|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

12-17-2006, 10:03
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Muszáj volt ezt épp ide?
|
Oké-oké, már figyelmeztettek! Bocs! 
|

12-23-2006, 11:29
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Személy szerint azt látom a hód legnagyobb negatívumának, hogy nagyon egysíkúvá kezd válni. Elsősorban a hadisodás miatt, ami egyre durvább lesz... 2-3 faj a divat, a többit csak kezdők, mazók meg fanatikusok játsszák...
Mondom, lassan lesz két faj, egy hadi meg egy termelő és kifujt. Nagyon remélem hogy nem lesz olyan az egész hód mint az 1A...
A fajok egysíkúsága abból ered, hogy van 1-2 faj amivel kényelmes játszani, a többi nagyrészt a tekilopás miatt gyenge, másrészt mert a nem hadi jellegű játék büntetve van (felfedezés, termelés), harmadrészt mert egyenlőtlen a fajok erőviszonya (hulla) és a különböző fajok használhatósága nem egyértelmü, van ami több oldalról védett multitáp faj, van ami egyik oldalról sem, és nem kifejezetten jó semmilyen tipusu országnak.
Ha viszont a tekilopást megváltoztatjuk, akkor megint csak a tolvajlás egyik legfontosabb célját vesszük el, ergo semmi értelme nem lesz tolvajjal játszani. Gyilkolni luxus, katonát amúgy is keveset irt, a bankok is tulzottan jól védenek, nagy hekin 30 bank és passz senki nem lop semmi pézt, ott fetrengenek a milliárdok a kereskedő orikban. ezekkel az országokkal életben maradni mára már amugy is nagyon nehéz lett. Kell hogy legyen értelme a tolvajlásnak, és a többi harcmodornak és játékstílusnak.
Vagy ha annyira a harc felé tolódunk el, akkor vegyük ki az egész lopásos meg varizásos dolgot, de akkor legyen a harc részletesebb...
|

12-23-2006, 16:52
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Azt miért nem veszi senki figyelembe, hogy lényegesen több fajjal lehetne boldogulni, ha a tolvajok nem tudnak messziről is éppoly nagy kárt okozni mint közelről. Azért van tele minden óriással meg gnómmal, mert másképp nem lehet védekezni ellenük...
|

12-23-2006, 17:02
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
A minap kaptam egy üzenetet:
xxxx (#) - 2006-12-22 14:10:46
A Lékó-nál még megértem, hogy nagy az arca de Nektek mire fel meg bárkinek. Azzal a fenyegetéssel meg nem megyünk semmire amit írsz. Egyenlőre sok: 0 nekünk még ha ezt fáj is elismernetek. Hogy később mi lesz majd meglátjuk. Ha továbbra is toli-vari nélkül játszatok akkor szerintem nem sok jó;-)
Mi ott leszünk mindíg alattatok 10 körre;-)
Nos asszem ez elárulja hogy nem 2 körre mellettem pattogott  50 heki volt köztünk a különbség.... Lebontani nem sok értelme lett volna melléjük ezt sztem ti is belátjátok egy szó mint száz én támogatom a Tolvajok gyengítését ha több mint 2-3 körös lopásról van szó !
Last edited by Dragi; 12-23-2006 at 17:05..
|

02-13-2007, 01:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Még annyit azoknak akik a térkapúval védekeznek, hogy akkor mi a francért nem fáradnak a tolik jobban amikor a 8körre lévő szövetséges térkapúján mennek??? úgyhogy ez a térkapú sztem nagyon rossz lobbi a tolisoktól... én mindenkép támogatom a tolik körök miatti plusz fáradását is, mert így lesz egyensúlyban... és ne mondják azt sem hogy a tolik nem tudnak védekezni ha közelre lopnak??? mf-ként úgyse fognak igazán tudni... szöviben meg szépen visszatámadnak a szövik seregei, egy jó szövi elég jól megtudja védeni a toliját sztem...amúgy meg messze a tolival lehet a legjobban keresni a legtöbb csoportban, úgyhogy így is vannak nagy előnyei... többszörösét keresi meg pár kör alatt akár, mint egy varis 2-3nap alatt... nagy pénz, nagy kockázat...

