Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
Auu: akkor ez hogy fog mukodni? fel tudnad nagy vonalakban rajzolni a dolgot... Kocce..
|
Nos, berakok majd egy rövid összefoglalást arról, hogy kb hol tart a történelem. A karikat elkülditek nekem emilben, majd én átnézem őket és ha valamelyikhez hozzáfűzni valóm van, akkor azt megbeszélem vele priviben...
Aztán ha megvannak a karakterek, akkor a mese az online téma alatti részben fog menni... én megírom azt oda ami mindenkire vonatkozik, ha valakivel privi duma van, akkor azt majd megbeszéljük kivel hol tudom megejteni, milyen formában (emil, msn pld...), illetve, hogy ki mit csinál, az megírja oda majd az online részbe, én elolvasom (hisz csak én fogom látni), majd a történéseket szépen beírom oda...
Ha találunk jó kockagenerátort, akkor használni fogjuk azt is (még nem kerestem igazából).
Napjában többször belépek (persze attól függően, az időm hogy engedi) és ha alakítani kell a történetet, akkor beírom a dolgokat... ha csata van, akkor egyeztetjük, hogy az érintettek mikor érnek rá és abban az időpontban lejátszuk...
Az ne tévesszen meg, hogy itt kevesebb lesz esetleg a szövegelés, illetve kevesebb idő jut esetleg a játékra, mert mivel itt naponta megy majd a dolog, ezért összességében sokkal több lesz a játék, mintha összeülnénk 5-8 ótát játszani... ugyanakkor az online játéknak teljesen más a hangulata mint a rendes összeülésnek, de ezt nem igazán lehet elmagyarázni miért...
Röveiden valahogy így...