, és teljesen legálisan árul zenei, és/vagy filmes tartalmat.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|