Quote:
Originally Posted by Zoli
Na ha már itt vagyok, és mindenki ötletel, beszállok én is
Arra a problémára vonatkozóan, amit Gee is kifejtett, hogy sokszor különösebb ok nélkül támadják a feleseket, (esetleg varival is)
|
jah kulonosebb ok nélkul
jó vicc
ez csak a szokásos gee féle sirás a feles miatt..
nem azért mert a rokonok (tobbi feles) már szarrálopták korábban és ezért megelozo csapást mérnek inkább a felesekre mielott lopkodni kezdenének
és inkább elveri amég a kozelbe van és nem várja meg még alulrol sok korrol lopkodni kezdi
amikor már késő bánat lenne és tenni se tudna ellene
szoval hogy akárki is ok nélkul ártozná a feleseket az egy nagy hazugság
a feles soha nem volt jó nagy hekin
tény hogy volt olyan multis aki 22ezer hekis félelfet gyártott A_ban
de az illetőt le is pakolták csalás miatt
az az igazság hogy a feles soha a budos életbe nem volt jó nagy hekin
egyedul addig volt életképes nagyobb hekin amég a korházak nagyobb bevándorlást tudtak produkálni mint amennyi lakos az éhezéstol elment
ezért nem kellett bele tanya csak korház és etetni sem kellett
ezért a sok toli mellé még betonvédelmet is tudtak tartani
a trukkot viszont kevesen ismerték
ezért egy kiskaput kihasználva kedvukre lopkodhatták a kiskaput nem ismero emberkéket a felesek
majd mikor tobben rájottek hogy egy kiskaput kihasználva "csalnak" ellenuk
akkor kiverték a balhét es a korházak bevándorlásra gyakorlott hatását jóval lecsokkentették nem mellékesen teljesen jogosan
a feles a mai napig egy jo faj a lenti szinteken
amivel ha a piaci árak jók es célpontban sincs hiány, sokkal tobbet lehet keresni lopással mint termeléssel
ha a piaci árak rosszak vagy nincsenek megfelelo célpontok akkor pedig jobban megéri termelni
ez mindig is igy volt
nemhinném hogy erositeni kéne egy fajon mert a piaci árak meg a csoportlétszámok drasztikusan lecsokkentek
offf:
ha a felest visszaerositjuk akkor jo lenne ha lenne ujra kobor sereg
mert tok jo látni hogy ha van 50k barakhelyem akkor 8*50k lovat kikuldve is tudok 50k ijat tartani es ezzel a trukkel xarrá birok verni mindenkit mikozben engem nem tudnak beutni
az őskorban volt pár jofajta trukk az tény
de nem hinném hogy a kiskapuk virágzása koruli idok mintájára szupererős tolis fajt kéne gyártani