|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

07-13-2007, 10:31
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Höhö  Eddig csak tőled kaptam pirosat, Te lennél a közösség?:O
|
Mivel az olyan helyek vannak elsősorban bekorlátozva, amik különösen kiemelten nekem szólnak, ezért fenntartom a jogot, hogy a közösség jelentős részét képezzem. 
|

07-13-2007, 10:32
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Tudod Ati, megint nem kötekedni akarok, de azért kapom a pirosakat mert hibákat jelzek, és mivel a hibejelzésből kitiltottál, így kénytelen voltam máshol megtenni... Most is megtettem a supportnál 1 hibajelzést, és igen rengeteg hiba van, de ha megint beírom ide, akkor megint bepirosítassz, és érdemben megint nem fgolalkozol a kérdéssel, javíts ki ha rosszul látom.
|

07-13-2007, 10:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Tudod Ati, megint nem kötekedni akarok, de azért kapom a pirosakat mert hibákat jelzek, és mivel a hibejelzésből kitiltottál, így kénytelen voltam máshol megtenni... Most is megtettem a supportnál 1 hibajelzést, és igen rengeteg hiba van, de ha megint beírom ide, akkor megint bepirosítassz, és érdemben megint nem fgolalkozol a kérdéssel, javíts ki ha rosszul látom.
|
Leírom negyedszer (ötödször? hatodszor? hetedszer? bocs, már nem tudom számolni) is, hogy a játék helyes működése nem hiba. Sajnálom, ha a súgót nem tudod elolvasni, de remélem megérted, hogy ezek fényében se új javaslatot ne akarj tenni, se másoknak ne akarj kezdési ötleteket adni. Majd ha már a súgót elolvastad, majd akkor esetleg. Addig azt hiszem van még bőven mit olvasgatnod.
|

07-13-2007, 10:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Hát azért ott a dolog másik oldala, hogy nem nagyon gyűjtögettél zöldeket, nem írtál valami sokat a segítség kezdők részbe.
Én is szoktam pirosakat kapni, és még mindig zöldben vagyok  (és nem azért, mert tele írtam volna viccel a fórumot, bár kétségtelen, hogy azért is kaptam zöldet)
|

07-13-2007, 10:37
|
Administrator
|
|
|
|
Aktuális "hibajelzésed", hogy nem tudsz a kapcsolt országodból VIP hétvégire jelentkezni.
Idézném a súgót: "A VIP hétvégi játékra csak VIP főországok jelentkezhetnek"
Akkor ez mennyiben hiba? Semennyiben.
|

07-13-2007, 10:39
|
Junior Member
|
|
|
|
Megtettem, de ha nem tudok jelentkezni vip hv-ra, mindezt úgy, hogy ippeg elég vip van az orimon, akkor az nem hiba? Most semtok jelentkezni rá. Szal asszem nekem ebből elég, ha az benne van a súgóban, hogy 1,2k vip körrel nem lehet jelentkezni akkor neked van igazad.
|

07-13-2007, 10:40
|
Junior Member
|
|
|
|
A fóországommal jelnentkeztem.
|

|
Junior Member
|
|
|
|
Volna....... de nem lehet.
|

|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Megtettem, de ha nem tudok jelentkezni vip hv-ra, mindezt úgy, hogy ippeg elég vip van az orimon, akkor az nem hiba? Most semtok jelentkezni rá. Szal asszem nekem ebből elég, ha az benne van a súgóban, hogy 1,2k vip körrel nem lehet jelentkezni akkor neked van igazad.
|
Az van a súgóban, hogy főországgal lehet jelentkezni. Azzal akarsz? Nem.
Elég zavaró, hogy minden alkalommal, amikor felfedezed, hogy HELYESEN működik a játék, akkor azt azonnal jelzed, hogy húúú, itt aztán hiba van. Ne várd, hogy a súgóolvasás hiánya miatt jópontokat fogok adni.
|

07-13-2007, 10:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Csak a sima hv-ra enged.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|