02-13-2007, 06:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Személy szerint azt látom a hód legnagyobb negatívumának, hogy nagyon egysíkúvá kezd válni. Elsősorban a hadisodás miatt, ami egyre durvább lesz... 2-3 faj a divat, a többit csak kezdők, mazók meg fanatikusok játsszák...
Mondom, lassan lesz két faj, egy hadi meg egy termelő és kifujt. Nagyon remélem hogy nem lesz olyan az egész hód mint az 1A...
A fajok egysíkúsága abból ered, hogy van 1-2 faj amivel kényelmes játszani, a többi nagyrészt a tekilopás miatt gyenge, másrészt mert a nem hadi jellegű játék büntetve van (felfedezés, termelés), harmadrészt mert egyenlőtlen a fajok erőviszonya (hulla) és a különböző fajok használhatósága nem egyértelmü, van ami több oldalról védett multitáp faj, van ami egyik oldalról sem, és nem kifejezetten jó semmilyen tipusu országnak.
Ha viszont a tekilopást megváltoztatjuk, akkor megint csak a tolvajlás egyik legfontosabb célját vesszük el, ergo semmi értelme nem lesz tolvajjal játszani. Gyilkolni luxus, katonát amúgy is keveset irt, a bankok is tulzottan jól védenek, nagy hekin 30 bank és passz senki nem lop semmi pézt, ott fetrengenek a milliárdok a kereskedő orikban. ezekkel az országokkal életben maradni mára már amugy is nagyon nehéz lett. Kell hogy legyen értelme a tolvajlásnak, és a többi harcmodornak és játékstílusnak.
Vagy ha annyira a harc felé tolódunk el, akkor vegyük ki az egész lopásos meg varizásos dolgot, de akkor legyen a harc részletesebb...
|
Egyet értek veled.
|

02-13-2007, 07:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azt miért nem veszi senki figyelembe, hogy lényegesen több fajjal lehetne boldogulni, ha a tolvajok nem tudnak messziről is éppoly nagy kárt okozni mint közelről. Azért van tele minden óriással meg gnómmal, mert másképp nem lehet védekezni ellenük...
|
Nem, azért, mert ezektől nem lehet tekercset lopni...
Erre adtam megoldást már nagyon régen... Hogy autóvédelem induljon be a tekercslopásra is... Mert ugye most arra nem indul be...
Ha ez meg lenne oldva, máris több, tekercsben könnyebben sebezhető faj válna játszhatóbbá az alsóbb szinteken...
És ezt a messziről történő lopás módosítását felejtsétek már el... 
Ürítsd ki az országod, üttesd be magad, aztán kapd le a francba a tolist... Vagy üss egyet, az emelkedésed miatt már nem nagy a hatékonysága a tolizásának...
Nem sírni kell mindenért, hanem tenni a dolgod!
|

02-13-2007, 10:27
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Kisbér, ebben nagyon nem értem veled egyet!
Miért van az hogy egy tolis lophatna messziről míg egy varis nem ártózhatja messziről, és a hadisnak is le kell mellé üttetni magát ( ami ilyen esetben valszeg leggtöbbször jksz.
Egyáltalán nem tartom igazságosnak.
Ugyanúgy csökkenjen a tolik készülije is távolság függvényében mint a variké.
|

02-13-2007, 15:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nem, azért, mert ezektől nem lehet tekercset lopni...
Erre adtam megoldást már nagyon régen... Hogy autóvédelem induljon be a tekercslopásra is... Mert ugye most arra nem indul be...
Ha ez meg lenne oldva, máris több, tekercsben könnyebben sebezhető faj válna játszhatóbbá az alsóbb szinteken...
És ezt a messziről történő lopás módosítását felejtsétek már el... 
Ürítsd ki az országod, üttesd be magad, aztán kapd le a francba a tolist... Vagy üss egyet, az emelkedésed miatt már nem nagy a hatékonysága a tolizásának...
Nem sírni kell mindenért, hanem tenni a dolgod!
|
200 hekin vagyok, ütök 4-et, és még mindig kényelmesen lop 15 körről a tolis. Esélyem nincs ellene semmit tenni, mert a körtáv őt védi ellenem, engem nem ellene. És jön egy másik tolis, aki eddig 6 körrel fölöttem volt, most alattam kényelmesen. Megint ütök? Azaz ha orkot, törpét, hadielfet ne adj isten hadis embert indítok, tök természetesen legyen egy vesszőfutás az életem, esélyem se legyen játszani- holott szeretek- mert rohannom kell felfele a csoprot topjába a lehtő legrövidebb idő alatt, ahol kivárhatom a fellépést, mert a toliktól jobb esetben csak ott lehetek biztonságban...
Ez az üttesd be magad javaslat különösen izé egy olyantól aki szerint csalás ha valaki belép a szövijéhez piacolni, meg esetleg alád bontott mikor megtámadtad...
|

02-13-2007, 15:41
|
Member
|
|
|
|
miért van benn bármid is 200on ami kellhet neki? nekem ne mondja senki, hogy 300 lakás/lopásért fog lopni tőled.
el kell fogadni, hogy ahogy egyre leljebb megyünk egyre erősödik a toli. ahogy meg felre egyre gyengül. A-ban pl. megcsapok vkit 15k pontra kerül és esélye sincs tolizni ellenem.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|