Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-03-2007, 09:57
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
OFF

Akárhogy is nézem ezt a topicot.. MI érvelünk és TI sírtok
OFFoff
Lehet, hogy így van, de ki másnak kéne érvelnie.

És jól hangzik, hogy ez a javaslat közelebb hozza a topot, de ezt rajtatuk kívül senki se léátja biztosítottnak. Szóval azt kéne elmegyarázni, hogy miért is fog bekövetkezni.

Remélem ezt nem veszed sírásnak
Old 09-03-2007, 10:26
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Lehet, hogy így van, de ki másnak kéne érvelnie.
Én kíváncsi lennék a te érvedre, hogy miért félsz az egy millió pontos országoktól? Hogy fognak ráállni a te 300k pontos klánodra?
Erre adj választ, aztán ha sikerült elkezdelek sajnálni.

(Aki tud érdemben ütni benneteket, azt ti is tudjátok.)
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 10:34
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Én kíváncsi lennék a te érvedre, hogy miért félsz az egy millió pontos országoktól? Hogy fognak ráállni a te 300k pontos klánodra?

Miért félnék, ha olvasod a beírásaimat, akkor látod hogy nem elleneztem mindenáron ezt a javaslatot. Sőt még a 2000normál körrel se volt semmi bajom.

A javaslat célja, hogy a top megközelíthetővé váljon. Ha eléri et a cél, akkor meeg kell mutatnmotok, hogy miért és hogyan. Ha nem éri el, akkor semmi értelme bevezetni.

Nem látom át túl ól a helyzetet, így csak megérzéseim vannak.
Top X klánnak föld kell, hogy utolérje top X-1-et.
Ezt a földet nyilván alulról fogja megszerezni. Tehát lent biztos, hogy szívni fog valaki, aki eddig nem szívott.
Amiért mégis afelé hajlanék, hogy támogassam, az Arwyl beírása, be lehet érni bárkit, de most hosszú évek kérdése. Ő 3-4-et ír, +még az is idő, hogy ne üres kézzel érkezzen oda az ember. Ezt 6-8évre saccolom, ami irreálisan sok.
Nyilván nem az a cél, hogy 1hét, hónap alatt be lehessen érni bárkit.

Szóval ha igazatok van, akkor egy kis klán is megkapja az esélyt, hogy reális időn belül beérje a nagyokat.
Old 09-03-2007, 11:12
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Nekem ezzel még mindig az abajom,h hiba a kis klánoknak is könynebb lenne az ütés,de a2top klán simn tud pl 20%barakkal lelenei és termelni és szépen lassnagyüjtögetni acsöjkkenéseket majd kilépni és akit tud szét ver majd vissza...
Ez sajnos eg ykis klánnak nemadatik meg,er tnics tartaléka vag yminimálisabb jóval,mivel ök az egyéni pontlistába is elérhetöek és védekezniük kell és ugy termelni,szemben a2topklánnak akik már sehogy se elérhetöek.....
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 11:16
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
OFF

Akárhogy is nézem ezt a topicot.. MI érvelünk és TI sírtok
OFFoff
ilyen hozzáállással nem hiszem, hogy meg fogod győzni a másik oldalt... nem értem, hogy miért kell lenézni azokat, akiknek nem tetszik az ötlet? szerintem elég nagy arányban érkeztek erre a javaslatra ellenérvek ahhoz, hogy már ne lehessen sírásnak nevezni... ezek tények...

ha megoldást akartok találni a nagy országok problémáira, akkor olyan megoldást keressetek, amivel elősegítitek az egymás közötti harcokat. ja, hogy kényelmesebb a kisebbeket ütni? én kérek elnézést...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 09-03-2007, 11:22
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post

az én 300-400k pontos klánomra természetesen nem az 1 milliós orik fognak ráállni, hanem a 300-400k pontosak. ott már viszonylag könnyen meg lehet oldani az olyan ori kiépítését, amelyik bárkihez befér. sőt, a klánod egyik tagja lesz olyan kedves is, hogy épít lehetetlenül sok kocsmát, és felméri az én klánom tagjait 150-200 kör távolságból. igen, ez most is így működik, de szerencsére nem 2-4 hetente kell számítani az ilyesmire.
and conscience
you fool.
"

Reply With Quote
Old 09-03-2007, 11:23
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Cyby_ View Post
Nekem ezzel még mindig az abajom,h hiba a kis klánoknak is könynebb lenne az ütés,de a2top klán simn tud pl 20%barakkal lelenei és termelni és szépen lassnagyüjtögetni acsöjkkenéseket majd kilépni és akit tud szét ver majd vissza...
Ez sajnos eg ykis klánnak nemadatik meg,er tnics tartaléka vag yminimálisabb jóval,mivel ök az egyéni pontlistába is elérhetöek és védekezniük kell és ugy termelni,szemben a2topklánnak akik már sehogy se elérhetöek.....
viszont én még mindig azt mondom, hogyha kilép az egyikből, akkor már a másik számára elérhetőek lehetnek, így a 2 kivált klán is csatázhat, ahol azért egyenlő esélyek vannak, és még akkor is a kicsik is visszatámadhatnak, még ha nem is az akiket ütött,mert messze elbontott, fokozott tőlük, de egy másik kisebb klán kiszúrva ezt ráálhat gyorsan és akkor már a nagy jön ki vesztesen a buliból. Az a baj, hogy érvnek csak azt hozzátok fel, hogy gazdag klán, meg csoró klán. és mi van azokkal akik pl több 10millió tekercscsel érnek fel A-ba??? akkor ők se csaphassanak össze a kisklánokkal, mert milyen, hogy ők gazdagok, mi meg még a max kp-t se szedtük össze???

Reply With Quote
Old 09-03-2007, 11:38
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Az a baj, hogy érvnek csak azt hozzátok fel, hogy gazdag klán, meg csoró klán. és mi van azokkal akik pl több 10millió tekercscsel érnek fel A-ba??? akkor ők se csaphassanak össze a kisklánokkal, mert milyen, hogy ők gazdagok, mi meg még a max kp-t se szedtük össze???
az a különbség, hogy az ilyen országokra általában lehet számítani, ha követed rendesen az eseményeket meg a pontlistákat...
and conscience
you fool.
"

Reply With Quote
Old 09-03-2007, 11:45
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
ilyen hozzáállással nem hiszem, hogy meg fogod győzni a másik oldalt... nem értem, hogy miért kell lenézni azokat, akiknek nem tetszik az ötlet? szerintem elég nagy arányban érkeztek erre a javaslatra ellenérvek ahhoz, hogy már ne lehessen sírásnak nevezni... ezek tények...

ha megoldást akartok találni a nagy országok problémáira, akkor olyan megoldást keressetek, amivel elősegítitek az egymás közötti harcokat. ja, hogy kényelmesebb a kisebbeket ütni? én kérek elnézést...
Egyáltalán nem nézem le a másik oldalt, csak nem érzem ellenérvnek azt, hogy a nagyok bántani fogják a kicsiket, mert a nagyoknak ha pl csak 1+2%-ba kerülne egy ki- és belépés, még akkor sem biztos, hogy megérné.. a kisebbeket lehet, hogy elkapják egy karikára, de aki olyan magasságban van már, hogy egy nagy orinak megérje a ki-belépés, akkor azt mondom, hogy annak az országnak már illő lenne vagy megvédenie magát, vagy legalább visszatámadnia..
A fő problémám a másik oldal hozzáállásával, hogy CSAK azt látja a javaslatban, hogy a gonosz nagyok beverik a szegény kicsiket.. azt már nem, hogy lentebb is talán megindulna a klánok közötti mozgolódás..

Nem mellékesen, mivel nem játszom pillanatnyilag A-ban, nem hiszem, hogy elvakultan támogatnám bármelyik oldalt is.. egyszerűen csak próbálom reálisan felmérni a helyzetet és a körülményeket.. amúgy hosszútávon biztos, hogy a nagyok érdekeit is szolgálná ez az újítás, hiszen lenne esélye másoknak megközelíteni őket, így akár préda is kerülhetne a közelükbe.. de ez akár lehet kétélű fegyver is, hiszen van amikor a fagyi visszanyal..

Én nagyon örülnék neki, ha nem mindenki csak áldozatnak gondolná magát, hanem érezne magában annnyit, hogy elgondolkodjon azon, hogy nyugodtan lehet Ő is vadász.. elhiszem, hogy kényelmes azon keseregni, hogy bántani fognak.. de mi lenne, ha azt mondanátok, hogy támadni is tudtok..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 09-03-2007, 11:54
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
az a különbség, hogy az ilyen országokra általában lehet számítani, ha követed rendesen az eseményeket meg a pontlistákat...
Hát nem tudom, de én nem látok bele minden csoport pontlistájába, így nem tudom, hogy ki hol meddig termelt. Ahogy abba se látok bele, hogy melyik még az ő országa amibe folyamatosan vitette alulról a zsét...
Meg arra is lehet számitani, hogy egy 200k-s 2fős klán bevesz még 2embet és az első dolguk az lesz, hogy a te 400k-s klánodra menjenek rá stb. azért pont annyira lehet ezekre számitani, mint a nagyokra. annyi különbséggel, hogy a nagy még kevesebbet is fog vinni tőled

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules