Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-24-2007, 12:24
Ditke Ditke is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by jura View Post

A pszihiátriai jövőképed
Nem az enyém! ez a valóság..., tapasztalatból írtam!
Old 05-24-2007, 12:26
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by bimmbimm View Post
Pontossan!
Te csak ne nevess!
A te hibád
Old 05-24-2007, 12:27
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 16%
Longevity: 100%

Quote:
Nem lehetett volna előbb kicsit nevelni, tényleg valami olyan gondja lehet, amin ő egyedül nem tud változtatni.
Ha sokan rámutatunk a hibáira, talán sikerül nevelni.
Nevelni? Figyelj, itt a fórumon többen rámutattak a hibáira, arra, hogy pont azt csinálja másokkal, amin ő maga kiakad. Ez nem tetszett neki, erre nekiáll fikázni az egész játékot. Ezen nincs mit nevelni, nekünk legalábbis nincs.

Én személy szerint sajnálom, hogy olyan embereket is felengednek a netre, akik azt csak arra használják, hogy össze-vissza hazudjanak (nézd csak meg, "az év honlapja", és egyéb díjakat nyert a weboldalával, saját állítása szerint legalábbis ), dehát ilyen a net.

Keress rá neten, nézd meg, hogy hány helyen szegte meg az adott oldalak szabályzatát (az adminisztrárotok által kimoderált linkek erről egyértelműen árulkodnak). Nézd meg az oldalát, nyíltan hirdet pénzért letöltésre filmeket, zenéket.

Én azt gondolnám, hogy egy 18 éves ember már tud jogtisztelő magatartást tanusítani, de sokan hisznek nagyon naívnak emiatt.
Old 05-24-2007, 12:32
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Most majd regisztrál magának egy másik orit...
Tegye.

(Igaz az is jogellenes lesz, mert mostantól jogszerűen nem vehet részt a játékban, de ahogy néztem, már igen sokszor megszegte a törvényeket, úgyhogy biztosra veszem, hogy ez nem fogja zavarni. )

Találkoztam már Hódítóban olyan emberrel, akinek az egész Hódítós léte maga volt a kínszenvedés, de mégis mintha fegyverrel kényszerítették volna, hogy neki márpedig muszáj akkor is játszania, ha meg van róla győződve, hogy körülötte mindenki csal, és mindenki összeesküdött ellene, akkor is.

Nem vagyok pszichológus, nem látom, hogy mi a jó abban, hogy valaki szánt szándékkal szenvedést okozzon saját magának, de nem is feladatom ezt látni.
Old 05-24-2007, 12:51
Lik-lak Lik-lak is offline
Member

Longevity: 95%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Én azt gondolnám, hogy egy 18 éves ember már tud jogtisztelő magatartást tanusítani, de sokan hisznek nagyon naívnak emiatt.
Ati, szerintem ez vicc. Alapvetoen tokre megertem hogy mindig azzal josz, hogy forum szabalyzat meg jatek szabalyzat meg anyamtyukja, de tudod nagyon jol hogy az csak plusz egy pipa. Ha meg nem akkor igen, naiv vagy. Persze arra jo, hogy ha megszegem akkor torolni lehessen engem szo nelkul ES EZ IGY VAN JOL.

Masreszrol meg szep, hogy 18 evesen jogtisztelo vagy, de szerintem az vesse az elso kovet aki nem fogyasztott alkoholt kozteruleten vagy nemment at meg a pirosnal hajnal 2kor a zebran gyalog (es tarsai hatalmas buntettek ).
Ez kikivankozott mar a sok szabaly es jogra hivatkozas miatt. Jogi diplomaval hogyallsz?

ui: hogy epitojellegu is legyek, szetvan csuszva a forum! lasd a nevek mellett hogy honnan josz, a kis kockak kilognak a sotetbarnabb reszbol...

Last edited by Lik-lak; 05-24-2007 at 12:53.. Reason: editke
Reply With Quote
Old 05-24-2007, 12:56
jura jura is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ditke View Post
Nem az enyém! ez a valóság..., tapasztalatból írtam!
Nem vitatkozom, mert értelek, csak pontosítás:

Úgy értettem , hogy Angel szemszögéből volt ez jövőkép, hogy majd esetleg ő is odajut.

Tapasztalatom nekem is van sajnos.
Reply With Quote
Old 05-24-2007, 12:58
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Lik-lak View Post
Ati, szerintem ez vicc. Alapvetoen tokre megertem hogy mindig azzal josz, hogy forum szabalyzat meg jatek szabalyzat meg anyamtyukja, de tudod nagyon jol hogy az csak plusz egy pipa. Ha meg nem akkor igen, naiv vagy. Persze arra jo, hogy ha megszegem akkor torolni lehessen engem szo nelkul ES EZ IGY VAN JOL.

