|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
02-14-2011, 19:54
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Talán mert az "okostojások" véleménye is csak ugyanannyira számít, mint a Tied?
De nem, ez nem igaz, hiszen ők leírják, Te pedig nem, úgyhogy az eredmény: az övék számít, mert leírták, a Tied nem, mert nem írtad le.
|
Nemtudom, ez nem nagyon tetszik. Ha regelne pl 1000 ujonc, es mind azt akarna, hogy lehessen a tolvajokkal foldet lopni, anelkul, hogy jatszott volna egy joizut, akkor az tortenne?
02-14-2011, 19:54
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nemhiszem, hogy a fejlesztesek miatt lenne ez. Szerintem rengeteg jo fejlesztes volt az utobbi par evben.
Viszont reszemrol ez a tema befejezve, szerintem Te is elvetetted cseppet a sulykot, ha mar itelkezel, Te magad legalabb mutass jo peldat. (Ez vonatkozik Ricsire is)
|
Bámulatos, hogy ezek után még képes vagy megint osztani az észt. Szomorúan látom hogy amit eddig leírtam, egy szó nem jutott el a tudatodig. Bele se gondoltál szerintem.
Az életben, ha én bunkó vagyok, és erre rájövök, akkor bocsánatot kérek. Nekem így tanították! És ha erre sor kerül, mindig egyenesebbnek érzem a gerincem. (fórumon is volt már rá sok példa)
02-14-2011, 19:55
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Más fórumon is azt látom, hogy egymásnak estek az utóbbi napokban az emberek. Valami a levegőben lehet. Már mindenkinek elég volt a télből?
|
Nem is a télből, hanem a hihetetlen szélsőségekből, amik ezt a telet jellemzik. Egyszer rügyet fakasztana mindenki, másszor az Isten hidege vesz meg..
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
02-14-2011, 19:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nemtudom, ez nem nagyon tetszik. Ha regelne pl 1000 ujonc, es mind azt akarna, hogy lehessen a tolvajokkal foldet lopni, anelkul, hogy jatszott volna egy joizut, akkor az tortenne?
|
ezzel kapcsolatban, én emlékszem egy hunor a sirály nevű fórumozóra. Volt vagy 20hülye ötlete, de asszem volt kettő tökéletes ötlete is, ami bekerült a játékba.
azt a kettő jó ötletet -a rossz magatartás miatt, most a hódító folyamatosan elveszíti
02-14-2011, 20:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Bámulatos, hogy ezek után még képes vagy megint osztani az észt. Szomorúan látom hogy amit eddig leírtam, egy szó nem jutott el a tudatodig. Bele se gondoltál szerintem.
Az életben, ha én bunkó vagyok, és erre rájövök, akkor bocsánatot kérek. Nekem így tanították! És ha erre sor kerül, mindig egyenesebbnek érzem a gerincem. (fórumon is volt már rá sok példa)
|
Jelen esetben ne haragudj, kizarolag Te voltal bunko. Ez sem eszosztas volt reszemrol, hanem normalis velemeny. Asszem maradjunk a jovoben is annal, kinek mi megy - en irok neha otleteket, te meg nyomkodod a lefele kezeket, es sajnalkozol, hogy de rossz iranyba halad a hodito...
Ertelmetlen egymashoz szolni, ha ilyen a mentalitasod. Hogy pedig ne csak egy nick legyek, gyere el nyugodtan barmelyik Gun bulira, ha ugy erzed, ott esetleg jobban el tudnad mondani a velemenyed.
|
|
02-14-2011, 20:04
|
|
Senior Member
|
|
|
|
lálálálá. Nincs véletlenül jobb dolgotok ? az asszony pl. virágra vár Vigyetek neki egy csokorral aztán töltsétek együtt az estét csak egy jó tanács
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 5 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
02-14-2011, 20:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Jelen esetben ne haragudj, kizarolag Te voltal bunko. Ez sem eszosztas volt reszemrol, hanem normalis velemeny. Asszem maradjunk a jovoben is annal, kinek mi megy - en irok neha otleteket, te meg nyomkodod a lefele kezeket, es sajnalkozol, hogy de rossz iranyba halad a hodito...
Ertelmetlen egymashoz szolni, ha ilyen a mentalitasod. Hogy pedig ne csak egy nick legyek, gyere el nyugodtan barmelyik Gun bulira, ha ugy erzed, ott esetleg jobban el tudnad mondani a velemenyed.
|
Nem haragszom, de gondolom te se haragszol hogy szerintem meg te vagy a bunkó!
nem megyek el a bulira köszi a meghívást, mert ha már itt nem akarok veled kommunikálni, majd pont veszem a fáradságot és utazom azért hogy személyesen is elmondjam?
most se szóltam volna hozzád
Az, hogy rossz fele megy a hódító, részben a te hibád is. Most felhívom a figyelmed rá és meg se hallod. Ezek után nem mondhatod hogy csak sajnálkozom. Megtettem, felhívtam erre a figyelmed. Rosszul csinálod értsd meg
Az, hogy jól ismered a játékot tök sok jó lehetőséget biztosítana. De az egészet elcsapod ezzel a nyegle hozzáállásoddal az emberekhez.
02-14-2011, 20:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragi
lálálálá. Nincs véletlenül jobb dolgotok ? az asszony pl. virágra vár Vigyetek neki egy csokorral aztán töltsétek együtt az estét csak egy jó tanács
|
azt szombaton tartottuk
de csak hogy a hétfő estém elszúrhassam a Remyvel
02-14-2011, 20:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Az, hogy rossz fele megy a hódító, részben a te hibád is. Most felhívom a figyelmed rá és meg se hallod. Ezek után nem mondhatod hogy csak sajnálkozom. Megtettem, felhívtam erre a figyelmed. Rosszul csinálod értsd meg
|
Bocs, de ennel nagyobb butasagot reg olvastam...
|
|
02-14-2011, 20:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Bocs, de ennel nagyobb butasagot reg olvastam...
|
nem gond, te is sok hülyeséget hordtál össze
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
|
|
Posting Rules
|