|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-25-2006, 19:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Sziasztok,
ellenzem a javaslatot. Látom hogy ez a vipeseknek hátrányt jelent (ha ritkán is), de mivel a vip nagy előnyökkel jár már így is, épp jó hogy ezt az előnyt ilyen apróságok kicsit ellensúlyozzák. Voltak ugyanis ismerőseim (ketten), akik részben azért hagyták el a Hódot, mert igazságtalan helyzetben találták magukat azokkal szemben, akiknél nem téma az a havi nyamvadt 0,5-1k Ft.
|
én jópár évet játszottam úgy hogy az otthoni internet is gond volt, úgyhogy csak melóhelyről meg suliból léptem be. és eszembe se jutott abba hagyni, pedig akkor nem volt helytartó, és akiknek nem volt gond az akkor még a mostaninál is drágább internet, igazságtalan előnyben voltak...
|

11-25-2006, 19:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Sziasztok,
ellenzem a javaslatot. Látom hogy ez a vipeseknek hátrányt jelent (ha ritkán is), de mivel a vip nagy előnyökkel jár már így is, épp jó hogy ezt az előnyt ilyen apróságok kicsit ellensúlyozzák. Voltak ugyanis ismerőseim (ketten), akik részben azért hagyták el a Hódot, mert igazságtalan helyzetben találták magukat azokkal szemben, akiknél nem téma az a havi nyamvadt 0,5-1k Ft.
|
Nekem volt szövim, aki külföldről játszott, és nem tudta megoldani az orija vipelését. A tevékenységén nagyon nem látszott, hogy nem vipes, szal el lehet boldogulni anélkül is szépen. Gyenge érv, hogy abbahagyjuk a hódot, mert másnak futja 2 sms-re havonta...
|

11-25-2006, 19:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Eredeti szerző: lacqa
én jópár évet játszottam úgy hogy az otthoni internet is gond volt, úgyhogy csak melóhelyről meg suliból léptem be. és eszembe se jutott abba hagyni, pedig akkor nem volt helytartó, és akiknek nem volt gond az akkor még a mostaninál is drágább internet, igazságtalan előnyben voltak...
----
Eredeti szerző: Synkel
Nekem volt szövim, aki külföldről játszott, és nem tudta megoldani az orija vipelését. A tevékenységén nagyon nem látszott, hogy nem vipes, szal el lehet boldogulni anélkül is szépen. Gyenge érv, hogy abbahagyjuk a hódot, mert másnak futja 2 sms-re havonta...
----
Hát, kommunizmust gondolom azért már semelyikünk sem akar, de ettől még nem muszáj az egyenlőtlenségeket minden adandó alkalommal tovább tetézni.
Namost lehet persze vip nélkül játszani, de vmi oka mégiscsak van annak hogy a normál orik gazdáinak egy része befizeti, a másik része meg nem.. És az utóbbiaknak, akik vip nélkül játszanak, valóban gyenge érv lehet hogy mások előnyben vannak hozzájuk képest. Pechemre, akiket ismertem, nem ilyenek voltak; és szeretném ha minél kevesebbszer történne hasonló. :'(
|

11-25-2006, 20:05
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
ellenzem a javaslatot. Látom hogy ez a vipeseknek hátrányt jelent (ha ritkán is), de mivel a vip nagy előnyökkel jár már így is, épp jó hogy ezt az előnyt ilyen apróságok kicsit ellensúlyozzák.
|
Anélkül, hogy a témához érdemben hozzászólnék, ehhez a megjegyzéshez azért hozzászólok:
nem cél, hogy hátrányt adjunk olyan embereknek, akik lehetővé teszik azt, hogy Te magad esetleg teljesen ingyen játssz.
Nem árt, ha figyelembeveszed, hogy ők azok, akik azt biztosítják, hogy egyáltalán játszhass!
|

11-25-2006, 20:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Anélkül, hogy a témához érdemben hozzászólnék, ehhez a megjegyzéshez azért hozzászólok:
nem cél, hogy hátrányt adjunk olyan embereknek, akik lehetővé teszik azt, hogy Te magad esetleg teljesen ingyen játssz.
Nem árt, ha figyelembeveszed, hogy ők azok, akik azt biztosítják, hogy egyáltalán játszhass!
|
Ilyesmit is akartam írni, csak hirtelen nem bírtam ilyen szépen megfogalmazni  Taps nekünk, vipeseknek
Taps Taps 
|

