|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
02-11-2006, 13:05
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Egyrészt végig olvastam, másrészt a szövetségi típusok téma el is halt. De azt nem vágom miért nem vagy hajlandó meghallgatni máskoat. De hajrá, talán egyszer lesznek félszerzeteid.
|
02-11-2006, 17:46
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Egyrészt végig olvastam, másrészt a szövetségi típusok téma el is halt. De azt nem vágom miért nem vagy hajlandó meghallgatni máskoat. De hajrá, talán egyszer lesznek félszerzeteid.
|
A félszerzetektől függetlenül, arról volt szó, hogy az embert varisabb irányban próbáljuk eltolni. A félszerzet megbeszélésre került, de ha nem is úgy lett volna, több hozzászólás alapján az derült ki, hogy az óriás mellé alkossunk egy varisabb fajt, és erre jó pl. az ember.
|
02-11-2006, 18:02
|
|
Member
|
|
|
|
Kezded kapisgálni
Erre mondtam hogy nem hallgatsz meg másokat. Ez volt a te ötleted, ehhez voltak helyeslő, módosító javaslatok. E mellett fetődött fel az, hogy az ember maradhatna az ami, és csak egy új varis fajt kéne bevezetni. És ez amint felvetődött te megvétóztad. Ennyi.
|
02-11-2006, 18:22
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Erre mondtam hogy nem hallgatsz meg másokat. Ez volt a te ötleted, ehhez voltak helyeslő, módosító javaslatok. E mellett fetődött fel az, hogy az ember maradhatna az ami, és csak egy új varis fajt kéne bevezetni. És ez amint felvetődött te megvétóztad. Ennyi.
|
Ráadásul az ember a különlegeseégét a tükörvarázs megváltoztatása nélkül lehetne egy hadis tolisá változtatn és lehetne egy új faj a varis. Mert akkor tolisnak maradna csak a fél elf.... Egy varissal több egy tolissal kevesebb.
02-11-2006, 18:50
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Ráadásul az ember a különlegeseégét a tükörvarázs megváltoztatása nélkül lehetne egy hadis tolisá változtatn és lehetne egy új faj a varis. Mert akkor tolisnak maradna csak a fél elf.... Egy varissal több egy tolissal kevesebb.
|
Csak ebben az esetben még az újnak mondott faj sincs meg, úgy hogy ez így jelentős visszalépés. Ezért kellett volna a már kialakult irányt figyelembe venni. Ha egyszer valami már megvitatásra került, nem kéne egy laza mozdulattal kidobni a kukába. Így sose lesz konszenzus, csak a topic veszít.
|
02-11-2006, 19:15
|
|
Member
|
|
|
|
Na akkor új varis faj
Egy honlapon olvastam azt hogy az óriás valójában az ork egy típusa. Itt a hódítóban van egy varázsolni, lopni nem képes élőholtunk. Egy ezektől butaságuk és agresszivitásuk miatt külön vált fajként jöhetne varisnak a lich. A lichek egész jól értenek a fekete mágiához, így egyik előnyük lehetne a támadó varázslataik hatékonyságának növelése. Ugyanakkor hadászatban nem olyan talpraesettek, mint az élőholtak. Ezt mondjuk a hadi tekik 50%-kal drágább írása, illetve -10-15% hadierő jelenthetné. Így ezt a fajt nem érné meg hadis-varisnak használni, csak simán varisnak. Vélemény?
|
02-11-2006, 19:18
|
|
Member
|
|
|
|
Elindulhatunk egy ilyen vonalon, illetve egy új tolis faj kitalálásán(akár a félszerzet), és az ember varissá tételén. Ez így stimmel? Vagy új tolis faj, vagy új abszolút varis faj.
|
02-11-2006, 19:24
|
|
Member
|
|
|
|
A lich is élőhalott. Ennyi. Az új tolis faj kitalálása megtörtént, az ember varisabbá tétele van hátra. Minek túlbonyolítani még egy varis fajjal? Amikor még a faját sem bírod kitalálni? Ahelyett, hogy azon gondolkodnál, ami elkezdődött. ha eljutunk az első lépcsőről a másodikra,m ajd a másodikról akarunk fellépni a harmadikra, mire vezet az, hogy visszarendeled a dolgot megint a start mezőre? Ráadául abszurditásokkal?
Last edited by Davalon; 02-11-2006 at 19:30..
|
02-11-2006, 19:36
|
|
Member
|
|
|
|
Akkor jól van akkor.
Oké davalon, nyertél. Ezt a topicot már csak egyszer fogom használni: ha kész van a félszerzet tapsolok és gratulálok hogy ügyes voltál. Kár hogy meg se gondoltad amit mondtam csak szakadt ki belőled az önmegvalósítás. További jó fórumozást.
|
02-11-2006, 19:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Oké davalon, nyertél. Ezt a topicot már csak egyszer fogom használni: ha kész van a félszerzet tapsolok és gratulálok hogy ügyes voltál. Kár hogy meg se gondoltad amit mondtam csak szakadt ki belőled az önmegvalósítás. További jó fórumozást.
|
A félszerzet már rég kész van, csak olvasni kellett volna... Bár azóta beírtam háromszor. Meggondoltam, amit mondtál, hiszen reflektáltam rá. Egyik faj sem új faj, ami közlésre került.
A legjobb lesz, ha itt lezárom a topicot. Ennyi elég volt...
Last edited by Davalon; 02-11-2006 at 19:46..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|