|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-18-2007, 16:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
Mindenki mondja, hogy ne legyen. De még mindig egy értelmes érvet sem láttam... és ne avval, gyere, hogy a HT elhasználta a piacod. Ez azért elég erőltetett...
|
Lehethogy eröltetett, de igaz és jól példázza, hogy van ilyen helyzet a játékban. Ugyanaz a helyzet, mint a fellépéskor. Nincs piacod és támadható vagy.
Arról miért nem esik szó, hogy esetleg vissza is lehet támadni szegénykémnek???
És végül számodra mi az értelmes érv? Hogy védjük meg mert nem tud seregetcserélni? Ez értelmes érv?  Akkor senkit ne lehessen támadni aki elhasználta minden piacát?
* egyébként számomra mindegy, hogy lesz e ilyen vagy nem, de mint régi játékos nem értek egyet a "védjük meg" elvvel. A piacnyitással sokkal inkább!
|

06-18-2007, 16:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Lehethogy eröltetett, de igaz és jól példázza, hogy van ilyen helyzet a játékban. Ugyanaz a helyzet, mint a fellépéskor. Nincs piacod és támadható vagy.
Arról miért nem esik szó, hogy esetleg vissza is lehet támadni szegénykémnek???
És végül számodra mi az értelmes érv? Hogy védjük meg mert nem tud seregetcserélni? Ez értelmes érv?  Akkor senkit ne lehessen támadni aki elhasználta minden piacát?
* egyébként számomra mindegy, hogy lesz e ilyen vagy nem, de mint régi játékos nem értek egyet a "védjük meg" elvvel. A piacnyitással sokkal inkább!
|
Értelmes érv sztem az, hogy önhibáján kivül, nem tud ugyanazon ezközökkel élni mint a támadója. (mert sztem ha vkinek ellövi a ht az 5piacát akkor ő állitotta be rosszul, és ő szurta el...) amúgy sztem is az elv a lényeg. Mert ha védelmet adunk egy frissen fellépőnek akkor legyen is bevédve. Vagy ne legyen, de akkor legyen adott neki is minden lehetőség ami a támadónak megvan.

06-18-2007, 16:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
|
Nekem is jobban tetszik most már a piacnyitás.
Lát valaki problémát, visszaélési lehetőséget a piacnyitásban?
Egér a sajton... (#3744)
|

06-18-2007, 16:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nekem is jobban tetszik most már a piacnyitás.
Lát valaki problémát, visszaélési lehetőséget a piacnyitásban?
|
Semmivel se többet mint a 24órásban 

06-18-2007, 16:42
|
Member
|
|
|
|
sztem a 7kör védelem 7kör piaczár jól hangzik, azonnali piacnyitás viszont nem. szerintem
Persze lehet azt mondani hogy a szemét miután ő túlesett rajta más is szívjon, de énis fogok még remélhetőleg Aba lépni és sztem jó a szabály ígyis ahogy van.
Steve`sfield (#324643)
|

06-18-2007, 16:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
sztem a 7kör védelem 7kör piaczár jól hangzik, azonnali piacnyitás viszont nem. szerintem
|
Mi a problémád az azonnali (pontosabban az első körváltás utáni) piacnyitással?
Egér a sajton... (#3744)
|

06-18-2007, 16:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
a múltkor gondolkodtam hogy akkor több tartalékot tudnék átvinni, de elfelejtettem hogyan  gondolodom még, ha eszembejut szólok 
Steve`sfield (#324643)
|

06-18-2007, 16:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
a múltkor gondolkodtam hogy akkor több tartalékot tudnék átvinni, de elfelejtettem hogyan  gondolodom még, ha eszembejut szólok 
|
Hmm majd szólj, mert sztem ha kv után lesz csak piacod, akkor ugyanannyit lehet mint 24órásnál 

06-18-2007, 16:58
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Az A szövetségi rendszere eltér a töbi csoport szövetségi rendszerétől, ezért normális, hogy máshogy működik.
A piac azonban mindenhol piac, semmi nem indokolja, hogy toldott-foldott módokon bonyolítsunk az amúgyse egyszerű szabályokon, és egyes csoportokra ugyanaz a funkció máshogy működjön.
Hosszútávú cél, hogy a toldozgatásokat mindenhol egységessé tegyük, ne csak újabb és újabb kiegészítések halmazává.
Éppen ezért nem támogatom, hogy a piac máshogy működjön a felső csoportban, mint a lent megszokott 4 csoportban.
|

06-18-2007, 16:59
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
miért kell egy csomó Tanya??? nyugodtan eltudsz lenni tf-ként piac nélkül is A-ban...
|
valamit nem tudok?  Hogyan eteted a néped 24 körig?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|