|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-19-2008, 16:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
kedves Ati
köszönöm, de én nem kérek az új fórum rendszerből...
sajnálom, hogy igy döntöttél...
további kellemes fórumozást mindenkinek
vilma
|

06-19-2008, 16:09
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tavacska
kedves Ati
köszönöm, de én nem kérek az új fórum rendszerből...
sajnálom, hogy igy döntöttél...
további kellemes fórumozást mindenkinek
vilma
|
Én is sajnálom, hogy nem akarsz ugyanazokkal az emberekkel beszélni, mint eddig, ugyanolyan kinézetben, mint eddig, ugyanazokról a témákról, mint eddig.
De valami biztos változott, csak nem vettem észre...
|

06-19-2008, 16:10
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Végülis ugyanazokkal fórumozhatsz, mint eddig, ugyanúgy, mint eddig, úgyhogy valóban mindenképp kell ez a látványos szenvedés... Ehh, no comment.
|
Ati azért néha kell hogy más is beleszóljon egy-két témába van amit mások jobban tudnak mint te vagy akármelyik barátod és szívesen segítenek is és ebből jó barátságok és kellemes viták alakultak ki a fórumon ami egy egészséges fórumot jelentett itt ezekből a fórumokból lehet hogy kifog veszni ez a fajta szikra
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

06-19-2008, 16:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Ati azért néha kell hogy más is beleszóljon egy-két témába van amit mások jobban tudnak mint te vagy akármelyik barátod és szívesen segítenek is és ebből jó barátságok és kellemes viták alakultak ki a fórumon ami egy egészséges fórumot jelentett itt ezekből a fórumokból lehet hogy kifog veszni ez a fajta szikra
|
Azoknál a fórumoknál, ahol a baráti társaságk kialakulása után véget is ér minden élet, ott ez valóban jelentkezhet. A mai megnyilvánulások alapján azonban úgy érzem, hogy bár lesz ilyen fórum is biztosan szép számmal, a nagyobb létszámú fórumok létszáma folyamatosan fog mégtovább bővülni.
|

06-19-2008, 16:14
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
igazad van teljessen .
egyet értek ezek a frumok már nem olyanok megoszlanak.

Ati:
Megjavulok igérem   
|

06-19-2008, 16:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Azoknál a fórumoknál, ahol a baráti társaságk kialakulása után véget is ér minden élet, ott ez valóban jelentkezhet. A mai megnyilvánulások alapján azonban úgy érzem, hogy bár lesz ilyen fórum is biztosan szép számmal, a nagyobb létszámú fórumok létszáma folyamatosan fog mégtovább bővülni.
|
majd meglássuk a vak is asszonta de én nekem akkor is hiányzik a régi   
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

06-19-2008, 16:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én is sajnálom, hogy nem akarsz ugyanazokkal az emberekkel beszélni, mint eddig, ugyanolyan kinézetben, mint eddig, ugyanazokról a témákról, mint eddig.
De valami biztos változott, csak nem vettem észre...
|
Tudod Ati, ha a barátaimmal szük körben szeretnék beszélgetni, akkor vagy elmegyek velük sörözni, vagy msn-en, vagy skypen csinálok egy konferencia beszélgetést...
viszont ezzel a fórumstrukturával nem fogok tudni megismerni új emberkéket, már pedig én nagyon szeretek új embereket megismerni...
|

06-19-2008, 16:16
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
igazad van teljessen .
egyet értek ezek a frumok már nem olyanok megoszlanak.

Ati:
Megjavulok igérem   
|
Hiába van igazam ha egyszer a Főnök úr ezt nem látja be  Széllel szembe pisálás esete forog így fent úgyhogy én inkább befogom a szájamat 
|

06-19-2008, 16:17
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tavacska
Tudod Ati, ha a barátaimmal szük körben szeretnék beszélgetni, akkor vagy elmegyek velük sörözni, vagy msn-en, vagy skypen csinálok egy konferencia beszélgetést...
viszont ezzel a fórumstrukturával nem fogok tudni megismerni új emberkéket, már pedig én nagyon szeretek új embereket megismerni...
|
Sehol nem volt írva, hogy 3 napi gyűjtögetés után záródnak a fórumok, és soha többet senki sehova nem mehet. Azért nem volt írva, mert ez nincs is így.
|

06-19-2008, 16:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sehol nem volt írva, hogy 3 napi gyűjtögetés után záródnak a fórumok, és soha többet senki sehova nem mehet. Azért nem volt írva, mert ez nincs is így.
|
és hogy gyüjtsek be valakit, ha azt sem tudom létezik-e?
|
The Following 3 Users Say Thank You to Tavacska For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|