Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport
Register Stats Members List Today's Posts

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

View Poll Results: Mennyi pénzt forditassz táplálékkiegészitőkre ?
Nem használok. 10 76.92%
1000-5000 Ft 2 15.38%
5000-10000 Ft 1 7.69%
10000-100000 Ft 0 0%
100000-... Ft 0 0%
Multiple Choice Poll. Voters: 13. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-04-2006, 08:16
Davalon's Avatar
Davalon Davalon is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A szokásos lufi-válaszok. Alternatívaként vagy nem, akkor is felkínáltad lehetőségként a cuccozást egy kezdőnek. Ezt azért nem kell letagadni. Mondhatod, hogy te tiszta vagy (már), de akkor is, javasoltad, ha tetszik, ha nem, másoknak, hogy csinálják a gyors eredmény érdekében. Így jártál, nem tudtad, hogy majd itt valaki rá mer kérdezni, ezt miért kell, kár, hogy túl hamar lett szólva, sok minden előjöhetett volna még a maga módján. Az első vádak után jött a szokásos önfényezés. Öngól.
Továbbá: maradj légyszíves a topic nyújtotta keretek között, mi itt csak a testépítéssel kapcsolatos aggályokról beszélünk, illetve meglévő előítéletekrő, amiket főleg te még meg is erősítesz kiváló retorikai megjegyzéseiddel:-D ("Ó, most legszívesebben úgy szembe..." és társai (balfék, elmebeteg és hasonlók:-)) A bizonyítványt te magad állítod ki, nem mi...

Last edited by Davalon; 03-04-2006 at 08:26..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-04-2006, 08:32
G.O.D.'s Avatar
G.O.D. G.O.D. is offline
Banned

Hát komám csak gratulálni tudok ezen okfejtésedhez. De tudod mit? ha nem tetszik akkor ne nézz be!!!
Ez az én topicom itt azt mondok amit akarok! Nyiss egy topicot te is arról amit szeretsz csinálni, és oda irkálj... Majd benézek hozzád, és elolvasom mit okoskodsz ott...
Még valami!!! NEM KINÁLTAM FEL SENKINEK SEMMILYEN LEHETŐSÉGET!!! Nem tudsz olvasni? Nem azzal kezdtem, hogy ,,CUCCOZZ MERT AKKOR JÓL MEGIZHATSZ,, A boltban sem mondják, hogy vegyél csigit, vagy piát, de ott van... Ki is van irva, hogy 18 alatt tilos... DE KI VAN IRVA!
Reply With Quote
Old 03-04-2006, 08:36
Davalon's Avatar
Member

Bocs, de a topic az olyan, hogy más is beírhat És Te írtad az elején, hogy lehet róla beszélni. Te magad írtad, hogy alternatívákat kínáltál fel. A szelektív és saját magadat meghazudtoló válaszaid miatt azonban veled tényleg felesleges beszélni.
Reply With Quote
Old 03-04-2006, 09:18
G.O.D.'s Avatar
G.O.D. G.O.D. is offline
Banned

Ebben vitatkoznék, de hülyékkel nem vitatkozom, és főleg húzom fel magam... Tojok rád magasan... Keress mást akivel ércelődhetsz. Menj és fuss...
Tényleg nem kell valami agyérregeneráló? Nem tom hány éves lehetsz, de szerintem szoros lehet a nyaklánc a nyakadon elszoritja az oxigént szállitó ereket. Vedd le és tedd a csuklódra Ott nem baj ha nem mozog a gépelőcskéd:-)

Last edited by G.O.D.; 03-04-2006 at 09:21..
Reply With Quote
Old 03-04-2006, 09:33
zima
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Geri
tehát akkor tömegnövelő?
aham. ha van pénz akkor vegyél legalább 2 honapra elelegendöt hogy érezd használ e. sajnos sokan beleesnek abba a hibába hogy pénzhiány miatt elaprozzák az adagokat. ha nincs mani akkor szedd 3-4 hétig de ne felezd haramadold az elöirt adagokat.

öööö nem tudom mennyi érzékeny ez az oldal a "reklámokra" de ird be a keresödbe hogy "shop" és azt hogy "builder" és keress terméklistákat.
Reply With Quote
Old 03-04-2006, 09:37
Davalon's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by G.O.D.
Ebben vitatkoznék, de hülyékkel nem vitatkozom, és főleg húzom fel magam... Tojok rád magasan... Keress mást akivel ércelődhetsz. Menj és fuss...
Tényleg nem kell valami agyérregeneráló? Nem tom hány éves lehetsz, de szerintem szoros lehet a nyaklánc a nyakadon elszoritja az oxigént szállitó ereket. Vedd le és tedd a csuklódra Ott nem baj ha nem mozog a gépelőcskéd:-)

Bocs, de nekem nincs szükségem kokszra. és mondom, csak magadat minősíted, az "okos gyúróst". :-D Ha valakiről meg nem tudsz semmit, hát érdeklődj;-)

Last edited by Davalon; 03-04-2006 at 09:43..
Reply With Quote
Old 03-04-2006, 11:31
zima
Guest

Quote:
Originally Posted by Davalon
Bocs, de nekem nincs szükségem kokszra. és mondom, csak magadat minősíted, az "okos gyúróst". :-D Ha valakiről meg nem tudsz semmit, hát érdeklődj;-)
szerintem itt lenne az ideje hogy befejezed a felesleges provokálást. senki nem biztat koxolásra senkit ugyhogy felesleges háborognod. megnyugodhatsz.
Reply With Quote
Old 03-04-2006, 11:54
Geri
Guest

ok, köszönöm a segítséget
megpróbálom rábeszélni szüleimet, mert csak akkor lesz pénz
Reply With Quote
Old 03-04-2006, 11:55
Davalon's Avatar
Member

nagyon helyes, ha nem ajánlgatjátok tovább őket. Pá és további jó gyúrást.

Last edited by Davalon; 03-04-2006 at 12:44..
Reply With Quote
Old 03-04-2006, 13:40
zima
Guest

Quote:
Originally Posted by Davalon
nagyon helyes, ha nem ajánlgatjátok tovább őket. Pá és további jó gyúrást.
nem ajánlgattuk öket max beszéltünk rola. de te ugy látszik mindenáron falra kivánod festeni az ördögöt hogy aztán utána legyen min joool felháborodnod.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules