|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
11-09-2010, 09:32
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Killer : Ígértetek egy kiadós háborúskodást, erre meg ilyen hamar feladjátok a harcot
Nem ezt beszéltük meg
Ahogy azt a kis Nala mondta a kis Simbának : "Azt hittem, ettől azért bátrabb vagy"
Hogy igazi chetes dühöngés is legyen :
/me dühöng
|
Számomra a teljes is elég érdekesen alakult...
Lehet csak nekem az?
|
11-09-2010, 10:14
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sami
Számomra a teljes is elég érdekesen alakult...
Lehet csak nekem az?
|
Csak annak nem gyanús a teljes, aki még eddig nem látta
|
11-09-2010, 10:24
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Killer : Ígértetek egy kiadós háborúskodást, erre meg ilyen hamar feladjátok a harcot
Nem ezt beszéltük meg
Ahogy azt a kis Nala mondta a kis Simbának : "Azt hittem, ettől azért bátrabb vagy"
Hogy igazi chetes dühöngés is legyen :
/me dühöng
|
Szerintem már az is dühöngésre való ok, hogy kijössz a fórumra a melled verni mekkora király vagy.... Közben meg nagy eséllyel a "vak tyúk is..." esete áll fent
|
11-09-2010, 10:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pumi
Szerintem már az is dühöngésre való ok, hogy kijössz a fórumra a melled verni mekkora király vagy.... Közben meg nagy eséllyel a "vak tyúk is..." esete áll fent
|
háháhá
Amekkora arccal voltak Killerék, valóban merő véletlen...
Sőt, én gépnél sem voltam, bekapcsoltam az autocsatát, és Killerék sem figyeltek pont 3napig, valószínűleg valami ünnepet tarthattak, mert mire visszatértek addigra csak szét lettek ütve, amin meglepődtek
|
11-09-2010, 10:44
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
na megyek mostmár megkukkanton én is azt a teljest, mert teljesen felizgattatok.
|
11-09-2010, 10:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
na megyek mostmár megkukkanton én is azt a teljest, mert teljesen felizgattatok.
|
Megjegyzem, megvan még az a levél, amiben Éhenkórász kijelenti, hogy igen látja az eseményeket, és szívesen köt velünk mnt-t, valamint nem fognak belehiénázni egyik oldalba sem, mert így "tisztességes"...
Aztán biztos meggondolta magát hirtelen a szövijével. Már bánom azt az mnt-t, pedig én kértem.
|
11-09-2010, 12:07
|
Member
|
|
|
|
Csak hogy teljes legyen a kép, leírom már azt is miért indult az egész. Tudniillik sikerült bevennem a szövibe egy tagok, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kiraktam. Erre elkezdett ócsárolni minket, az új szövitagnak is hülyeséget rólunk stb, ezért még mielőtt bomlott volna a szövi megbeszéltük fórumon, akkor játszunk egy kicsit, csatázgatunk elvégre erről szól a hódító. (Közben újráztam, 2szövitagom maradt fent támadni) Nah ekkor megjelent a hős, Mr.Belepofa Killer, és még egy üzenetet is írt, hogy ne a kirakott mf országgal keménykedjünk már hanem velük.
Ennek meglett az eredménye (lsd. fent)
|
11-09-2010, 13:33
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Csak hogy teljes legyen a kép, leírom már azt is miért indult az egész. Tudniillik sikerült bevennem a szövibe egy tagok, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kiraktam. Erre elkezdett ócsárolni minket, az új szövitagnak is hülyeséget rólunk stb, ezért még mielőtt bomlott volna a szövi megbeszéltük fórumon, akkor játszunk egy kicsit, csatázgatunk elvégre erről szól a hódító. (Közben újráztam, 2szövitagom maradt fent támadni) Nah ekkor megjelent a hős, Mr.Belepofa Killer, és még egy üzenetet is írt, hogy ne a kirakott mf országgal keménykedjünk már hanem velük.
Ennek meglett az eredménye (lsd. fent)
|
nemtom, nekem akkor se tetszik, hogy ide jössz királykodni. ezt neki is el tudtad volna mondani. másrészt szerintem kicsit többet tett már le nálad az asztalra, lehet, hogy éppen más gondja volt, és nem a hód... azért én a helyedben nem aludnék nyugodtan egy darabig...
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
The Following 4 Users Say Thank You to Paliking For This Useful Post:
|
|
11-09-2010, 13:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
nemtom, nekem akkor se tetszik, hogy ide jössz királykodni. ezt neki is el tudtad volna mondani. másrészt szerintem kicsit többet tett már le nálad az asztalra, lehet, hogy éppen más gondja volt, és nem a hód... azért én a helyedben nem aludnék nyugodtan egy darabig...
|
Az egyetlen gondja a nagy arca volt...
Szerintem meg semmit nem tett az asztalra, dehát ennek megítélése nyelvcsapásoktól függ erősen...
Amúgy hidd el, nyugodtan alszom. Ha ezek után még jönnek bosszút állni, röhögve fogok ellépni előlük. Előttem leszerepeltek annyira, hogy nem veszem fel mégegyszer a kesztyűt ellenük, mert nem tartom annyira sem őket, hogy ilyen után egy visszavágót adjak nekik.
|
11-09-2010, 13:57
|
Member
|
|
|
|
Különben sem értem, miért mindig csak a Bigesek jöhetnek "királykodni" a fórumra
Ha annyira más dolga lett volna, minek kötött belénk, ráadásul ilyen gusztustalan módon, ami nem mellesleg a szabályok durva megszegése is.
Aztán meg csecsre szaladtak, és nem tetszik senkinek, hogy ezt elmondom itt? Akkor ne olvassátok:P
|
The Following User Says Thank You to RRRrrr For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
|
|
Posting Rules
|