Masreszrol meg szep, hogy 18 evesen jogtisztelo vagy, de szerintem az vesse az elso kovet aki nem fogyasztott alkoholt kozteruleten vagy nemment at meg a pirosnal hajnal 2kor a zebran gyalog (es tarsai hatalmas buntettek ).
Ez kikivankozott mar a sok szabaly es jogra hivatkozas miatt. Jogi diplomaval hogyallsz?
Figyelj, én nem arról beszélek, hogy egy játék szabályait megszegi valaki, vagy átmegy a piroson.

Azt hiszem, hogy Neked méginkább tisztában kell lenned azzal, hogy a kalózmásolatok terjesztését mennyire üldözik mindenhol. Itthon is, de itthon kevésbé. Amerre Te vagy, azt hiszem ez sokkal jobban üldözött. (Lehet nem így van, igazából nem vagyok tisztában az ottani helyzettel.) Ezután nyíltan árulni neten, pénzért filmeket, nem ugyanaz a kategória, mintha átmész a piroson.

Arra hivatkozni, hogy a Hódító csak a vip-re megy? Soha életemben nem volt összetűzésem az országával, azt se tudtam az előző törlésig, hogy melyik az. Úgy beszél, minthe legalábbis azt figyelném, hogy mikor lesz vip, és végre akkor jól törölhetem.

Azt hiszem, hogy nem lenne a Hód 8 éves, ha ezek a dolgok így működnének.

Mindenesetre érdekes ez a "vigyázz, vipre mennek" felkiáltás annak fényében, hogy ő meg az sms-ekért cserébe illegális tartalmakat ad.

Az, hogy diplomát hamisít, vagy másokat rágalmaz, igazán eltörpülnek azt hiszem.
Old 05-24-2007, 13:03
Blacky Blacky is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Lik-lak View Post

ui: hogy epitojellegu is legyek, szetvan csuszva a forum! lasd a nevek mellett hogy honnan josz, a kis kockak kilognak a sotetbarnabb reszbol...
Ha közterületen alkoholt iszol az Pl Szegeden 50.000 ft lenne más kérdés hogy ez idáig nem nagyon törödtek vele , mert akkor mi lenne a sok szabadtéri bor és sörfesztel????
Más Filmek letöltése közzététele a mai napig vitatkoznak a jogászok rajta erröl az egyik PC-ujságban pár hónappal ezelött egy igen Jó kis videó és cikk található....
Az a kis pipa amit hogy elolvastam a szabályzatot az nem arra van hogy a felelösséget rám háritsák????
nem akarok jogi dolgokat feszegetni mert még a törvényalkotók sem tudják hogy mit akartak de 1000% ig egyertétek az idézet szöveggel azt még hozzátenném hogy ha mindenkit kitiltanának a hodbol visszmenöleg akik még az összefüzés elötti idöszakbol vittek 2-3-4-5 orit és az a-ban is játszottak Hmmmmm..szoval......izé azért mindenki tegye szivére a kezét...Az ügyesek megmaradnak és lessznek akik lebuknak...
Reply With Quote
Old 05-24-2007, 13:14
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Más Filmek letöltése közzététele a mai napig vitatkoznak a jogászok rajta erröl az egyik PC-ujságban pár hónappal ezelött egy igen Jó kis videó és cikk található....
Ha kimegyek a piacra másolt dvd-kkel, hogy eladom, akkor ezen nincs mit vitatkozni, törvénysértő, és elvisznek. Ettől semmiben nem különbözik, hogy nem fizikai lemezen adom el, hanem letölthető formában adom el. A hangsúly azon van, hogy eladni. Pénzért. Olyan dolgot, ami nem az övé.

Kicsit az eredeti témától elkanyarodtunk, bár a "sérelmeink" azért találó, én valóban sérelmezem, hogy a neten ma szabadon bárki megteheti ezt.

Persze fel lehet jelenteni, de ezt nyilván nem fogom megtenni, mert semmi közöm hozzá. De ilyen "háttérrel" elég furának tartom, hogy sárdobálásba kezd, csakazért, mert a megnyilvánulásaival sikerült magát megutáltatnia itt jópár emberrel.
Old 05-24-2007, 13:21
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Csak annyit hogy nem vagyok jogi zseni, de ha jól tudom a piroson átsétálás, közterületen iszogatás csak szabálysértés, a kalóz másolat árusitása bármilyen formában viszont büncselekmény!(majnem ugyanaz mintha ellopod valakinek a telejfonját és eladód, itt is más tulajdonát adod el csak sokszorositva...)
emellett teljesen egyetértek Atival, az itteni megnyilvánulásai után...

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules