|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-25-2006, 11:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Ha visszaolvasod, én azét írtam, majdnem ugyanolyan postot, mert egyszerűen azon ment a magyarázás, hogy aki vipes, az fizet azért hogy hátrányba legyen a nem vipessel szemben. Ez szerintem hülyeség, mert nem kell hátrányban lennie a nem vipessel szemben. Ott a kis négyzet ki lehet kapcsolni.
És nálam ezen ment el a pumpa.
A bátsi megszólítás nélkül szerintem még töben is meglennének rajtam kívül 
|
én meg pont ezen akadtam ki!!
már megint leírod ugyanazt holott már sokszor felhívták(tuk)rá a figyelmedet hogy az nem az amiről ez a téma szól!! 
|

11-25-2006, 11:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Persze. De teszem azt kitámadok, és nem tudom megvárni a végét, akkro arra a 4órára azért ki tudom kapcsolni a ht-ben. nem?
Ha meg visszeértem, akkor vissza xelem.
|
Még mindig nem érted. Megtámadsz egy orit akin nem látszik, hogy beteg. Ott vagy folyamatosan 3-4 kv-nál. A sereged hazaért, ha akarod eladod a támadó egységek egy részét, és veszel helyette íjat, az orid biztonságba van helyezve. Egy óra mülva tudod meg csak, hogy beteg lettél, és a HT ráadásul még tetézi is a bajt...
Denivel maximálisan egyetértek abban, hogy ennek alapban benne kellett volan lennie.
Akkor gyertek HT tápolással, ha valaki oylat vet fel, hogy kv előtt 10 mp-vel nézzen távot, és ha támadó sereg jön, hívjon be helpet. Amíg ilyenről nincs szó, felesleges túlreagálni a dolgot, és erőnek erejével csakazértis benn tartani a játékban egy hibát
|

11-25-2006, 12:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Még mindig nem érted. Megtámadsz egy orit akin nem látszik, hogy beteg. Ott vagy folyamatosan 3-4 kv-nál. A sereged hazaért, ha akarod eladod a támadó egységek egy részét, és veszel helyette íjat, az orid biztonságba van helyezve. Egy óra mülva tudod meg csak, hogy beteg lettél, és a HT ráadásul még tetézi is a bajt...
Denivel maximálisan egyetértek abban, hogy ennek alapban benne kellett volan lennie.
Akkor gyertek HT tápolással, ha valaki oylat vet fel, hogy kv előtt 10 mp-vel nézzen távot, és ha támadó sereg jön, hívjon be helpet. Amíg ilyenről nincs szó, felesleges túlreagálni a dolgot, és erőnek erejével csakazértis benn tartani a játékban egy hibát
|
Dehogy hiba, izgalmasabbá, s élvezetesebbé teszi a játékot 
Egy kis küzdelem senkinek sem árt néha az orijával.
Aki meg annyira xelgetni akar a szerencsejáték rt portálján biztosan megtalálja a hozzá illőt 
|

11-25-2006, 12:19
|
Member
|
|
|
|
A helytartó beállítása sok odafigyelést igényel, ezért mindenképp olvasd el ezt a súgót, és próbáld ki a helytartót, mielőtt éles helyzetbe mennél vele! Egy rosszul kiadott parancssor végzetesebb lehet akár egy erősebb támadássorozatnál is!
Tess, súgó idézet.. ha a helytarti elrontja az orid, akkor rosszul van beállítva 
Amúgy az a kis képzés, amit a helytartó kiad egy orit sem sodor veszélybe, fentebb számolgattam is.
Másrészről ha támadsz tényleg legyél már ott.. sztem, szal ha ott vagy ki lehet venni a képzést.
|

11-25-2006, 13:18
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
A helytartó beállítása sok odafigyelést igényel, ezért mindenképp olvasd el ezt a súgót, és próbáld ki a helytartót, mielőtt éles helyzetbe mennél vele! Egy rosszul kiadott parancssor végzetesebb lehet akár egy erősebb támadássorozatnál is!
Tess, súgó idézet.. ha a helytarti elrontja az orid, akkor rosszul van beállítva 
Amúgy az a kis képzés, amit a helytartó kiad egy orit sem sodor veszélybe, fentebb számolgattam is.
Másrészről ha támadsz tényleg legyél már ott.. sztem, szal ha ott vagy ki lehet venni a képzést.
|
Arrakis te anyira elvakul vagy, hogy az eszméletlen. 2000*leírod ugyan azt a hibás többször megcáfolt érvedet. Az ellenérvekre egy reakciód nincs. Ilyen tipusú viták az oviban vannak:" -De nekem van igazam -nem mert nekem -de -nem -de -nem." Légyszi hagyd már abba ezt a papagáj szöveget és érvelj cáfold meg a mi érveinket. Én szeretek vitázni de csak akkor ha van kivel.
Még 1* le ne írd, hogy a HT játszik helyetünk mert ez elfogult hülyeség amit már egy páran megcáfoltunk.
|

11-25-2006, 13:27
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Arrakis te anyira elvakul vagy, hogy az eszméletlen. 2000*leírod ugyan azt a hibás többször megcáfolt érvedet. Az ellenérvekre egy reakciód nincs. Ilyen tipusú viták az oviban vannak:" -De nekem van igazam -nem mert nekem -de -nem -de -nem." Légyszi hagyd már abba ezt a papagáj szöveget és érvelj cáfold meg a mi érveinket. Én szeretek vitázni de csak akkor ha van kivel.
Még 1* le ne írd, hogy a HT játszik helyetünk mert ez elfogult hülyeség amit már egy páran megcáfoltunk.
|
Sztem a legegyszerűbb az volna ha megkérdeznénk Atit mit gondol ezügyben mert ha ő elveti akkor nincs értelme a veszekedésnek 
|

11-25-2006, 13:31
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Sztem a legegyszerűbb az volna ha megkérdeznénk Atit mit gondol ezügyben mert ha ő elveti akkor nincs értelme a veszekedésnek 
|
Konstruktiv hozzászolás 
|

11-25-2006, 13:34
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Én jelen pillanatban csak az aktuális témákkal foglalkozom.  Ez nem az, majd ha az aktuális témák bekerültek a játékba, és nincs velük semmi gond, akkor kiválogatom magamnak a következő adagot. 
|

11-25-2006, 13:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én jelen pillanatban csak az aktuális témákkal foglalkozom.  Ez nem az, majd ha az aktuális témák bekerültek a játékba, és nincs velük semmi gond, akkor kiválogatom magamnak a következő adagot. 
|
Akkor csak annyit mondj látsz-e benne valamit, vagy muszáj még itt szájkaratézniuk ? 
|

11-25-2006, 13:37
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Akkor csak annyit mondj látsz-e benne valamit, vagy muszáj még itt szájkaratézniuk ? 
|
Nem olvastam a témát, majd mondok véleményt, amikor végigolvastam.  Ez nem most lesz, mert most más témákkal foglalkozom, lásd előző beírás. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|