|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Támogatnád e az elfek tornyokban lévő íjászainak 6 pontra csökkentését 8 helyett
|
Igen, mert szeretném ha más fajokkal is lenne esély foglalni tőlük 2 szemes orkon kívűl.
|

|
4 |
8.89% |
Igen mert jelenleg az elf átüthetetlen akkor is ha nincs kihegyezve.
|

|
6 |
13.33% |
Nem, mert az alsóbb csoportokban prédává válna
|

|
19 |
42.22% |
Nem, mert tök jó jelenleg, hogy nincs más dolgom csak VIP-elni és felfedezni
|

|
7 |
15.56% |
Tudnám támogatni ha visszakapná a toliakciók teljes értékű sikerességét
|

|
9 |
20.00% |

12-01-2009, 21:02
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
még mindig gyorsabban halad egy 80%-os ork mint egy 30%-os bunker elf az 1/A-ban
|

12-24-2009, 11:19
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Kezdem lassan átlátni a problémátokat pedig még nem is voltam soha A ban.
Lentebb építettem egy takaros kis elfet tornyokkal meg kocsmákkal meg pár templommal és kezdem nagyon élvezni.:P
Jópár embernél kivertem már a biztosítékot tolikkal és rettentően élvezem hogy reggel bejelentkezem és látom hogy lepattant rólam 8 ártó 3 gömb 2 sereg toli meg egy mf ork aki nekemjött vakon és ezekkel szemben pedig bejött 1 tűzgolyó meg 1 rengés. Pedig nem tartom magam vérprofinak és nem is vagyok még kimaxolva.
A kevés idővel rendelkező játékosokról annyit hogy ilyen oriból simán ki lehet egy olyat hozni hogy csak napi 1x 5 percet kell ránézni. Ennél hosszabb az esti filmben a reklámszünet. Aki hódítózni akar pláne A ban az rá tud szánni napi 5 percnél többet, és ne gyertek azzal hogy 5 percem is alig van mert az 5 perc nem átvitt hanem szó szoros értelmében értendő.
Mondtam hogy nem játszok és nem is játszottam A ban és még csak új topicot sem nyithatok a javaslatok részben [  ] így itt sem fogok világmegváltó javaslatokat gyártani de lélekben a változást támogatókkal vagyok.
|

12-24-2009, 12:02
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Kezdem lassan átlátni a problémátokat pedig még nem is voltam soha A ban.
Lentebb építettem egy takaros kis elfet tornyokkal meg kocsmákkal meg pár templommal és kezdem nagyon élvezni.:P
Jópár embernél kivertem már a biztosítékot tolikkal és rettentően élvezem hogy reggel bejelentkezem és látom hogy lepattant rólam 8 ártó 3 gömb 2 sereg toli meg egy mf ork aki nekemjött vakon és ezekkel szemben pedig bejött 1 tűzgolyó meg 1 rengés. Pedig nem tartom magam vérprofinak és nem is vagyok még kimaxolva.
A kevés idővel rendelkező játékosokról annyit hogy ilyen oriból simán ki lehet egy olyat hozni hogy csak napi 1x 5 percet kell ránézni. Ennél hosszabb az esti filmben a reklámszünet. Aki hódítózni akar pláne A ban az rá tud szánni napi 5 percnél többet, és ne gyertek azzal hogy 5 percem is alig van mert az 5 perc nem átvitt hanem szó szoros értelmében értendő.
Mondtam hogy nem játszok és nem is játszottam A ban és még csak új topicot sem nyithatok a javaslatok részben [  ] így itt sem fogok világmegváltó javaslatokat gyártani de lélekben a változást támogatókkal vagyok.
|
Azért mert 5.szinten csupa béna talál meg? 
Ez nem a faj erőssége, hanem a támadóid gyengesége. 5-től 2-ig teljesen rendben van az elf. Ezt eddig senki nem vitatta...

12-24-2009, 12:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Azért mert 5.szinten csupa béna talál meg? 
Ez nem a faj erőssége, hanem a támadóid gyengesége. 5-től 2-ig teljesen rendben van az elf. Ezt eddig senki nem vitatta...
|
Nem épp az 5. szinten vagyok csak nem tudom illik e fórumon csoportot írni.
Azt sem mondtam hogy nincs rendben csak annyit hogy már most sem könnyű elbánni vele és ha ezt nagyon magas hekin kiélezik akkor az embertelen ha nem is jó tolivari de hogy üthetetlen az tuti.:P
|

12-24-2009, 12:19
|
Member
|
|
|
|
Az 5. szint meg szerintem nem számít. Ott túl sok a szerencsétlen. Volt rá példa hogy valaki megpróbált 5 sereggel beütni full támadókkal deannyival hogy ha 1 seregbe rakja őket akkor sem fér be. Zöldben elmagyaráztam neki az alapvető felállásokat egy hadisnak szépen megköszönte és iszonyatos ütemben elkezdett felfelé haladni. kb 1 hét mulva láttam ujra meggömböztem, ugyanaz a felállás csak képzett hozzá 10% elitet... A 3. ilyen eset után eluntam és hagytam őket hagy tanuljanak a saját hibáikból.
|

12-24-2009, 12:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Nem az elfet kell gyengíteni, hanem a rendszert módosítani!
|

12-24-2009, 12:23
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ricsi MUD
Nem az elfet kell gyengíteni, hanem a rendszert módosítani!
|
Milyen rendszert?
|

12-24-2009, 12:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Na milyen rendszert?
1/A rendszerét, hogy ne tömörüljenek felesleges a fordulni kívánó elfek.
Nem írom le ismét mások ötletét, de olvastam egy jó párat.
|

12-24-2009, 12:28
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Front van?!
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-24-2009, 12:46
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ricsi MUD
Na milyen rendszert?
1/A rendszerét, hogy ne tömörüljenek felesleges a fordulni kívánó elfek.
Nem írom le ismét mások ötletét, de olvastam egy jó párat.
|
A fordulni kívánó elfek nem tömörülnek, hanem fordulnak.
A tömörülni kívánó elfeket pedig miért kéne bántani? Ha egy 10 fős elf klán úgy látja még biztosabbnak a saját helyzetét, ha egy kupacban maradnak, akkor miért kéne megfosztanunk őket ettől a joguktól?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|