|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

05-26-2006, 22:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
A gúny nem a te hszednek szólt, hanem a Kedvesnek.
|
Köszönöm! Imádom, ha vki gúnyolódik!
|

05-27-2006, 03:50
|
Banned
|
|
Longevity: 99%
|
|
csumpedli all!!
az utolso 2 oldalt néztem csak vissza.......
1 csomo oriás varit láttam, defektes morállal, mert nem fogják h az ij full, az karcsu.....szerintem...
én spec oriás vaRI VAGYOK, DE HA A KAT MORIM LEMENNE 92% ALÁ ELÁSNÁM MAGAM....(bocs, beragadt..)
de nem vagyok szagértő.....
üdv: Apa
|

05-27-2006, 20:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Láma: történetesen a saját szövis full elit orkomat vettettem össze gnómokkal 5/Uban. és bizony volt ott 40% barakkos is... szóval nem tudom, talán a dolog a szövisegítségbe rejlik...  mindegy, lusta vagyok, de tudom hogy nem védett ott ki minket senki pedig nem bénákkal kötekedtünk... és rengetegszer csak a tábornok bónusz adott 2szeres túlerőt, vagy nagyon közelit hozzá ugyan.. de átlag esetben be lehetett tolni egy íj+lovas szövis gnómot full elites ork szövivel akár 3 sereggel is. ha elit+íjas akkor egy sereg veri át csak, de az meg tuti nem jön vissza... mindegy, ez persze a szövistratégiákon múlik, de akkor is jobban mutat a kisarkított kép. szóval igenis el lehet alázni gnómokat alaposan 
|

05-28-2006, 11:53
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Mindenkit le lehet alázni, csak valakit nehezebb...
A gnómot simán beveri az ork, csak a gnóm pl. tud tőle lopni (nem tekit ugyan), vagy gyújtani, vagy rengetni. Mert ha az ork ki van élezve (és ha vegyes is), a gnóm a másik két egységgel (toli és vari) messze erősebb.
|

05-28-2006, 12:06
|
 |
Member
|
|
|
|
tolival nem biztos, mert egy jó ork sokat tart, hogy ne minden jöttment tőle lopjon, de ilyenkor tuti kap egy jó adag rengést meg minden földi jót... Mondom: tapasztalat az volt hogy tolival nem értek sokat mert egy erőben voltunk, a bónuszok miatt a sereg az kegyetlen volt, de az ártókat nyeltük mint a sört 
|

05-28-2006, 12:11
|
Guest
|
|
|
|
Lehet, hogy igazad van (sőt: valószínű  )
De én orkként alig tartottam kocsmát... Lehet én voltam láma (kisbetűvel, persze!)
Mert az orknak ugyanannyi tolierőhöz több kocsma kell, mint a gnómnak.
De heazért helyesbítek: a gnómot lenyeli az ork, de az meg erőlködés nélkül megrengeti...
És ha ledőlnek a kocsmák, akkor...
Hagyjuk, kezd bonyolult lenni 
|

05-28-2006, 12:29
|
 |
Member
|
|
|
|
én 40% barakk és 13-15% kocsmával toltam... lehet őrült vagyok?  és 5-7% templommal (na az tényleg kevés volt  )
|

05-28-2006, 12:32
|
Guest
|
|
|
|
Nem mondtam egy szóval sem...
Én inkább varit tartottam többet, a tolijaimon így is-úgy is átjönnek, így legalább a hulla hadik nem tudtak ártózni, max. egyszer!
|

05-28-2006, 12:44
|
 |
Member
|
|
|
|
naja. csak én inkább azt mondtam hogy az lopjon tekit aki tolis, a többit sereggel úgyis úgy meg lehet búbolni, hogy nem akar rengetni utána valamiért... 
|

05-28-2006, 12:48
|
Guest
|
|
|
|
OFF!
Nézzétek meg az új topicomat az "általános beszélgetések" rovatban!
ON!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|