11-25-2006, 20:15
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
K.O.  )))))
|

11-25-2006, 20:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Gondoltam hogy mindjárt rám is testáljátok azonmód a viptelen v hasonló jelzőt, ám jelzem, hogy nem ingem: Én ugyanis fizetek. Na nem mindegyik orim után, de többnyire igen.
És a legnagyobb örömmel üdvözölném, ha hozzájárulhatnék olyan társaim esetleg ingyen játékához is, akiket így egyre inkább el fog riasztani a felismerés, hogy egy kvázi-fizetős játékba kerültek. 
|

11-25-2006, 20:50
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Gondoltam hogy mindjárt rám is testáljátok azonmód a viptelen v hasonló jelzőt, ám jelzem, hogy nem ingem: Én ugyanis fizetek. Na nem mindegyik orim után, de többnyire igen.
És a legnagyobb örömmel üdvözölném, ha hozzájárulhatnék olyan társaim esetleg ingyen játékához is, akiket így egyre inkább el fog riasztani a felismerés, hogy egy kvázi-fizetős játékba kerültek. 
|
Bocsi de az egyetlen extra elöny számomra az egész VIP-ségbe az 5piac és néha ritkán a karaván. sokáig játszottam VIP nélkül és semmi extra nagy dologról nem maradtam le. Nem voltam hátrányba se a vip-esekkel szemben. Akinél jobbak voltunk azokank mindegy volt, hogy volt VIPjük vagy sem sose foglalkoztam vele. A VIpség nagy elönye a kényelem. Nem kell mostmár mindig ránézzek a tanácsadokra csak azért, hogy meglássam mikor is kell a seregeket képezzem. Nem kell azt figyelnem, hogy mikor melyik varim jár le. Az orit arra használhatom, hogy támadok taktikázok a monoton részét megoldja a HT.
Az meg mese, hogy valaki meg azért hagyja itt ezt a játékot mert a VIPesek elönyt élveznek. Az sose tudot játszani.
Ja és ebben az anti VIPséges dologban nyiss egy másik forumot mert itt nem az a kérdés...
Last edited by McLoad; 11-25-2006 at 20:56..
|

11-25-2006, 21:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
...
Az meg mese, hogy valaki meg azért hagyja itt ezt a játékot mert a VIPesek elönyt élveznek. Az sose tudot játszani.
Ja és ebben az anti VIPséges dologban nyiss egy másik forumot mert itt nem az a kérdés...
|
Még középiskolából ismertem azt a srácot, akit Hódítózni hívtam. Játszott vagy 1-2 szintet, aztán beírt a tablóra vmi poénosnak szánt bemutatkozást, amit Ati nem talált már olyan viccesnek (vagy lehet h egy admin, nem tudom), és megvonta az írásjogát. Mondtam h kérje vissza, mert nem fogják később komolyan venni ha másik oriból diplomáciázik. A kérésre kapott válasz jellege az volt hogy legyen 5 befizetett vipe, és akkor elnézik 1x hogy szórakozásra használta a tablót. Persze hogy nem fizetett be ezervhany pénzt csak hogy itt jatszhasson teljes jogúan. Elment Larkinorozni, azóta se jött vissza.
Mondhatjátok nekem, hogy ilyen eset biztos csak 1x fordult elő, de akkor ne jöjjetek nekem például a külföldi játékos példájával, ami szintén egy kisebbség lehet velünk szemben.
A másik esetet hagyjuk, az nem volt ennyire egyértelmű.
Új fórumot meg nyisson az, aki arról akar vitatkozni hogy vajon létezik-e olyan eset amiről beszélek, meg hogy én személy szerint vipelem-e az orikat, aminek aztán tényleg semmi köze a témához.
Válaszolnom azonban ezekre azért legyen szabad.
|

11-25-2006, 21:29
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Játszott vagy 1-2 szintet, aztán beírt a tablóra vmi poénosnak szánt bemutatkozást, amit Ati nem talált már olyan viccesnek
|
Ja hogy szabályszegésről volt szó. Ha kérhetném, azt ne keverd a VIP tagság előnyeivel...
Egyre kevésbé értem, hogy mire akarsz kilyukadni azon túl, hogy szétoffolod a témát, úgyhogy ha az adott témához nincs hozzáfűznivalód, akkor kérlek, hogy ne írj tök másról. Köszönöm.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|