|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

04-22-2006, 09:01
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Úgy vélem elbeszél a két tábor egymás mellett, nem hinném h ugyanazt le kéne írni sokszor, mert mindenki a saját igazát hajtogatja. Ezért aki a modósítás ellen van legyen oly kedves és kezdjen freemailes csoportban egy új orit törppel vagy orkkal, a játékhoz sok szerencsét, miután szétloptak, folytassuk a vitát.
|
Mint írtam én tapasztalatokat mondtam, lévén van most is egy hadi orim, egy varis hadis és egy tolvaj...  Meg persze anarchban csomó ori, de az mástészta... 
És születnek emberek.
|

04-22-2006, 09:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Felfelé lehet menekülni csoportváltással is, de... 1: ezt csak úgy az orik ötöde teheti meg, 2: és ki mondta, hogy ott nincs toli? Na mindegy, nem ezért írok.
Egy másik javaslat:
A tekilopás hatékonysága marad a jelenlegi, de meg kell mondani, hogy melyik fajtát akarja vinni, ami nem lehet a lakáshelyzeti!  De, ha akarja, megteheti, hogy visz az összesből, de ekkor összességében is kevesebbet, azaz a tizedét a szokásosnak. Egyrészt azért, hogy el lehessen mérni az ori általános tudományos fejlettségét, másrészt azért, hogy ki lehessen szúrni, melyikből érdemes lopni, ha már lopni akar.
|
Igen, valami hasonlón kezdtem el gondolkodni én is, csak úgy, hogy én hagytam volna mindegyik félét vinni egyszerre ugyanúgy, kivéve a lakitekit... 
De igazából a te javaslatod jobb... 
És születnek emberek.
|

04-22-2006, 09:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Tehát akkor penya megmondta a frankót 
Tolisok inditsanak egy törpét és utánna jöjjenek vissza véleményt nyilvánitani
Valaki itt panaszkodott hogy tönkre tennénk ezzel a játékát mert ő csak tolvajjal játszik. Vajh miért játszik valaki csak tolvajjal? Lehet azért mert még óriásbol sem tudott olyan orit csinálni amit ne tekiztek volna szét?
Éfa ötlete is okos, meg maradna egy fontos taktikai elem, beütés előtt le lehetne szedni a hadi tekit, vagy fel lehetne boritani egy 4-5körös éheztetős ori napi rendjét a mező teki lopásával, vagy meg lehetne gyengiteni a varázslót a vari teki lelopásával.
Gyulaword (#79796)
|

04-22-2006, 09:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Jah és Csúnyabogár irta itt a diplomáciát én szoktam használni, az egyik legerősebb oldalam de sajnos játszaak olyan emberek is a játékban akik ha észrew veszik hogy pillanatnyilag egy kicsit erősebbek akkor hirtelen nagyon jó játékosok lesznek
Jó pélkda erre mikor a beteg és szétütött orim embereit lopta valaki poénbol 
Vagy mikor a törpémre 5 TK volt nyitva a 4/L-ben (mert van oylan h 5 TK-t nyitak) irtam mind az 5-nek az egyik közölte hogy ez egy ilyen játék és ha nem tetszik ne játszak, aztáb egy fentebbi csopiban kaptam egy zöldet valakitöl hogy engedjem feljebb, mit ad isten a 4/L-es tolvaj orineve az aláírás  Én meg véletlenül orkot játszottam 
Gyulaword (#79796)
|

04-22-2006, 09:32
|
Member
|
|
|
|
a változás után is lennél ilyen tolis csopiban ork hadi? azután is téged lopnának, úh teljesen mind1.
amúgy ha az egész csoport ork lenne, akkor most a félelfek nyitnának topic-ot, hogy túl pofátlanok az orkok.
újra mondom, hogy nem kell átesni a ló másik oldalára.
Last edited by Bogár; 04-22-2006 at 10:53..
|

04-22-2006, 09:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
a változás után is lennél ilyen tolis csopiban ork hadi? azután is téged lopnának, úh teljesen mind1.
amúgy ha az egész csoport ork lenne, akkor most a félelfek nyitnának topic-ot, hogy túl pofátlanok az orkok.
újra mondom, hogy nem kell átesni a ló másik oldalára.
|
Nem a lophatatlan ori elkészítése a lényeg, éppen ezért beszélgetünk itt és keressük a MEGFELELŐ megoldást.... és perszehogy lennék tolis, mert egy hadi ori most is szétüti 1:1-ben a tolist földre, ám ha megnézed most leginkább gnómok és óriások játszanak, meg esetleg elfek, a többi faj a teki sérülékenység miatt túlságosan háttérbe szorult...
És születnek emberek.
|

04-22-2006, 09:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Csúnya senki nem esett át a ló túloldalára, csupán szeretnénk az alsóbb szinteken is játszani törpével meg orkal is. Ennyi az egész. Játszhatóvá kellene tenni még néhány fajt.
Gyulaword (#79796)
|

04-22-2006, 09:50
|
Member
|
|
|
|
én az 5. szinten ork vagyok.
nekem túlzásnak tűnik, hogy 1 tekilopás 5* kevesebb tekit hoz, és az is, hogy lehessen kiválasztani, melyik tudományágból szeretnél lopni.
|

04-22-2006, 09:57
|
 |
Member
|
|
|
|
neked minden túlzásnak tűnik...
|

04-22-2006, 10:20
|
Member
|
|
|
|
vélemény
Sziasztok,
Ide is lenne egy ötletem
Tekilopások hatékonyságát esetleg lehetne csökkenteni egy új személyiséggel igy nem kéne a fajok piszkálni. Szerintem ez egy jó ötlet. Szerintetek?
Mondjuk személyiség:
Őrző: 30% kevesebb tekilopás
Így az Ork elbukik a harcos vagy tábornok fajtól ami erősen gyengitheti tolist.
üdv
S.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|